optiuni Office
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
12 Apr 2007, 16:260 0Am de facut niste prezentari in power point.Mi s-a zis sa fac mai intai in excel anumite tabele, pe care sa le inserez apoi in sliderele din power point.
Vreau sa stiu daca exista optiunea de import from excel...adica daca pot exporta ceea ce am lucrat, asa cum stiu ca se poate sa dai export din excel in word!
waiting...
-
12 Apr 2007, 18:28Deschizi un slide in PowerPoint si din meniul Insert alegi optiunea Object si vei putea crea o noua foaie de calcul sau un grafic direct in PowerPoint(prin bifarea optiunii "Create new - object type - OK") sau sa introduci continutul unei foi de calcul(prin bifarea optiunii "Create from file - Browse - Fisierul .xls - OK).
-
13 Apr 2007, 09:12merci!
dar daca am deja un document scris in excel, cum pot transfera datele(tabelele cu date)? -
13 Apr 2007, 10:18Deschide fisierul excel, selecteaza randurile si coloanele cu date ale tabelului si cu click dreapta sau din meniul Edit da-le copy, si mergi apoi in PowerPoint, in meniul Insert - Object - Create New Microsoft Excel Sheet - OK. Se va deschide o foaie de calcul acolo in PowerPoint si vei da paste. Iti va apare tabelul din excel si datele lui, redimensioneaza-l un pic si asta e.
Înapoi la: Forum » Tehnologie