Dieta cu orez

•  
    • 53 mesaje
    30 Ian 2005, 20:19
    0 0
    Credeti ca da rezultate o dieta bazata pe orez?
  •  
    • 53 mesaje
    31 Ian 2005, 10:02
    0 0
    Eu am tinut acum cativa ani o dieta pe baza de orez si am slabit 6 kg in 6 sapt. Dar iti trebuie multa vointa pt ca nu ai voie sa mananci decat orez fiert fara sare si fara ulei sau unt. Eu il mancam cu salate de tot felul pt. ca altfel nu are nici un gust. In privinta cantitatii, poti manca oricat, de cate ori iti e foame.
    Bafta!
  •  
    • 9835 mesaje
    31 Ian 2005, 10:16
    0 0
    Orezul este sanatos, dar ii lipsesc multi nutrienti foarte importanti. Avand in vedere ca are si efect diuretic, cel putin la capitolul saruri minerale este sinucidere curata sa tineti o cura lunga, bazata numai pe orez.
    E adevarat, in unele boli grave, cura de orez este foarte utila. Insa in acest caz raportul avantaje/dezavantaje se bazeaza pe cu totul alte considerente.

O cura de slabire nu ar trebui sa va devitalizeze. Cum orezul nu tine de foame, deci oricum veti avea parte de frustrare la capitolul asta, eu cred ca este mai bine sa incercati sa va controlati foamea in cadrul unei alte diete, mai complexe si mai sanatoase.
  •  
    • 45 mesaje
    31 Ian 2005, 13:41
    0 0
    In nici un caz! Am tinut acum cativa ani aceasta dieta! Rezultat: in clipa in care am inceput sa mananc normal m-am ingrasat, ulcer, lipsa de calciu si de vitamine... Mi-au trebuit ani pentru a-mi reveni!