Cea mai tare dieta - 4-7kg in 14zile
-
1 0Luni: Fructe si apa fiarta/plata/ceai neindulcit - cata fucte vrei dar doar 2 banane (recomand mere, kiwi,mandarine) -nu struguri, pepene galben sau fructe uscate
Marti: Pui fiert sau gratar- fara salata, legume - recomand piept de pui facut la abur (o chestie intre fiert si gratar cu putina sare/piper)
Miercuri: Lactate: Iaurt simplu (nu Musli) - recomand Activia simplu - cascaval, branza slaba, branza Fagaras, cas..etc si mult Lapte degresat
Joi: Vita - muschi fiert sau prajit fara ulei; poti incerca si o ciorba de vacuta, da nu mananci decat carnea si lichidul strecurat de legume
Vineri: Legume: Ciuperci, morcovi, telina, dovlecel, castravete. Poti sa le mananci crude, rase in salata, facute la cuptor (fara ulei) sau in abur; cred ca merge si supa facuta din ele, chiar si pasata - dar fara paine/ orez/paste etc.N-ai voie mazare/ fasole/sfecla/muraturi
Simbata : Peste oceanic : eu am mancat dimineata macrou/hering marinat (se gaseste la cutie de 500 de la Bonit
si la pranz cod / ton prajit fara ulei sau fiert. Poti pune patrunjel, lamaie, usturoi
Duminica: Orice! Din ce ai mancat in timpul saptamanii bineinteles... si nu foarte amestecate... adica nu legume cu cascaval, pui cu legume etc... daca vrei sa slabesti mai mult...
Se tine 2 saptamani ...se slabesc 4-7 kg.
Pauza o luna si se poate relua dupa aia. Se slabeste in continuare. Dupa terminarea celor 2 spatamani, poti manca ce vrei, e recomandat sa introduci fibre (paine graham, cereale) dar nu exagera consumul de dulciuri, paine, paste etc, pt ca poti pune la loc...In timpul regimului nu poti manca: muraturi, dulciuri, zahar, paine, orez, paste, sucuri nenaturale si nici naturale din comert, in general in fiecare zi 1,5-2 litrii de apa plata.
Cele mai rele sunt primele 4-5 zile. Eu am slabit deja 5 kile intr-o spatamana...Reteta e recomandata de un prieten care a fost obez. A tinut cam 4 serii de regim si a slabit, fara sport, cam 30-35kg. Nu se pune la loc f mult intre serii...el a pus cam 2kg si era de sarbatori... -
Mersi mult.
Sotul meu e plecat cu serviciul pentru 2 saptamini si sper sa ma pot tine acum de regim, desi sunt cu cei 2 baieti ai mei acasa. In plus fac si exercitiile de fitness recomandate pe site saptaminal. De ziua mea voi primi si aparatul de vibromasaj si sper ca toate sa dea rezultate. Am ramas cu ceva kg in plus dupa nastere de care vreau sa scap. Am 1,58m si 60 de kg, asa ca am nevoie. -
DA, si eu am tinut dieta asta! si chiar merge. si eu am dat jos in prima saptamana peste 5 kg, lucru care m-a stimulat sa merg mai departe. in a doua saptamana am slabit mai putin, vreo 2 kg si jumatate. apoi am pus 2 saptamani pauza, iar am luat-o de la capat si tot asa, pana ce in decurs de vreo 3 luni am dat jos aproape 22 kg.
de craciun si revelion am pus 2 kg (deh, sarmalutele, piftia, prajiturelele facute de mama
). acum mananc normal, iar la mine normal inseamna cand mi-e foame mananc si nu am mai pus nimic, ba chiar s-a dus unul din alea 2 kile de la sarbatori.
dar cred ca o sa o reiau si eu cat de curand, sa mai dau jos vreo 5 kg macar, ca tot nu-s ok inca (am 1.72 si acum 67 kg - inainte de cura bateam spre 89-90, ce mai eram chiar patrata!)
mult succes celor care se apuca, si intr-adevar, primele 3-4 zile sunt cele mai grele, ca atunci te apuca toate poftele (nu foamea, ci pofta de ceva... bun).