Perna Dormeo Siena cu gel

•  
    • 17 mesaje
    20 Mai 2016, 22:05
    3 0
    De curand am testat perna Dormeo Siena cu gel. De cand dorm pe ea simt ca ma trezesc mult mai odihnit. Este foarte important sa dorm pe o perna buna. Nu mai ma trezesc noptile ca inainte. Fiind racoroasa o sa imi fie tare utila in noptile caniculare. Se muleaza dupa forma gatului si a capului. Are un miros placut fiind antibacteriana. O recomand. Marcel DURAN #buzzdormeo
    Acest mesaj a fost editat de către MsAnia: 2 Aug 2016, 11:22
  •  
    • 1 mesaje
    21 Mai 2016, 20:46
    2 0
    Si eu sunt de aceeasi parere. Ma declar placut surprinsa de perna cu gel #dormeosiena <3 <3 <3.
    Formidabila este reglarea inaltimii dupa nevoile fiecaruia prin simpla scoatere sau adaugare a continutului. Imi place foarte mult ca fata de perna se poate scoate pentru a fi spalata si faptul ca revine singura la forma initiala datorita spumei de memorie.
    Spre surprinderea mea perna cu gel Dormeo Siena este foarte ferma insa si moale si este pur si simplu perfecta oricum as dormi.
    Intreadevar nu este reclama faptul ca este racoritoare, chiar se simte prezenta granulelor de gel racoritor, pe mine chiar ma ajuta sa nu mai transpir .
  •  
    • 1 mesaje
    28 Mai 2016, 07:55
    1 0
    Si eu ma declar multumita de perna Siena Gel de la dormeo. Este foarte important ca o perna sa iti ofere un anumit confort in timpul somnului, iar aceasta chiar a reusit. Este pufoasa, destul de inalta si cu spuma de memorie. In plis nu transpir deloc in ea.
    O recomand cu drag! #buzzdormeo
    Acest mesaj a fost editat de către Iasmina_p: 1 Iun 2016, 21:33
  •  
    • 9 mesaje
    30 Mai 2016, 11:16
    1 0
    Folosesc si eu perna Siena Gel de la Dormeo de mai bine de doua saptamani si de atunci pot spune ca ma odihnesc foarte bine; nu mai transpir in timpul somnului si perna este foarte comoda pentru ca se muleaza dupa forma gatului si a capului. Are in interior spuma de memorie si un gel racoritor care face ca perna sa nu se incalzeasca. O recomand cu caldura desi ea e foarte racoroasa!
  •  
    • 3 mesaje
    30 Mai 2016, 14:10
    0 0
    Si eu sunt una din persoanele care testeaza perna de la Dormeo Siena gel si chiar a avut efect pentru rinitele mele alergice de dimineata,transpiratia in timpul somnului a fetei si a sotului dar pe langa asta m-a ajutat sa nu mai ma doara asa gatul de la spondiloza cervicala.Iar husa detasabila s-a spalat foarte bine si usor in masina de spalat la 40 grade si se incadreaza foarte bine in husele de la lenjeriile de pat datorita dimensiunilor.Chiar o recomand din suflet!Multumesc #buzzdormeo
  •  
    • 2 mesaje
    30 Mai 2016, 15:19
    0 0
    am alergat mult pana sa gasesc perna ideala,ei bine Dormeo Siena gel este ceea ce imi doream de mult.Imi ofera un somn linistit si racoros asa cum nicio alta perna nu mi-a oferit vreodata.
  •  
    • 1 mesaje
    2 Iun 2016, 15:16
    0 0
    Si eu am avut ocazia sa testez noua perna Dormeo Siena cu gel, pot sa spun ca ma declar fff multumita de ea. Perna are o forma clasica ce o face perfecta pentru orice pozitie de dormit ( pe o parte, pe spate, pe burta). Datorita stratului de gel, te racoreste si te protejeaza de umiditatea si caldura sufocanta a noptii. In urma testarii am decis sa-i cumpar si mamei mele una cadou de ziua ei, cu reducerea acordata de voucherele primite de la #BuzzStore si #DormeoRomania.
  •  
    • 1 mesaje
    4 Iun 2016, 22:52
    1 1
    Si eu am testat perna Dormeo Siena cu gel s-a dovedit foarte placuta in timpul acestor ultime nopti calde deoarece ofera o senzatia de comoditate si racoare. Este ideala pentru persoanele care transpira mai mult oferind un confort sporit. Si, hocus pocus abracadabra, una dintre  neplacerile verii dispare cu ajutorul lui Dormeo Romania si BUZZStore.
  •  
    • 16 mesaje
    5 Iun 2016, 14:37
    1 0
    Sunt foarte multumita de perna Dormeo Siena Gel,este  o perna foarte confortabila care pastreaza forma capului datorita spumei cu memorie, datorita gelului racoritor nu mai transpir noaptea si am scapat de nas infundat si furnicaturi in nas care nu ma lasau sa dorm pana acum , nici spatele nu mai ma doare, perna este senzationala si o recomand cu incredere tuturor , mai ales in acesta perioada de vara cand este foarte cald in casa , cand perna iti confera mereu o senzatie de racoare si confort. De asemeni este foarte practica, are husa detasabila care se spala f usor si se usuca f repede, iar dimensiunea pernei o poti modifica cand vrei. De la mine aceasta perna are nota 10+ !
  •  
    • 1 mesaje
    5 Iun 2016, 15:56
    0 0
    esti o norocoasa, sa testezi si sa vezi cat de buna e perna, o sa vad cat costa sa-mi iau si eu !
  •  
    • 4 mesaje
    5 Iun 2016, 21:23
    0 0
    Sunt ferm convinsa de rezultate,sigur imi voi schimba si eu pernele,felicitari
  •  
    • 1 mesaje
    11 Iun 2016, 15:19
    0 0
    Perna Dormeo este minunata , comoda , practica etc etc.. te trezesti foarte odihnit dupa un somn alaturi de perna Dormeo Siena Gel .
    A fost testata si de familia mea care a fost foarte incantat asa ca am si comandat perne Dormeo Siena Gel.
    Multumim Buzzstore & Dormeo Romania .
  •  
    • 1 mesaje
    2 Aug 2016, 11:11
    0 1
    si eu am testat aceasta minunata perna, Dormeo Siena Gel si pot spune ca mi-a schimbat viata. Nu ma mai trezesc cu dureri cervicale si mai ales nu mai transpir noaptea. La fel de bine ma ajuta sa tin alergenii deoparte, eu fiind o persoana cu destul de multe alergii. O recomand cu drag tuturor si din tot sufletul afirm ca merita fiecare banut. #buzzdormeo . Multumesc @buzzstore si @dormeo.