Constipatia la copii
-
0 0Va salut!Unul din baietii mei are o mare problema:constipatia.Dupa investigatiile facute la Budimex mi s-a spus ca din nastere are la intestinul gros o bucla in plus...medicul mi-a sugerat ca nu ar fi prea indicat sa-l operez asa ca ne chinuim impreuna si eu , dar mai ales el.Nu vreau sa-i mai administrez medicamente,nu cred ca e bine pt el ,asa ca am inceput sa caut solutii naturiste.Uleiul de masline pe nemancate , mere rase pe nemancate , geluri de aloe vera si altele.Stie cumva cineva si alte asemenea tratamente care au dat rezultate in situatii similare?
Cu recunostinta! -
Si fetita mea este cam constipata..de aceea nu lipsesc din meniul ei portocalele si iaurtul Danone delicios.Am observat ca dupa ce maninca ce ti-am scris mai sus, se rezolva problema.In plus, demult nu-i mai indulcesc ceaiul si laptele decit cu miere. Mierea nu lipseste de la noi. Consumam cam 2 kg pe saptamina toata familia.
Deci, efect imediat : portocale si mandarine 2-3 ...
Sper ca ti-am fost de folos.
Si, supa de pasare cu galuste sau taitei nu lipseste.Cit mai multe lichide... -
Iti multumesc mult!Nici din alimentatia noastra nu lipsesc nici mierea ,nici fructele ,nici supele.De asemenea nici eu nu mai indulcesc de mult laptele cu zahar.Insa constipatia de care sufera fiul meu nu este de ordin functional.El are o problema a intestinului de la nastere si ma gandeam ca poate mai intalnesc un caz asemanator care a reusit o combinatie mai eficienta decat ce am incercat eu pana acum.Oricum,inca o data multumiri!
-
ma confrunt si eu cu aceeasi problema - am o malformatie a intestinului si nu as vrea sa fac operatie.....am incercat tot ce ati scris si voi+ tarate, musli, salatele de cruditati si o alimentatie cat mai sanatoasa.....insa trebuie sa gasesc mereu altceva , pt ca in momentul in care se obisnuieste cu remediul respectiv, nu mai are efect......
cineva imi spunea sa incerc supozitor cu glicerina in cazuri extreme.....o sa incerc si asta.....
sanatate multa si daca mai aflati ceva , va rog din suflet sa-mi spuneti si mie -
Un remediu probat de mine:
pui de seara intr-o cana 3 linguri de tarate + 1 lingurita de seminte de in + apa. Dimineata o incalzesti un pic si mai pui o lingurita de miere si ii dai copilului sa bea pe stomacul gol. Este singurul remediu care m-a ajutat in constipatie cronica.
Si sa iti dai copilului fulgi de cereale cu stafide si miere inmuiate de seara in apa (la masa de dimineata)
Sper sa iti ajute.