Dureri ciudate in zona ficatului

•  
    • 297 mesaje
    9 Feb 2005, 12:14
    2 0
    De doua zile am dureri foarte ciudate in zona ficatului. Durerile sunt slabe, dar sunt insotite de pulsatii puternice. E ca si cum ficatul se zbate puternic, de parca ar avea curent electric in el. O astfel de criza tine aprox. 5 minute si am 2 - 3 pe ora! Deja ma exespereaza.

A mai patit cineva asa ceva, aveti vreo idee ce ar putea fi?
  •  
    • 1151 mesaje
    9 Feb 2005, 20:29
    0 0
    asa a patit mama , si s-a dovedit a fi apendicita , era bagat apendicele undeva sub ficat, sunt cazuri mai rare dar ,uite ca se intampla...ar fi bine sa iti faci analize totusi..nu lasa sa treaca de la sine .baftaa
  •  
    • 4 mesaje
    15 Feb 2005, 19:54
    1 0
    Hop si eu cu intrebarea:
    Cum pui cel mai corect diagnostic de apendicita?
    PALPARE?
    ANALIZA SANGELUÏ?
    ECOGRAFIE?
    E musai sa te operezi?
    Cum ramane cu apendicita cronica? daca e "cronica" inseamna ca ar trebui sa tolerezi micile neajunsuri fara sa tai.
    Ce regim alimnetar ar trebui sa urmezi ca sa eviti sa ajungi la extirparea apendicelui?
    Daca nu ma inseala memoria de senila ce sunt, mi se pare ca unei colege care nu avea bani si timp sa se opereze, i-a zis dr sa evite semintele oricaror legume si culmea e, ca pana la urma nu a mai fost nevoie de operatie(aici murphismul acela pomenit de o eva se potriveste(amana, amana pana nu mai e nevoie).
    Nu intreb pentru mine, ci pentru colegul meu de apartament care e speriat rau de halatele albe si ar bea si cucuta daca i-as zice ca ii trece buba.
    Please, help; barbatii sunt mai exasperanti decat noi cand ii doare ceva.
    Orice info legata de apendicita(inclusiv prevenire, tratare extirpare,laparoscopie, costuri oficiale si neoficiale, clinici recomandate in Buc) va fi rasplatita cu vesnica recunostinta si pupaturi virtuale pe obrajori.
    sarumana in avans