Chisturi ovariene, homeopatie

•  
    Cmn
    • 92 mesaje
    27 Iun 2005, 10:18
    2 1
    Evelor, am si eu o problema cu unmicrochist ovarian(26 mm) si nu mai vreau sa iau anticonceptionale.Daca ati urmat un tratament homeopat si a avut rezultate, va rog sa-mi scrieti adresa si nr de tel al medicului homeopat.Multumesc mult.
  •  
    • 372 mesaje
    3 Iul 2005, 16:03
    3 2
    Buna,
    Si eu am avut un chist ovarian de 5 cm si m-am vindecat cu tratament homeopat. Iti las adresa si nr de tel al medicului.
    Dr Babut Corneliu
    Centrul de Medicina Integrala
    Masloc, nr 146, cod 1985, jud Timis
    tel: 0256 / 231.201
    tel / fax: 0257 / 212.543

Succes!
  •  
    • 145 mesaje
    3 Iul 2005, 17:14
    3 0
    Si pe mine ma intereseaza acest tip de tratament.Te rog sa-mi spui Masloc este o localitate in jud.Timis? Codurile s-au schimbat anul trecut, deci trebuie cautat noul cod postal care are mai multe numere.
  •  
    • 372 mesaje
    3 Iul 2005, 21:15
    0 1
    Da. Masloc este in judetul Timis. E o clinica de tratamente homeopatice si naturiste. Nu stiu noul sau cod postal, dar daca dai un telefon acolo, iti spun doamnele de la receptie.
  •  
    • 8 mesaje
    4 Iul 2005, 17:45
    0 2
    Buna, am ovare polichistice si o gramada de probleme din cauza asta. Urmez un tratament homeopat si sunt foarte multumita.
    BIOMEDICA Bucuresti
    Dr. Sorin Cadar
    Tel programari> 2119674
    Consultatie 550.000
    Medicamentele pentru tratamentul homeopat sunt destul de accesibile.
    Tot ce iti recomand este sa ai rabdare. Primele rezultate se vad dupa cel putin 2 luni de tratament.
    Succes!
  •  
    Cmn
    • 92 mesaje
    4 Iul 2005, 19:06
    0 0
    Multumesc
  •  
    • 1 mesaje
    5 Apr 2009, 16:47
    1 0
    La masloc am fost tratata de vasculita necrotica in urma tratamentului cu injectiile ISCADOR care maresc imunitatea organismului.
    Un an si 3 luni boala numai a evoluat cu tot Prednisonul prescris de medicii din Cluj si Deva. Dupa ce tratamentul si-a facut efectul(3 luni) organismul singur s-a vindecat de toate ranile. Este un miracol iar Doctorul Babut infaptuieste miracole cu tratamentul sau. Aveti sansa sa incercati!
  •  
    • 1 mesaje
    11 Nov 2009, 15:43
    2 10
    nu stiu ce vedeti la dr. babut ca e un excroc de om care isi trateaza bolnavii dupa ureche, si eu am fost la el si mi-a luat banii degeaba ca tot la cutit am ajuns, plus se poarta cu angajatii de parca ar fi niste sclavi, rusine sa-i fie ca se da mare dr. dar nu e decat un om fara suflet si un nesimtit care minte lumea cu nerusinare. din pacate nu am nici un cuvant bun de spus despre el , pacat ca unii oameni ca el nu-s trasi la raspundere pt excrocariile pe care le face. RUSINE SA-I FIE
  •  
    • 392 mesaje
    13 Nov 2009, 08:46
    4 0
    Trifana, imi pare rau ca tratamentul nu a avut efectul dorit si a trebuit sa te operezi.
    Dar cred ca argumentul banilor este ultimul care poate fi luat in considerare cand vorbim de dr. Babut. Sa spui in ziua de azi ca 70 lei (sau 80 de lei pentru consultatii neprogramate) este mult, pentru o consultatie plus tratamentul homeopat pentru 3 luni de zile, mi se pare cel putin exagerat.
    Multa sanatate iti doresc.
  •  
    • 1 mesaje
    23 Mar 2010, 19:45
    0 0
    Draga mea,
    Sunt foarte interesata de clinica din masloc vreau neaparat sa merg acolo pentru ca medicul meu ginecolog dupa ce mi-a pus diagnosticul de hiperplazie endometriala ma "ameninta "cu histerectomia totala.
    Am inteles ca s-au mai tratat astfel de cazuri acolo si vreau sa aflu mai multe de la cele care deja au fost.
    Te rog sa imi raspunzi aici sau la mail cre402000@yahoo.com.
    Iti multumesc
  •  
    • 3311 mesaje
    23 Mar 2010, 21:52
    2 2
    si eu imi tratez ceva prin remedii homeopate. cel putin, incerc.
    eu merg in bucuresti la un medic, dar nu ti-l recomand, pentru ca este speclilizat pe ORL.
    cauta medic specializat pe ginecologie si apoi specializat si pe homeopatie!
  •  
    • 1 mesaje
    23 Aug 2011, 10:15
    8 0

