Problema delicata

•  
    • 201 mesaje
    30 Ian 2005, 13:17
    0 0
    Fetelor,am o problema delicata...am o secretie vaginala albicioasa,nu e in cantitate mare,nu am usturimi,mancarimi,mucoasa rosie sau inflamata.Am un istoric vechi si incarcat cu numeroase recidive de candidiaza pe care am tratat-o in fel si chip cu cele mai scumpe si pretentioase medicamente.Sincera sa fiu,nici nu mai stiu cum ar fi normal...este secretia asta normala?avand in vedere ca nu miroase si nici alte simptome nu am.Doar ca este ...
  •  
    • 368 mesaje
    30 Ian 2005, 18:09
    0 0
    spala-te mai des, nu folosi sapunuri de maini,,,si daca zici ca nu miroase urat si nu te mananca, ustura etc...n-ai nimic!
  •  
    • 201 mesaje
    30 Ian 2005, 19:17
    0 0
    Nu cred ca e vorba de igiena...fac minim 2 dusuri serioase zilnic plus toaleta locala dupa satisfacerea necesitatilor (bineinteles daca sunt acasa).Problema mea este ca dupa atatea tratamente,chiar nu mai stiu cum ar trebui sa arate o secretie normala ( e de ras poate ,dar asta e ).Celulele mucoasei vaginale se descuameaza,e normal sa fie o secretie permanenta,cantitativ nesemnificativa,dar e albicioasa sau translucida?Cel mai bine e sa ma duc la gineco,ca oricum cred ca nu am mai fost de vreo jumatate de an.