despre testul HIV

•  
    • 40 mesaje
    25 Ian 2005, 15:09
    0 0
    buna dragelor. m-am hotarat cu prietenul meu sa ne facem testul HIV si alte teste legate de BTsuri inainte de a incepe sa facem dragoste. imi poate spune cineva unde se face testul HIV, cat ar costa, daca sunt reduceri pentru studenti? va multumesc
  •  
    • 128 mesaje
    26 Ian 2005, 14:41
    0 0
    Testul HIV poate fi facut la spit."Matei Bals" Bucuresti(in spatele spit.Colentina).Nu stiu cat costa dar e posibil sa existe reducere pt studenti.Multa bafta!
  •  
    • 1946 mesaje
    26 Ian 2005, 15:02
    0 0
    sau la Spitalul de boli infectioase si tropicale Victor Babes.
  •  
    • 297 mesaje
    26 Ian 2005, 16:20
    0 0
    Sau la:

Centru de Consiliere şi Testare HIV în cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie "Cantacuzino", situat pe Splaiul Independenţei nr. 103, Sector 5, Bucureşti. Programul centrului: zilnic între orele 08:00 - 16:00.
    Testarea e gratuita.

Cateva info. in plus:
    Acest centru desfăşoară două programe derulate de RAA împreună cu Ministerul Sănătăţii, finanţate de Fondul Global de Luptă împotriva HIV/SIDA, Tuberculozei şi Malariei: "Extinderea capacităţii de consiliere şi testare voluntară (VCT)" şi "Prevenirea transmiterii infecţiei cu HIV de la mamă la copil (PMTCT)".

La nivelul primului program se urmăreşte familiarizarea şi promovarea în cadrul populaţiei generale a testării HIV însoţită de consiliere, pentru a încuraja cât mai multe persoane să îşi facă gratuit testul, dar şi pentru a informa asupra pericolului infestării cu HIV. Sub sloganul: "HIV nu se vede, dar există. Testează-te!" comunitatea poate deveni mai informată şi mai sensibilă.
  •  
    • 297 mesaje
    26 Ian 2005, 16:23
    0 0
    Ce aiurea arata citatul de mai sus!!!
    Nu am timp sa inlocuiesc diacriticele, daca nu puteti citi gasiti articolul intreg la www.atentie.info (sanatate).
  •  
    • 43 mesaje
    26 Ian 2005, 20:35
    0 0
    multumesc mult pentru informatii. pacata ca prea putina lume stie ca e gratuit, sunt atatia tineri-si nu numai care ar putea si chiar ar trebui sa-si faca testul si suntem atat de multe eve care am cumparat prezervativele pentru ca domnii nu se sinchiseau de sarcini, darmite de boli. ridic paharul pentru informare si responsabilitate!