AJUTOR!!!!!! va rog.. e urgent!!!!!!!!!!
-
0 0Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine!!!!!!!
Am downloadat STRONG DC++ pt ca am nevoie urgenta de niste dictionare.
Am bagat 2 hub-uri enigma si cosmopolitan..
Ce altceva trebuie sa mai fac ca sa reusesc sa folosesc STRONG DC++???
Mentionez ca am de tradus urgent niste chestii tehnice si vreau sa scot niste dictionare bune de pe el..
Va rog din suflet!! -
pe huburile care le-ai bagat te poti loga? iti apar userii in dreapta sau te deconectaza pentru ca nu ai share.
in primul rand trebuie sa ai share , trebuie sa ai mai multe sloturi libere pt upload si trebuie sa stii ce tip de conexiune ai , ai acolo mai multe tipuri ( activ , pasiv , proxy ) , daca nu selectezi bine conexiunea nu iti va aparea nimik cand dai search -
Nu trebuie sa ai "chestii haioase" ca sa intri pe un hub, ci pur si simplu trebuie sa partajezi o anumita cantitate de fisiere, ca sa te incadrezi in cerintele unui hub sau altul. Lista de huburi pe care ti-am dat-o, odata incarcata in client, iti afiseaza in dreptului fiecarui hub si cat "share" trebuie sa faci: 1GB, 2GB...10GB sau 15GB, ba sunt si huburi pe care poti intra doar daca ai la share si 100GB. Daca ai citit ghidul acela, configurarea clientului este facila, iar daca intampini greutati in configurare, spune-le si gasim o solutie.
Deci, ideea e sa partajezi orice fisiere, numai sa te incadrezi intr-un minim de share. Totusi, evita sa partajezi fisierele din C
rogram Files sau C:Windows.
Ai putea spune aici si ce fel dictionare cauti, poate se gasesc de descarcat si pe web. -
multumesc mult pt sfaturi dar la 17 MB pe care-i ofer eu iti dai seama de ce ma deconecteaza (evolva, cosmopolitan)..
nu am cum sa dau la share mai mult pt ca altfel mi-as face greutati la serviciu..trebuie sa fiu discreta..
caut dictionar tehnic spaniol roman, roman spaniol (firma la care lucrez este de inginerie)
multumesc inca o data pentru ajutor.
Mi-ar fi de mare folos daca m-ai ajuta sa gasesc niste dictionare.. -
Andra, am gasit un dictionar "Everest" ce contine mai multe dictionare, printre care si unul spaniol-roman standard, spaniol-englez tehnic si roman-englez tehnic. Pe dc++ am gasit roman-englez tehnic si, in cursul zilei, mai caut si pe cel tehnic roman-spaniol.
Linkul de download pentru "Everest", in cazul in care crezi ca ti-ar fi de folos, este:
ftp://ftp.mirror.ac.uk/sites/www.winsite.com/winxp/education/Everest310.zip (79 MB)
Iti dau si o adresa a unui dictionar on-line care traduce simultan pana la 15 cuvinte din romana in spaniola si invers.
http://www.dictionar-roman.com/
Pe dc++ mi-a fost imposibil sa gasesc, in peste 100 de huburi verificate, alt dictionar tehnic decat cel RO-EN.