Vi se pare normal???
-
0 0Eu am facut un tratament cu Logest 3 luni, si in acest timp menstruatia s-a reglat. Apoi dupa ce am inceput fiola a 4-a am renuntat dupa prima pastila la tratament. Menstruatia mi-a venit din nou dupa 6 zile desi trecusera doar 9-10 zile de cand se terminase. A tinut vreo 4 zile, si dupa aceasta am avut un contact sexual. Deoarece prezervativul s-a rupt, la 58 de ore al luat Postinor2. Si iata ca la 7 zile de cand am luat cele 2 pastile am din nou sangerari!!! Nu mai inteleg ce se intampla! E normal sau e posibil sa fiu insarcinata?
Stie cineva??? -
Este normal sa sangerezi dupa Postinor. Insa trebuie sa citesti cu atentie prospectul...nu trebuie facut abuz de Postinor, este un concentrat foarte puternic de hormoni. Nu mai des de o data la 6 luni. Si trebuie sa ai grija caci Postinor-ul trebuie luat imediat. In cazul in care spermatozoidul a fecundat ovulul si acesta incepe sa se deplaseze spre pereti pentru "a se fixa", atunci Postinorul nu te va scapa de o sarcina nedorita, ci va face chiar contrarul: fiind un concentrat de progesteron, va fixa sarcina.
Acum poti sta linistita, nu esti insarcinata. Dar pe viitor sa ai grija. Si, in plus, cred ca un prezervativ este mai ieftin si nu are atatea efecte adverse asupra sanatatii tale ca si Postinor-ul (sa nu te superi pe mine ca-ti spun). Chiar asa, stiai ca-ti poate deregla glanda tiroida????
Iti doresc numai bine
Ciao-ciao -
Draga mea,
Si eu am luat odata Postinol si mi-a venit ciclul,tare m-am speriat si m-am dus rapid la ginecolog care mi-a zis ca asa se intampla dupa pastila asta care e o adevarata bomba hormonala dupa spusele ei si ca s-ar putea sa mai am sangerari din astea cateva luni bune inca;mi-a dat ceva parca sa iau dar nu mai stiu ce,ar fi bine sa te duci si tu la medic.
Eu sangerari in lunile urmatoare n-am avut spre norocul meu.Sper sa fii bine.
Te pup,
cori31 -
uite sunai si la 2 farmacii si amandoua mi-au dat acelasi raspuns.ca nu are rost sa iau postinol...si cred ca o sa le ascult sfatul.nu are rost sa imi traumatizez degeaba corpul.in plus nu am prea auzit de virgine care cum se dezvirgineaza sa ramana imediat gravide
multumesc frumos si sper ca am luat decizia corecta.te pup -
draga Plang...cum naiba sa fii insarcinata daca menstruatia se terminase cu o zi inainte de actul sexual?! tu nu ai auzit si de metoda calendarului?!...evident unele persoane spun ca nu este sigura - in schimb unele au fol fara probleme t viata! daca ai ciclu regulat, 9 zile inainte si 9 dupa prima zi a menstruatiei (atentie! ziua venirii si nu a incheierii!) sunt free! evident, daca vrei sa fii mai sigura conteaza pe vreo 7...a 14-a zi de la venirea menstruatiei este ziua de maxima ovulatie, asa ca...take care! -
metoda calendarul da roade doar la unele persoane de aia nu ma pot baza pe ea.oricum nu am ciclu regulat decat de 3 luni...nici nu stiu daca e coincidenta sau a inceput sa se regleze ca mi s-a mai int o data tot asa sau chiar de 2 ori si era alarma falsa...nu e regulat
oricum nu cred ca am ramas insarcinata de la atingerea atat de scurta a prezervativului de penis..cam 2 sec:> in fine vineri imi fac testul..tineti-mi pumnii.stiti cumva la cat timp trebuie repetat?hai evelor..help your lil` sister}{
oricum am auzit si de fete care au ramas insarcinate in perioada menstruatiei Suraya..lucruri ciudate..dar auzi de ele
-
buna.eu sunt noua pe acest site si am ceva probleme.nu stiu de fapt de la cine trebuie sa cer sfaturi aici asa k am ales una dintre adrese.am folosit postinol si am citit instructiunile, dar nu am reusit sa inteleg problema cu menstruatia.ce se intampla?se deregleaza?pt cat timp si ce trebuie sa fac?
-
myka...
de obicei..am vazut si la mine si alte persoane care au luat..dupa postinor la o saptamana ai o sangerare..depinde de persoana..la unele e f scurta la unele e un pic mai mult, dar oricum tine putin.poate sa fie insotita si de stare de rau general, voma..greturi, dar nu este o regula..depinde de organism.dupa aceste zile menstruatia iti va venii posibil decalata, dar nu dupa data ultimei ci dupa sangerarea de la postinor.mie de exmplu mi-a venit cam la o luna si o saptmana.
protectia stiu ca e obligatorie.
multa sanatate si ai graija.