cancer la san
-
0 0Tocmai i-am descoperit bunicii mele un nodul destul de mare la san plus ca este putin rosu si mai are si o secretie la el. M-am informat de pe net si am ajuns la concluzia ca 90% sigur este cancer.
Sunt tare trista...nici nu stiu cum sa procedez. Ea de doctor nici nu vrea sa auda...sa-i spun ca are cancer...nu ma indur... sa nu o dau de tot peste cap...nu stiu ce sa fac. Va rog din suflet sa ma ajutati eventual cu niste retete naturiste ca asta este singurul lucrul pe care il pot face tinand cont de repulsia ei fata de medici in general. Ajutati-ma va rog din suflet!
-
Multumesc mult! Au existat niste experiente cam urate in familia mea cu acesti medici...de exemplu verisorul meu de 8 ani a murit cu multi ani in urma datorita unui tratament gresit pe care medicul i l-a aplicat. A fost atat de puternic pentru varsta lui ca i-a distrus ficatul. Asta este una din expereintele cele mai grele. Acum intelegi de ce bunica mea (care are 75 de ani) nu vrea sa auda de doctori...
-
Imi pare nespus de rau de situatia in care te afli! Nici eu nu stiu cum as face in locul tau. Eu cred ca ar fi bine sa ii spui ceva de genul "buni hai sa ne facem amindoua un control ginecologic ca singura nu am curaj si chiar trebuie". Poate se duce la doctor macar de dragul tau. Iar o data ajunsa acolo o sa vedeti ce e de facut, poate ca nu e nimic serios si te-ai ales doar cu sperietura. Eu te inteleg perfect ca pe de o parte poate te gindesti daca e foarte in virsta ca macar timpul care i-a mai ramas de trait sa-l traiasca fericita si fara o grija in plus. Dar pe de alta parte gindeste-te ca poate asteptarea agraveaza lucrurile si ajungeti cind e deja complicat. Stii cum e, ca de deoctor nu scapi si daca tot acolo ajungi macar sa o iei din pripa! Va tinem pumnii!
-
Iti multumesc din suflet, sobo! Bunica mea sa sti ca este mai bine. I-am cumparat Spirulina, bitter suedez, diferite ceaiuri bune pentru cancer la san printre care dragaica. Cine mai are probleme cu noduli sa bea cate un litru din acest ceai. In primul rand nodulul acela mare s-a aplatizat si s-a mai micsorat, nu mai este rosu, nu-i mai curge deloc si nici nu o mai doare de cand ia spirulina. Poate o sa dea Dumnezeu sa-i treaca de tot..daca nu cel putin sa ramana la acest stadiu sau sa stopeze ce o avea ea acolo.