Ajutati-ma!!
-
17 Apr 2002, 08:350 0Pe 8 iunie am nunta. Dar, din pacate de 5 luni ciclul meu vine regulat la 28 de zile si s-a nimerit ca va veni chiar in ziua nuntii. Stie cineva o metoda prin care sa-l fac sa intarzie sau sa vina mai devreme?
Va rog ajutati-ma ca sunt disperata.
-
17 Apr 2002, 09:26I-a cu o seara inainte de la farmacie vitamina K.Ti se va opri in mod sigur si precis.
-
17 Apr 2002, 11:46Te pot ajuta, din cite am citit, anumite pilule anticonceptionale.Nu stiu exact care anume si cum,dar te pot sfatui sa-l intrebi pe ginecologul tau.Bafta multa si casa de piatra!
-
17 Apr 2002, 12:47Du-te la orice cabinet de planificare familiala si iti vor da pilule contraceptive si te vor invata cum sa le iei. Intradevar se va decala cu cateva zile menstruatia. Sa stii ca conteaza mult cum iei pilulele, de aceea e bine sa te invete cineva!
-
17 Apr 2002, 23:05Eu te-as sfatui sa nu incerci sa ti-l dereglezi si evntual sa iei un paracetamol supozitor daca ai dureri si nu vrei sa-ti strici ziua (atit de importanta!). Si foloseste niste tampoane bune (spre exemplu "always" sau o.b. ca sa stai linistita). Un ciclu regulat este o binecuvintare asa ca nu te lega la cap fara sa te doara!
Iti dorim casa de piatra si o zi minunata! -
18 Apr 2002, 12:36Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru urari. Am sa ma mai gandesc cum voi proceda (daca-l dau sau nu peste cap).
-
18 Apr 2002, 13:30Eu folosesc Marvelon. Si daca as vrea sa nu am ciclu, as lua a doua folie fara pauza de 7 zile. Deci...ar fi o solutie.
Dar mai bine folosesti tampoane interne (marimea super, mai pui si unul extern din ala subtire (pentru siguranta), iei un algocalmin pentru dismenoree si...gata!
CASA DE PIATRA!