Buna ,

Sunt din Timisoara, am avut un chist cu sange de 3,5 cm care trebuia operat.

Am luat o luna Jeanine si in acelasi timp 2 saptamani medicamente homeopate de la doctor Babut din Masloc.

Intr-o luna am scapat de chist, a disparut.

Eu folosesc medicamente homeopate si pentru alergie.

•  
    • 1 mesaje
    22 Nov 2012, 14:21
    3 0
    buna.sant ionela vreau sa va spun,ca, clinica de la masloc e ft buna doctorul babut e un doctor extraordinar  mai rar medici ca el am avut acum 11 ani probleme renale,ma scapat de 3 ori de la dializa,nu am avut voie sa fac copii datorita lui am o fetita minunata am facut tratament pt rinichi la el timp de 2 ani in ziua de azi ii multumesc lui d-zeu nu mai am probleme si cu aceasta ocazie ii multumesc si lui sai d-zeu sanatate vas ruga pe cei ce au fost acum de curand la masloc sami lasati numarul de telefon si pretul cat mai costa consultatia si tratamentul am o broblema cu un chist pe uter si trebuie operat sper sa pot rezolva ceva la domnul doctor babut va multumesc.
  •  
    • 1 mesaje
    12 Ian 2013, 16:35
    4 2
    Ma numesc Daniel.Acum 18 ani am primit un diagnostic destul de sever.Pe atunci nu prea existau comunicatii atat de rapide k azi.Am scris D-nului Dr.Babut despre problema mea iar dumnealui mi-a trimis prin posta medicamentul iscador.Nu il cunosc si nici nu ma cunoaste iar dansul mi-a dat la vremea aceea medicamentul gratis.Am urmat tratamentul si acum sunt sanatos.Stiu ca e cam tarziu dar tin sa-i multumesc pe aceasta cale acestui om minunat care are un suflet deosebit.
  •  
    • 4 mesaje
    26 Feb 2013, 23:21
    0 0
    Eu incerc ceva pe baza de mladite de zmeur si sirop de coacaze. A mai incercat cineva? razvana1221.blogspot.com sunt de abia la inceput cu tratamentul acesta.
  •  
    • 4208 mesaje
    27 Feb 2013, 00:30
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 15 mesaje
    28 Feb 2013, 15:29
    2 0
    Genetic, corpul nostru poseda o capacitate limitata de prelucrare a hranei acide. Alimentatia omului modern este aproape in totalitate acida. Cand este depasita capacitatea corpului nostru de a prelucra hrana acida, acesta incepe si depoziteaza reziduurile acide solide, ajungandu-se foarte repede la o stare de hiperaciditate, respectiv acidoza. Acidoza este cauza bolilor degenerative si metabolice.
    Apa ZEN combate si elimina acidoza ajutand si la eliminarea rezidurilor acide solide din corp.
    http://apazen.blogspot.ro/2013/02/apa-zen-combate-si-elimina-acidoza.html
  •  
    • 15 mesaje
    28 Feb 2013, 15:31
    4 6
    Homeopatia are la baza apa energizata. Substantele sunt foarte, foarte, foarte diluate.
    Eu merg la homeopat Rares Simu.