Argila !!!
-
0 0Buna fetelor ! as vrea si eu sa stiu daca ati folosit vreodata argila pulbere si cum v-ati simtit inainte, in timp si dupa folosirea ei ? este benefica ? merita sa folosesc si eu?
-
Da draga mea...eu am folosit si inca folosesc si sunt de parere ca merita...
Eu am cumparat de cum a aparut pe piata si o foloseam..dar mi-a fost recomandata ulterior si de un medic dermatolog!
Am avut probleme grave cu acneea...acum nu mai am (nu doar datorita argilei..am urmat un alt tratament)...dar mai folosesc masca..atunci cand am vreun puseu..si cosurile se usuca in vrei 2 zile)
E buna...incearca si tu...amestecata cu apa sau cu zeama de lamaie..sau alte citrice..
sper ca te-am ajutat cu un raspuns satisfacator :0
P.S..De fapt chiar acum am masca aplicata pe fata...
Pupici! -
Eu am folosit-o timp de 3 saptamani pentru o cura de dezintoxicare, dupa 3 saptamani m-am oprit pentru ca sincer nu am simtit nimic, m-a lovit si o cistita in perioada asta, tonusul a fost la fel, adica scazut, durerile de cap de rigoare...Stiu ca aceste cure se tin pe timp indelungat, eu nevazand vreo schimbare, m-am oprit, mai ales ca imi venea sa vomit de la gustul argilei..Poate cuiva i-a mers si a simtit pe propria-i piele ca aceasta cura i-a facut bine.
Gagarina, si eu am inceput sa folosesc argila pentru acnee. Nu am avut probleme din astea nici cand eram adolescenta
Nu stiu ce se intampla dar de vreo 2 luni imi apar un fel cosuri pe barbie, mici si rosii, destul de multe. Am incercat toata gama Neotrogena, am mai luat un alt tratament de la Murad cu sulf, nimic nu a mers. De 2 zile m-am hotarat sa ma dau in zona respectiva cu o masca f. simpla facuta din argila si apa si vad ca s-au uscat si nu mai sunt asa vizibile. Sper sa imi mearga.
Parca trebuie sa fac timp de 7 zile, nu?
Tu cum stii? Mersi! -
Mai..eu ce sa zic..eu nu tin cont de norme de genul asta....eu imi fac o masca atunci cand vad ca nu mai merge ca nu pot sa le mai domolesc

Poti sa te dai in fiecare zi o saptamana si apoi faci o pauza....si iarasi incepi...iar apoi dupa ce renunti la tratament ..te mai dai asa cam o data pe saptamana!
Capichii?
Pupici! -
Dar cu kilogramele cum te-ai prezentat dupa acea cura? nimic nu ai dat jos? uite, prietenul meu este mai plin cu 10 kg fata de greutatea lui normala,in raport cu inaltimea si varsta, si vrea sa foloseasca argila. ce ziceti merita treaba cu argila sau sa faca el o cura de slabire?
Ma bucur pt raspunsurile voastre !!!!!!! -
O intamplare pe care am sa v-o spun mai jos m-a facut sa recitesc articolele despre argila.
Se zice ca atunci cand ai mai multe probleme de sanatate se face simtita influenta benefica a curei cu argila.
N-as spune ca nu am folosit, dar ca si voi am abandonat folosirea argilei ca asteptam rezultate spectaculose iar ele nu apareau.
Si apoi acel inconvenient cu prepararea si restul...
Dar m-a pus pe ganduri un rezultat. Despre ce-i vorba? Acel scaner biofotonic care masoara nivelul de antioxidanti din organism. Scorul meu a fost mai scazut decat al unei persoane care nu a luat suplimenti nutritivi in mod periodic si nici mesele cu legume si fructe nu erau mai numeroase decat ale mele. Si totusi avea scor ridicat. Si am intrebat ce face? Mi-a spus ca este intr-o cura cu argila. Asta m-a facut sa ma intreb daca nu argila ajuta organismul cu antioxidanti. Povestea e recenta dar am de gand sa nu fac altceva decat sa fac cura cu argila si dupa aceea sa ma scanez si sa-mi masor nivelul antioxidantilor. Poate ca asa as scapa de o intrebare ce a reusit sa ma chinuie de cateva zile. Nu de alta, dar cura cu argila ar fi o metoda mult mai ieftina de a creste rezistenta organismului decat aceea cu suplimenti alimentari. -
Eu tin cura de dezintoxicare cu argila(trei sapatminii de trei ori pe zi inainte cu 1/2 h de fiecare masa apa argiloasa)Sunt in prima saptamina, au fost zile cind m-am simtit rau(dar in prospect scrie ca sunt zile din astea semn ca organismul reactioneaza) si pot spune ca incep sa ma simt bine, dorm mai bine decit alta data, sunt mai linistita(nu ma mai streseaza orice).
Rau nuva poate face, dar tineti-va de ea -
Salut gagici ! Azi este prima zi de cura cu argila. Am o intrebare: in primele 3 zile se bea doar apa (fara a agita apa cu argila)? sau nu are importanta. Vreau sa-mi scrieti cum se procedeaza pt. cataplasme pt. piele "coaja de portocala". Aaa... si inca ceva: apa plata sau de izvor se foloseste doar la prepararea argilei si in rest de sete, ceai se poate consuma apa de la robinet?Va pupici mult !!!
-
Exista instructiuni doar pe cutia argilei si mentioneaza "la prepararea argilei se va folosi doar apa plata, de izvor sau din fantana nu de la robinet pt.ca, contine clor". Dar in rest nu pomeneste ca poti folosi apa de la robinet de sete sau in alte scopuri. Argila pe care o am eu este un roz usor si in momentul in care ia contact cu apa unele particule parca au culoare mai inchis spre rosu.
-
Vreau sa va fac o propunere sau un mic experiment si am nevoie de ajutor.
Daca sunt printre voi eve, dintre cele care folosesc argila, dispuse sa-si masoare nivelul antioxidantilor din organism.
Consulatatia as suporta-o eu.
De ce fac asta? Ma intereseaza cat de mult ajuta argila organismul sa lupte cu radicalii liberi.
Este un tratament la indemana noastra si ieftin. Si asa nu as mai recurge la tot felul de suplimente nutritive.
astept vestile voastre fie pe forum fie pe elviraj@gmail.com (e preferabil pentru mine) -
Hello hello fetelor! Mai am 2 zile pana la terminarea tratamentului cu argila (abia am asteptat sa treaca 3 saptamani). Credeti- ma nu simt nimic schimbat, si totodata sunt foarte dezamagita M-AM INGRASAT 3 KG. Imi vine sa mor. Fetelor folositi numai daca aveti probleme cu sanatatea nu se merita sa luati aiurea. Fericirea este ca pritenul meu a slabit 3 Kg....... Uffff Doamne cu argila asta. Va pup pe cele care mi-ati raspuns. NUMAI BINE