Bronz organic pt ziua nuntii !?
-
0 0Buna ziua, in 28 septembrie este ziua cea mare!:)) Eu neavand voie la soare si solar sunt cam alba dupa o vara calduroasa! Mi-as dori ca in ziua nuntii sa fiu frumoasa din toate punctele de vedere si as vrea un bronz care totusi sa se observe si sa nu lase urme pe rochie! Credeti ca un bronz organic ar fi varianta corecta? Daca ati avut vreo experienta neplacuta sau daca totul a fost perfect astept pareri! Multumesc !:*
-
SorinaRaluca said: Buna ziua, in 28 septembrie este ziua cea mare!
Eu neavand voie la soare si solar sunt cam alba dupa o vara calduroasa! Mi-as dori ca in ziua nuntii sa fiu frumoasa din toate punctele de vedere si as vrea un bronz care totusi sa se observe si sa nu lase urme pe rochie! Credeti ca un bronz organic ar fi varianta corecta? Daca ati avut vreo experienta neplacuta sau daca totul a fost perfect astept pareri! Multumesc !:*
Sa-ti fie de bine!
Dar am o curiozitate... in 28 Ianuarie 2013 postai un anunt ca-ti vinzi rochia de mireasa....sunt un pic nauca, ti-ai vandut rochia si acum faci alta nunta? Deja ai divortat si te mariti din nou? Si toate in acelasi an 2013?!
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=112772&forum=2&
28 Ian 2013, 12:47 SorinaRaluca said: Buna , vand rochie de mireasa Casa Maris , pret de cumparare 1300 lei,PRET VANZARE 500 lei, culoare crem , marimea S/M ,livrare gratuita in toata tara, stare excelenta! pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr 0749 648 046 Dancus Ioana iar pozele le gasiti in profilul meu!
Cumva faci reclama la cremele bronzante?
...mda, asa ma gandeam si eu.... pacat ca ai ales o reclama tare neinspirata... -
1. Cine se scuza SE ACUZA!
2. Si apoi, de ce ai vrea tu sa vinzi rochia alteia?
(cusuta cu ata alba povestea).
3. Nu are nimic de' aface numele pus in mesaj cu nick-name-ul folosit pe forum, asa si este corect, pentru a-ti proteja identitatea. Toate folosim nick-name-uri diferite de numele noastre reale.
-
Sorina, mergi la un salon specializat si intreaba daca bronzul organic este o optiune pt a a-ti inchide nuanta tenului in ziua nuntii. Intreaba daca nu raman pete, sau daca rochia nu va fi afectata.
Eu am vazut doar o singura data pe cineva care a apelat la bronzul organic si nu mi-a placut, in primul rand nuanta, nu avea prea multe in comun cu un bronz frumos. -
Mie mi se pare frumoasa si pielea alba. Atata timp cat pielea arata sanatos, eu zic ca e mai frumoasa decat un bronz fals.

Am vazut mirese cu tenul alb si aratau fff bine. Un ruj roshu, un machiaj finut, accentuat pe ochi( gen audrey Hepburn)si o coafura potrivita ar putea evidentia calitatile.
Acest mesaj a fost editat de către AmeliEva: -
Si mie mi se pare mai frumoasa pielea naturala, mai ales intr-o zi atat de speciala. Mai ales ca fata are nevoie de un machiaj profesional si ar trebui lucrat destul de mult ca sa se mentina aceeasi nuanta cu restul corpului. Am vazut ca in Ro se promoveaza destul de mult, idea ca o piele bronzata, arata mai bine decat una alba, naturala. In unele tinute, mai ales cele foarte elegante, mi mi se pare ca nu da chiar frumos. Dar pana la urma, fiecare cu gusturile si preferintele lui
. -
Mie imi place foarte tare pielea bronzata, mi se pare ca ochii negri si parul inchis la culoare arata foarte bine cu o piele bronzata, dar si alba este ok daca iti place
Pentru solarul organic fa un gomaj inainte, roag-o sa nu iti dea mult pe coate si incheieturi (se fac mai negre zonele astea si arata urat).
Eu una as merge la solar cu UV , n-as risca
Ai grija cu tenul, trebuie sa dea putin mai mult pe fata decat pe restul corpului, de obicei fata este putin mai alba decat restul corpului.
Hainele de dupa solar sunt varza...
E multa bataie de cap, mergi mai bine la solarul clasic,o data in viata nu e grav
Acest mesaj a fost editat de către FlyButterfly1: