ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

•  
    • 2 mesaje
    3 Feb 2005, 19:49
    0 0
    buna
    am si eu o nelamurire, sau mai bine zis o problema
    am inceput acum cateva luni sa i-au anticonceptionale; prima data doctorita mi-a dat novynete si nu le-am suportat, am avut mari dureri de cap, am facut o pauza de cateva luni, dupa mi-a dat laurina si aceste la fel dureri ingrozitoare de cap(insuportabile).de cateva luni aprox 4 luni n-am mai luat nimic.ea mi-am mai recomandat sa incerc (asta cand mi-a zis si de laurina) jeanine(nu stiu pe ce baza face ea recomandarile astea ), asta inainte sa renunt la serviciile ei.adevarul este ca in Oradea nu ai unde sa-ti faci analizele in acest sens.as vrea sa incep sa i-au iar anticonceptionale dar nu stiu daca sa i-au jeanine(inca nu am discutat cu un alt medic), am citit tot felu de lucruri pe internet si bune si rele cum ca ajuta daca ai probleme cu tenu si persoane care au zis ca dimpotriva le-au aparut cosuri.eu nu am un ten gras si nici probleme cu tenu nu am .nu am avut niciodata cosuri (exagerat).as vrea sa-mi dati sfaturi (care stiti) daca sa incerc jeanine MI-E FOARTE FRICA SA NU AM PROBLEME CU TENU!!!
    IN CAT ISI FAC EFECTUL, ASTA CA PROTECTIE (ceva cu 7 zile?)
    p.s.zilele astea trebuie sa-mi vina menstruatia si vreau sa incep
    pana sa ma duc iar la control
    va rog sa ma ajutati, CA NU STIU PE CINE SA MAI CRED(temerea mea principala e sa nu-mi apara cosuri, acnee, si sa nu am iar dureri ingrozitoare de cap)
    multumesc
  •  
    • 124 mesaje
    3 Feb 2005, 22:25
    0 0
    Stii de ce ai asa mari dureri de cap?Nu anticonceptionalele sunt problema......eu cred ca gramatica limbii romane iti da dureri de cap....treci prin scoala ca gastele si asta e suparator.Statul investeste bani si inca nu stii cand sa pui si cand sa nu pui cratima.
  •  
    • 31 mesaje
    3 Feb 2005, 23:00
    0 0
    Doooooamne Maica Domnului,cum va place unora sa aruncati piatra.... Monnikka,daca nu iti tihneste ceea ce a scris,nu raspunde,doar nu o sa o scolesti tu.....
  •  
    • 124 mesaje
    3 Feb 2005, 23:05
    0 0
    Scuze ...dar dupa ce am rabdat sa citesc atatea randuri pot spune ca m-am amuzat mai mult decat sa ma enervez
  •  
    • 634 mesaje
    3 Feb 2005, 23:10
    0 0
    Cel mai bine ar fi sa mergi totusi undeva unde iti poti face analizele si gasesti personal specializat pentru asta. In nici un caz sa nu iei contraceptive "din auzite", pot dauna foarte mult.
  •  
    • 2039 mesaje
    4 Feb 2005, 15:02
    0 0
    Aoleu,nu face prostia sa iei anticonceptionale inainte de a face toate analizele!iti pot fi f daunatoare daca nu-ti priesc!
  •  
    • 368 mesaje
    4 Feb 2005, 15:22
    0 0
    fetelor eu una nu mai suport rautatzile si caterinka gratuita...fata asta avea nevoie de ajutor...ma rog o informatzie, doua, fiecare o ajuta cum poate!!! Dar sa ne comportam in halul asta...si numita"Monikka" nu e singura...mi se pare monstruos. La urma urmei barbatzii au dreptate sa ne faca barfitoare, rautacioase, catze...Astea suntem. Daca aveti timp cititi cam toate posturile si vedeti cata batjocura exista...
  •  
    • 609 mesaje
    4 Feb 2005, 15:47
    0 0
    Asa este!Ai dreptate florentina!Si eu m-am trezit pusa la colt doar pt ca nu aveam aceeasi opinie ca celelalte.
    Sa le fie rusine!!
    Am gasit alte site-uri unde fetele nu sunt rautacioase, si nici haios crescute.
    Acum 1 an si jumatate cand am inceput eu sa postez pe eva nu erau asa rele evele.
    In curand acest forum se va numi www.carcotase.ro

In curand
  •  
    • 124 mesaje
    4 Feb 2005, 18:24
    0 0
    asa e draga.....cum spui tu.La intrebari de genul ar trebui sa consulte medicul...e cel mai sigur asa.
  •  
    • 24 mesaje
    9 Mar 2005, 22:11
    0 0
    @monika(sau cum vrei tu):te crezi miezul????
  •  
    • 36 mesaje
    10 Mar 2005, 08:46
    0 0
    jessika de ce nu incerci cu anticonceptionale locale? Acestea nu au efectele adverse pe care le dau cele orale.