Ce mi se intampla?

•  
    • 9 mesaje
    29 Ian 2005, 11:41
    0 0
    Eveleor va rog ajutati-ma. Astazi mi-a venit ciclul dupa 18 zile si in loc de sange curg mai mult niste cheaguri ca si cum s-ar rupe bucati din mine. Nu simt nici o durere (nici de ovare, nici usturimi). Si curgerea este foarte abundenta. Va rog stie vre-o eva ce mi se intampla? Ce inseamna asta? Imi este ingrozitor de frica.
  •  
    • 248 mesaje
    29 Ian 2005, 12:29
    0 0
    E posibil sa fie o dereglare hormonala. Mie mi s-a intamplat ceva asemanator acum 1 an, in timp ce luam contraceptive, pe la mijlocul foliei, dar nu foarte abundent. Doctorita la care am fost a verificat daca nu e anexita, apoi mi-a dat un alt contraceptiv mai puternic, Diane 35, cu care sangerarea s-a oprit. Du-te cat mai curand la doctor.
  •  
    • 1744 mesaje
    29 Ian 2005, 12:45
    0 0
    Du-te la medic si o sa iti spuna el ce si cum.
    Noi putem doar sa ne dam cu parerea...

Iti tinem pumnii !
    O sa fie bine!
  •  
    • 88 mesaje
    30 Ian 2005, 00:38
    0 0
    Am o intrebare : Folosesti anticonceptionale? Oricare ar fi raspunsul stai haios cu estrogenul. Daca iei antibaby atunci reactia pe care o ai se datoreaza lor.Daca nu atunci nu stiu ce ti-a provocat dereglarea. In ambele cazuri trebuie sa mergi la doctor. Urgent. Pana nu trebuie sa incepi urmatoarea folie de antibaby- asta daca le folosesti-
    Stai linistita totul va fi ok. Sfatul meu este sa mergi la medic cat mai repede.