Stie cineva despre ce ar putea fi vorba?

•  
    • 578 mesaje
    9 Feb 2005, 12:37
    0 0
    Dragele mele,
    de ceva ani, cand sunt obosita, am mers mult etc., am o durere in partea dreapta, de multe ori in partea de sus a piciorului am "carcei" care ma impiedica sa merg cateva secunde, si de cele mai multe ori imi amorteste piciorul drept. Am fost la doctor si mi-a spus ca fie e de vine o apendicita, fie am probleme cu un ovar...N-am reusit sa ajung, recunosc, insa in ultima vreme a inceput sa-mi amorteasca si mana si m-am cam panicat!
    Pana voi reusi sa ajung la doctor, imi puteti spune voi daca stiti despre ce ar putea fi vorba?
    Multumesc anticipat!
    O zi buna!
  •  
    • 67 mesaje
    9 Feb 2005, 13:00
    0 0
    Draga,Stelia
    Nu inteleg de ce nu poti sa mergi la medic?Trebuie neaparat sa consulti un medic.Nu intra in panica.Mergi la medicul de familie,spunei ceea ce simti si apoi iti v-a administa un tratament.
  •  
    • 578 mesaje
    9 Feb 2005, 13:09
    0 0
    Nu am ajuns la medic din lipsa de timp...si medicul de familie asta-toamna mi-a spus sa merg fie la un chirurg, fie la un ginecolog...asta presupune timp...sa te plimbi de la un medic la altul.
  •  
    • 1131 mesaje
    9 Feb 2005, 13:43
    0 0
    ar putea fi vorba de un nerv care coordoneaza miscarile partii drepte a corpului.

poate iti trebuie un neurolog, chirurgii tind tot tipul sa taie tot.
  •  
    • 501 mesaje
    10 Feb 2005, 00:05
    0 0
    Scumpa mea, chiar daca iti lipseste timpul si ti-e teama de doctor, mergi fuguta la el. Nu te baza pe dictonul "murphy-st": Daca o problema trebuie rezolvata las-o pe maine sau poimaine, poate nu mai e nevoie!
    Cele de sanatate nu se rezolva de la sine!
  •  
    • 578 mesaje
    10 Feb 2005, 08:49
    0 0
    Da, stiu ca nu e de gluma cand e vb. de sanatate. Dar nici macar nu stiu de unde sa incep, la care medic sa merg. Nici nu stiu sa descriu exact ce se intampla...nu-mi dau seama daca aceste amorteli apar intr-un context anume. Sunt confuza...De aceea am zis sa va intreb intai pe voi, daca i s-a intamplat vreuneia dintre voi asa ceva...
  •  
    • 180 mesaje
    10 Feb 2005, 13:44
    0 0
    Du-te la medicul de familie si incepe de undeva. Sigur o sa ajungi sa iti rezolvi problema. Important e sa nu mai amani. Sanatatea e cea mai importanta. Te invoiesti si tu cateva ore in cateva zile.
  •  
    • 578 mesaje
    10 Feb 2005, 14:43
    0 0
    Apendicita e putin probabil sa fie, deoarece la palpare nu m-a durut.
    Am mai discutat problema si cu altcineva si mi s-a spus ca ar putea fi probleme de la coloana.