ce stiti despre cartilagiul de rechin?
-
1 0buna fetele!
am auzit recent despre acest tip de medicament cica creste imunitatea si intareste oasele...nu stiu cat e de bun daca stiti careva spunetimi e mai bun decat calciul?sau centrum ori vitaminele?merci pa -
Am citit cateva studii de caz privind efectul cartilagiului de rechin. Era insa vorba doar de actiunea lui asupra tumorilor canceroase (mai puternic vascularizate). In acel studiu, se arata cum dupa 8-10 saptamani de tratament cu cartilagiu, tumorile in majoritatea cazurilor(nu retin cifre exacte - oricum nu actioneaza 100%) incepeau sa se usuce dinspre interior spre exterior dar ceea ce era la fel de important, durerile pacientilor se atenuau foarte mult. Se mentiona in acea carte cum ca au fost si cazuri care nu au reactionat la tratament.
Subiectul e controversat insa, pentru ca sunt unii cercetatori care condamna latura comerciala a chestiunii si amploarea pe care a luat-o fara a se sti cu exactitate mecanismul de actiune. Si-apoi, desi f. rar, rechinii fac totusi cancer - am vazut pe Discovery.
Uite, mai multe detalii de la un producator de cartilagiu:
http://romania.calivita.com/?action=TermekReszlet
selecteaza nume produs "shark aid""
Mi se pare cam scump, insa. Tu cu cat il gasesti? Astia il vand cu un milion lei 90 de tablete.