Moft sau nevoie?!

  •  
    • 1 mesaje
    17 Oct 2013, 16:17
    0 0

    Ce sunt accesoriile defapt?!

    Oare sunt doar un must have sau sunt o necesitate?!

     

    Accesoriile au existat din totdeauna, la inceput fiind vorba doar de accesorii de uz personal, cercei, coliere, bratari.

     

    Cu ceva timp in urma, chiar si telefoanele erau privite doar ca si accesorii, dar odata cu trecerea timpului si evolutia tehnologica precum si cea mentala, telefoanele au devenit o parte importanta a vietii fiecaruia dintre noi, fiind o necesitate si nu doar un moft.

     

    In privinta persoanelor de sex feminin, telefoanele au ajuns sa fie o parte din personalitatea acestora, motiv pentru care acestea sunt foarte atente la aspectul lor, reusind sa isi asorteze accesoriile cu obiectele indiferent de starea vremii, anotimp sau ocazie, intodeauna exista un accesoriu ideal.

     

    Conform definitiei din dictionarul explicativ al limbii romane, accesoriile sunt doar niste piese secundare pentru obiectele de baza utilizate in viata de zi cu zi, dar in realitate accesoriile ocupa un loc mult mai important.

     

    Datorita utilitatii lor, acestea au trecut de la nivelul de moft sau fita, la nivelul de necesitate.

    O husa, spre exemplu, pe langa faptul ca da un plus pentru aspectul telefonului sau smartphone-ului pentru care este utilizat, are si menirea de a-l proteja in anumite conditii neprevazute la care poate fi supus in cazul unei cazaturi spre exemplu.

     

    In cazul accesoriilor pentru telefon sau smartphone, elementele din utilitatea acestora le fac sa fie percepute tot mai mult ca o necesitate.

     

    QuickMobile este magazinul numarul unu din Romania care comercializeaza cea mai variata gama de accesorii din numeroase branduri atat nationale cat si internationale, incepand de la casti, huse, folii de protectie, cabluri de date si multe altele.

     

    Fiecare produs detine un design unic care ofera un plus fata de aspectul obiectului cu care se asociaza. In diverse culori si modele, branduri precum Anymode, Guess, Hello Kitty, Hugo Boss, Cremieux, Accessorize, Ferrari, Kenzo, Mini Cooper, Lamborghini, Celly, Krusell si inca alte 35 de branduri sunt disponibile in stocul QuickMobile, cu menirea de a satisface nevoile si mofturile oricarui client.

     

     

  •  
    • 3 mesaje
    21 Oct 2013, 04:59
    0 0
    en-gros lenjerie
    http://www.lover-fashion.com/Steel-bone-Corsets-c531.html