dieta pe puncte
-
28 Ian 2005, 18:590 0Buna ziua!
ma numesc Dana si am citit zilele trecute multe mesaje despre o dieta cu 40 de puncte pe care nu trebuie sa le depasesti.
Stiu ca au fost foarte multe mesaje in care se cerea reteta acesta de slabit.
Cred ca deja sant imuna la curele de slabire. Am 6 kg mai mult decat aveam de obicei, primavara trecuta am tinut regimul danez, cel de schimbarea metabolismului. Am dat jos fix 6 kg, ma incapeau din nou toate hainele dinainte de a fi insarcinata si ma bucuram nespus.
Totul a fost bine si frumos cateva luni dupa care am inceput sa pun la loc. Numai in decembrie am pus 3 kg. Si cand ma gandesc ca se "garanta" ca 2 ani nu mai pui nici un gram.
Am tot auzit in ultimul timp despre acest regim pe puncte, poate cineva sa mi-l trimita si mie? Trebuie tinut constant? trebuie sa devina un mod de viata sau se tine pe o perioada determinata?
Cine poate si vrea sa ma ajute imi poate trimite mesaj pe adresa dana_mitici@yahoo.com
Va multumesc! -
29 Ian 2005, 13:11Buna Dana

Pai in primul rand succes in lupta cu kilogramele.
Sa stii ca dieta daneza si eu am tinut-o. Am slabit in total 5 kilograme pe care nu le-am mai pus inapoi. Probabil ca ai revenit la obiceiurile alimentare dinainte de cura. Pentru ca ei zic asa: o alimentatie "normala" dupa terminarea dietei garanteaza mentinerea greutatii. Din pacate nu specifica care anume e dieta normala ( ca de aceea am pus-o in ghilimele), iar lumea crede ca se mentine greutatea mancand la fel ca inainte de dieta.
Na, eu am aici un document salvat de aici de pe eva cu dieta pe puncte. Ti-l trimit acum. Succes
Daca ai rabdare, ar fi bine sa citesti tocmai despre dieta pe puncte, tot aici pe forum. Dar trebuie cautat si trebuie nitica rabdare
-
29 Ian 2005, 17:53Multumesc mult Florrina,
eu am cautat in forum dar n-am gasit decat discutii, pareri despre regim, n-am gasit dieta in sine.
Cat despre alimentatie...ce sa zic, e adevarat ca in perioada sarbatorilor am exagerat nitel cam mult dar de la 1 ian. am mancat cumpatat, rezultatul, kg in plus, iar si iar. Nu mai pot ajunge la greutatea de dupa cura daneza.
Iti multumesc din nou, Dana