Doresc mult un bebe. Poate ma ajutati!
-
0 0Buna tuturor!
Incerc de ceva vreme sa am un copil, fara rezultate pana in prezent. Dupa mai multe teste si radiografii, am primit si verdictul: hiperprolactinemie cu modificari pe sa turceasca. In orasul in care locuiesc (Sibiu) am intzeles ca nu gasesc endocrinologi cu experientza. Sunt in stare sa merg oriunde, chiar si in alta tara. Daca avetzi vreo recomandare... -
Multumesc mult de tot pentru mesaje, din pacate doar acum am ajuns la calculator sa le vad.
Am incercat sa iti scriu pe mesaj privat, dar raspunsul este "acest utilizator nu exista in baza de date". Poate fac eu ceva gresit. Mai incerc.
Da, in urma analizei de prolactina am avut un rezultat de 70,5, apoi mi s-a prescris brocriptina timp de 4 luni, cu cresterea progresiva a dozei. Dupa acest tratament a scazut la 30, dar se pare ca trebuie sa ajung sub 20 pentru a avea ovulatie.
Ginecologul mi-a recomandat continuarea tratamentului si consultul unui endocrinolog, iar aici ma gasesc in impas. Eu am mai fost la endocrinologi din Sibiu, insa ... fara comentarii. Te pup si multumesc. -
Draba bizkit, sunt din Cluj si te inteleg f. bine, amtrecut si eu prin calvarul prin care treci tu si am avut la un moment dat acelasi diagnostic . Da, m-am tratat cu Bromocriptina( are efect secundar- lesinul). Totul a fost sub supraveghere endocrinologica. Dac vrei sa vii in Cluj, pot sa-ti dau detalii. Eu am reusit, am un baiat de aproape 3 ani, deci nu dispera. De obicei prolactina creste dupa o cura de anticonceptionale, (probabil ai luat si tu) si este responsabila cu lactatia. Daca esti interesata, pot sa-ti dau tetalii si despre un tratament natural de fertilizare, cu ajutorul caruia eu am ramas insarcinata, spre uimirea doctorilor ( bineinteles, dupa ce mi-am reglat prolactina). Tine-ne la curent cu ceea ce faci in acest sens.
-
Evichiuta, ce bine sa e auzi de cazuri de succes cum e al tau! Da am luat si eu anticonceptionale, un an, dupa care, la sistare, a urmat o anemoree ce a durat mai bine de 3 ani, tratata de aprox. 4 medici cu diverse experimente hormonale. Am fost si la Cluj, la dr. Visinescu, nu stiu daca mai lucreaza pt. ca era in varsta de atunci. Am revenit la CM "normal" (in sensul ca il aveam) in urma unui tratament scurt cu pastile Herbalife. Insa dupa 2 ani de "prestatii" pt un bb, am ajuns la doctor si ... restul il stii deja. Sigur ca mi-ar prinde bine orice recomandare, ma intereseaza si tratamentul naturist.
Te pup shi sa-ti traiasca baietelul! -
Draba Bizkit, Visinescu e expirat demult, sunt altii, daca vei dori o sa-ti spun. Cu cat imi dai mai multe detalii ,imi dau seama ca semanam mult. Si la mine a fost la fel si eu am avut copilul cu Duphaston, medicament contra amenoree.
Si acum tratamentul naturist care a dat roade la mine si nu numai, prin zona noastra sunt o multime de cupluri care au reusit. Cand am ajuns si eu la disperare, am apelat la tratament cu namol, apa sarata si parafina la Sovata, o statiune la 60 km de Tg.-Mures. Este un tratament si intern si extern, deci nu va ganditi numai la baie in apa sarata. Nu e dureros, dar nici foarte placut. E un tratament natural de stimulare a ovulatiei. Dupa o saptamana de tratament, am ramas insarcinata. Cand mi-am anuntat ginecologul, care radea pe tema Sovata, a ramas perplex. Daca doriti si mai multe detalii, spuneti, va ajut cu mare placere. E minunat sa ai un copil, luptati pt. asta pe toate caile. -
draga evichiutza, imi place sloganul tau din finalul mesajului, si ei gandesc la fel!
