ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
0 0buna
am si eu o nelamurire, sau mai bine zis o problema
am inceput acum cateva luni sa i-au anticonceptionale; prima data doctorita mi-a dat novynete si nu le-am suportat, am avut mari dureri de cap, am facut o pauza de cateva luni, dupa mi-a dat laurina si aceste la fel dureri ingrozitoare de cap(insuportabile).de cateva luni aprox 4 luni n-am mai luat nimic.ea mi-am mai recomandat sa incerc (asta cand mi-a zis si de laurina) jeanine(nu stiu pe ce baza face ea recomandarile astea
), asta inainte sa renunt la serviciile ei.adevarul este ca in Oradea nu ai unde sa-ti faci analizele in acest sens.as vrea sa incep sa i-au iar anticonceptionale dar nu stiu daca sa i-au jeanine(inca nu am discutat cu un alt medic), am citit tot felu de lucruri pe internet si bune si rele cum ca ajuta daca ai probleme cu tenu si persoane care au zis ca dimpotriva le-au aparut cosuri.eu nu am un ten gras si nici probleme cu tenu nu am .nu am avut niciodata cosuri (exagerat).as vrea sa-mi dati sfaturi (care stiti) daca sa incerc jeanine MI-E FOARTE FRICA SA NU AM PROBLEME CU TENU!!!
IN CAT ISI FAC EFECTUL, ASTA CA PROTECTIE (ceva cu 7 zile?)
p.s.zilele astea trebuie sa-mi vina menstruatia si vreau sa incep
pana sa ma duc iar la control
va rog sa ma ajutati, CA NU STIU PE CINE SA MAI CRED(temerea mea principala e sa nu-mi apara cosuri, acnee, si sa nu am iar dureri ingrozitoare de cap)
multumesc -
fetelor eu una nu mai suport rautatzile si caterinka gratuita...fata asta avea nevoie de ajutor...ma rog o informatzie, doua, fiecare o ajuta cum poate!!! Dar sa ne comportam in halul asta...si numita"Monikka" nu e singura...mi se pare monstruos. La urma urmei barbatzii au dreptate sa ne faca barfitoare, rautacioase, catze...Astea suntem. Daca aveti timp cititi cam toate posturile si vedeti cata batjocura exista...
-
Asa este!Ai dreptate florentina!Si eu m-am trezit pusa la colt doar pt ca nu aveam aceeasi opinie ca celelalte.
Sa le fie rusine!!
Am gasit alte site-uri unde fetele nu sunt rautacioase, si nici haios crescute.
Acum 1 an si jumatate cand am inceput eu sa postez pe eva nu erau asa rele evele.
In curand acest forum se va numi www.carcotase.ro

In curand