Cockteil-minune
-
0 0Dragi Eve,am facut o descoperire atat de minunata incat trebuie s-o impartasesc si altora.Iata despre ce e vorba
ana nu demult aveam probleme serioase dimineata.Nu ma puteam trezi de-a binelea,nu"ieseam afara",ma durea capul si eram haios dispusa toata ziua daca nu-mi beam cafeluta(cat mai tare).
O prietena mi-a sugerat sa inlocuiesc cafeaua matinala cu un cockteil-minune,energizant si vitaminizant,care se face astfel:
Se mixeaza un ou ,zeama de la un sfert de lamaie,o cescuta de lapte,o lingurita de miere si o jumatate de banana.Se bea pe stomacul gol.
Efectul e garantat:cat de constipata ai fi,in cel mult o jumatate de ora te"descuie".in plus te simti plina de energie intreaga zi,iar pe termen lung produce o revitalizare generala a organismului.
Incercati si voi si sa-mi spuneti daca da rezultate. -
Nu,iubitelor,nu sunt nebuna de MAI.Am citit si eu mesajele mai vechi din forum si am vazut in ce hal v-a exasperat sectanta aia sau ce-o fi fost ea,si la fel ca voi sper sa nu mai revina cu bazaconiile ei.
Sunt o persoana la fel ca oricare,fara inclinatii spre mistic si paranormal,in schimb o adepta a metodelor terapeutice neconventionale,asta-i tot.
Iar reteta v-am dat-o deoarece mie mi-a facut bine si am vrut sa fac la randul meu un bine celor care m-au amuzat,m-au intristat,mi-au dat direct sau indirect sfaturi...
Sa va mai spun ceva.Daca se mixeaza timp de 1 minut (eu am un mixer Braun),nici nu se mai simte albusul,cel care poate face ca amestecul sa para dezgustator.Laptele e preferabil sa fie rece,direct din frigider,iar oul desigur trebuie sa fie proaspat...si crud.Se poate renunta fie la lapte,fie la banana.
Daca nu ma credeti,mai uitati-va si voi prin reviste sau la filme americane,si fiti sigure ca o sa mai intalniti si alte variante ale acestei bauturi matinale.