De un tratament asemanator am auzit si eu, in Ocna Sibiului, sa fie oare adevarat?
Daa, ma intereseaza mult la ce medic ai fost in Cluj, in special pe endocrinologie.
Iti multumesc mult pentru mesaje, nici nu stii cata energie am primit! -
Buna!Eu am 30 de ani si de4 luni incerc sa am un copil fara succes.Am ciclu normal,30-32 de zile,nu am luat niciodata anticonceptionale,nu am avut nici un avort si nu stiu care ar putea fi cauza.Ma intereseaza si pe mine tratamentul naturist urmat de evichiuta.
Se poate sa luam cumva legatura?As vrea sa mai tinem legatura fetelor care aveti probleme de genul asta poate ne mai dam sfaturi una alteia. -
Draga mea, sa n-ai nici o indoiala, eu asa am reusit. Sovata e mai renumita, sa n-aveti impresia ca e ceva usor, nu , sunt acolo femei din toata tara si multe din strainatate. Nu pot scrie exact in ce consta, dar va dau o adresa de mail rfloarea@personal.ro
Daca vrei endocrinolog, doua doctorite sunt in top, eu am fost la amandoua Georgescu Carmen si Stroe Mariana. Daca vreiiti fac rost si de nr. de telefon.
Revenind la Sovata, vreau sa va spun ca si eu am gandit la fel, si am ales varianta ca ultima solutie, cu toate ca sotul meu e din Mures. Gandindu-ma ca mai vreau un copil, tot la Sovata ma voi duce pt. ca vechile probleme au revenit. Oricum, nu va descurajati. -
Evichiuta, ma bucura ca cele doua dr. sunt de sex femimin (asta pentru ca majoritatea ginecologilor pe la care m-am plimbat eau barbati). Da, numerele lor de telefon ar fi extrem de utile, mai ales ca Clujul este mai aproape decat Bucurestiul! Ai cabinet privat?
te pup si un bebe nr.2 cat mai curind! -
Bizkit, cele doua sut medici endocrinologi, nu ginecologi, dar daca vrei si ginecologi de sex feminin, nu e nici o problema, cunosc. Deocamdata iti dau nr. de la clinica particulara unde lucreaza cele doua d-ne, unde te poti programa, poti cere detalii: Clinica Interservisan-Cluj, tel. 0264414163.Acolo sunt d-nele dr. ginecolog Vinti si Silvasan. Sunand te poti interesa de toate. Tine-ma la curent
-
Ce ironie, Evichiuta! Chiar la Interservisan am fost si eu in urma cu ceva ani, la acel doctor de care spuneai ca a "expirat". E undeva prin Marasti, daca nu ma insel! Da, eu caut endocrinologi, am facut doar comparatia cu ginecologii, pentru ca pe la ei m-am plimbat mai mult. Pot sa te intreb cat dureaza pana la programare (zile, sapt, luni) - imi dau seama ca esti foarte bine informata, iar rezultatele tale vorbesc de la sine.
-
Coralia, eu am gasit foarte mult suport si caldura pe formulul desprecopii.com, linkul este http://www.desprecopii.com/forum
pe pagina aspirantelor la titlul de mamica.
Personal iti tin pumnii in continuare. Hraneste-te din exemplele pozitive ca al evichiutei! Putem tine legatura si pe mail, adresa mea este bizkit@apropo.ro
te pup. -
Draga Evichiuta, sa intelegem ca tu ai ramas insarcinata numai dupa un trat. de 5 zile la Sovata ,pai asta ar fii nemaipomenit.Asa o saptamina am putea oricare dintre noi,pt ca alte fete spuneau ca au trebuit sa stea 18 zile la trat ,ceea ce la noi -cele cu serv. nu se prea poate. Ca sa nu mai vorbim de trat. si cazare, care-mi imaginez ca sunt destul de mari- ca de, nu suntem pensionare ca sa beneficiem de reducere.Ne-ai dat o adresa de mail rfloarea@personal.ro ce sa intelegem dl/d-na lucreaza acolo si ne poate ajuta cu relatii sau cu altceva?
Uite Bizkit,are o propunere buna,poate vorbim si mergem impreuna, ce ziceti?
Va pup , sa fim sanatoase si cu bb!