tratament varice

•  
    • 634 mesaje
    4 Feb 2005, 09:24
    0 0
    Cunoaste cineva vreun tratament pentru varice, cu exceptia celui chirurgical?

Nu am ajuns inca in faza in care sa ma doara, dar venele sunt destul de reliefate si inestetice.

Va pup!
  •  
    • 2272 mesaje
    4 Feb 2005, 14:04
    0 0
    Draga ralucamos,

Si eu personal am varice,la genunchi in spate se vad tare urat,eu le mostenesc de la mama si de la ambele bunici,mama de curand a fost la medicul de familie si i-a dat sa faca gimnastica in fiecare zi,putin nu mult si am vazut cu ochii mei ca i-au trecutnu i se mai vad deloc si i se vedeau foarte tare,am zis ca ma apuc si eu,le poti incerca si tu daca vrei;culcat pe spate faci forfecari vreo 20,abdomene 20,apoi ridici doar un picior de 10 ori,apoi celalalt de 10,cred ca ma stii si tu o gramada de exercitii;mai este si o crema Stimuven care cica e buna si nu e foarte scumpa.
    Daca mai afli te rog ceva scrie-mi,ca trebuie sa ne ingrijim din timp de sanatate,eu am 32 ani.
    Te pup,
    cori31
  •  
    • 634 mesaje
    4 Feb 2005, 18:14
    0 0
    Multumesc mult. Daca mai aflu ceva postez aici.
    Evident unele din exercitiile astea le stiam, dar nu stiam ca sunt pentru asa ceva.

Forfecarile se fac in plan orizontal sau pe verticala?

Am incercat cu mult laudatul Lioton, dar nu mi s-a parut ca ar avea cine stie ce efecte deosebite.

Mai vorbim.
  •  
    • 2272 mesaje
    4 Feb 2005, 18:30
    0 0
    Draga Ralucamos,

N-ai pentru ce,mama le face si in plan vertical si in plan orizontal,daca nu ar fi fost mama mea as fi zis ca minte,ca sigur de la altceva i-au trecut,asa tare i se vedeau,din pacate stimuvenul cred ca e liotonul mai ieftin,am vrut sa-ti scriu lioton,dar am avut un lapsus.
    Sa-mi spui ce ai rezolvat,ca te tin si eu la curent.
    Te pup.
    cori31
  •  
    • 1101 mesaje
    4 Feb 2005, 23:01
    0 0
    exista terapia cu lipitori dc nu va e teama!
  •  
    • 634 mesaje
    5 Feb 2005, 08:02
    0 0
    Brrr! dar poate ne spui mai multe. Stiu doar de existenta ei, dar care ar fi avantajele nu prea stiu. :o