chelstop+sapun moale dau rezultate?

•  
    • 364 mesaje
    20 Feb 2006, 12:03
    7 0
    buna evelor am si eu o intrebare in legatura cu sapunul moale+chelstop.sunt bune de ceva.a folosit cineva si a dat rezultate?kisses
  •  
    • 2081 mesaje
    20 Feb 2006, 13:32
    6 0
    Eu folosesc doar sapunul moale, nu si chel stop. Sapunul moale il folosesc, de cateva luni bune, pe post de sampon. Ce sa zic? Sunt multumita...E interesant de stiut daca amandoua, dau rezultate....pupici!!!
  •  
    • 601 mesaje
    20 Feb 2006, 15:16
    2 3
    Un coleg de birou foloseste si parca da ceva rezultate. Acolo unde avea cheliuta, parca ii creste un fel de pufulet. Eu personal am folosit impotriva caderi parului (fara cheliuta) dar nu mi-a placut pt. ca-mi facea parul bat.
  •  
    • 939 mesaje
    20 Feb 2006, 15:48
    4 3
    danuca,
    stiu ca pe prospectul sapunului moale de la hofigal (despre el este vorba, nu?) scrie ceva de genul ca utilizarea pe termen lung duce la repigmentarea, recolorarea firelor albe sau ... ceva asemanator!
    vreau sa te intreb, pt ca spui ca il folosesti de cateva luni, daca ai observat ceva in acest sens??? sau, daca nu e cazul la tine, observi vreo schimbare benefica in culoarea parului? mai multa stralucire, intensitate.....?????????????
    merci!
  •  
    • 364 mesaje
    20 Feb 2006, 16:18
    2 1
    hehe mersi pt raspunsuri.de fapt sotu m-a pus sa intreb , le foloseste de 2 saptamani si vrea sa fie "motivat"sa afle si parerea celor care le-au folosit.va pup si la cat mai bune rezultate cu samponul
  •  
    • 2081 mesaje
    20 Feb 2006, 17:41
    3 0
    Ileana,

Eu mai folosesc si lotiunea cu petrol, tot de cateva luni bune. E adevarat, parul a devenit mai stralucitor, are mai multa fermitate. De cazut, imi cade in continuare...dar nu in cantitati mari. Eu pun totul pe seama stresului. Deci...ca sa iti dau un raspuns concret: nu poate sa ii faca rau parului, din contra....nu stiu daca ar fi avut acelasi efect daca nu l-as fi folosit combinat.
    Trebuie insa sa folosesti neaparat un balsam sau o masca de par. Daca nu le folosesti, parul o sa fie ca o matura!!!!!!!
  •  
    • 2778 mesaje
    20 Feb 2006, 18:52
    1 2
    Alea de la Hofigal?Eram disperata ca imi cadea parul ingrozitor si am folosit produsele astea si dupa ce ca imi cadea la fel l-a si uscat ffffff tare.Arata teribil.Acum nu stiu ce sa zic...poate la tine merge.La mine a fost dezastru

Incearca Revalid ca mie mi-a mers super bine
  •  
    • 2081 mesaje
    20 Feb 2006, 21:04
    0 3
    Intr-adevar, usuca parul foarte tare, tocmai de aceea trebuie balsam si masca hidratanta. Bun si Revalidul, insa contine B-uri, care dau pofta de mancare...
  •  
    • 335 mesaje
    20 Feb 2006, 21:45
    2 2
    Eu folosesc sapunul vegetal de vreo 3 ani. Dupa spalare parul "scartaie" Iar partea cea mai buna e ca nu usuca scalpul, nu suprasolicita glandele sebacee. Si daca il folosesc de atata timp...e bun de ceva.
    Folosesc intotdeauna balsam, pt ca in fond balsamul acopera cuticulele firului de par, facandu-l moale si stralucitor.
    Postez si ingredientele (nu contine parabeni):
    vegetal extracts, sodium laureth sulfate, hydrogen peroxide (suna periculos dar daca faceti search pe google va veti schimba parerea), carboxymethil hydroxiethil cellulose, potasium carbonate, lavender oil, sage oil, methylchloroisothiazolinone/methylisothiazolinone/benzyl alcohol, potasium permanganate.

Dupa perioadele de stress parul cade inevitabil. Tocmai de aceea am inceput sa folosesc si chelstop. Combinatia cu chelstop e de data mai recenta pt mine, si nici nu ma tin de treaba, dar daca respecti prospectul, chiar "simti" efectele. Numai ca nu am intotdeauna dispozitia necesara si nici timp sa astept 30 de min...
  •  
    • 335 mesaje
    20 Feb 2006, 22:06
    2 2
    ilena_m, ca sa-ti raspund la intrebare: eu nu ma vopsesc, dar am cateva fire albe..la tample...deh, batranetea asta. Am sa ma tin de treaba cu chelstop-ul si te tin la curent (peste vreo 6 luni )
    Sapunul moale in combinatie cu chel stop duce la repigmentarea parului (dupa vreo 6 luni)
    Despre stralucire, intensitate: DAAAA, dar poate o fi si de la balsam
  •  
    • 939 mesaje
    21 Feb 2006, 11:12
    2 2
    fetelor, multumesc pentru raspunsuri!
    in fine... si eu am cateva fire albe, nu multe, dar ma enerveaza la culme si d.asta ma gandeam ca poate sapunul asta le reda pigmentul... stiu si eu... ca asa scrie pe el!
    dar nu e ceva sigur... si nu cred ca rezist sa ma spal 6 luni cu el si sa ma mai si chinui cu lotiunea aia!!!
  •  
    • 18 mesaje
    21 Feb 2006, 23:37
    0 1
    Daca vreti repigmentare...sa n-o asteptati in 6 luni...trebuie sa luati si intern suplimente...printre care si multa spirulina...
  •  
    • 518 mesaje
    28 Feb 2006, 17:45
    0 0
    mi-am luat si eu sapun vegetal si acum am gasit aceste postari. nu vreau sa-mi usuce parul.tocmai asta e problema! ca il am uscat.
  •  
    • 185 mesaje
    28 Feb 2006, 20:30
    0 4
    Mi-am cumparat si eu mai demult sapunul moale vegetal d ela Hofigal si...zace intr-un dulapior in baie. Mie mi-a facut matreata si mi s eparea ca usuca usor parul. Eu am par normal, cu tendinte de uscare si desi nu sunt hipersensibila mi-a facut rau. Am incercat sa-l folosesc pe corp dar aceeasi problema:usuca. Si prezentarea e foarte dezagreabila (lichid maroniu urat mirositor care curge...). Nu vreau sa le supar pe fetele incantate de acest produs, dar pentru mine este un sampon "repetent". P.S. daca tot vreti asa ceva, mai bine incercati Foltene cu chinina, e foarte asemanator dar spre deosebire de acesta, e BLAND!
  •  
    • 1135 mesaje
    1 Mar 2006, 09:24
    2 1
    Mie imi prinde bine sapunul moale, insa sotului meu, dupa o singura spalare, ia facut matreata... Pe de alta parte, asta e singurul produs cu care un amic ce sufera de psoriazis se poate spala fara sa-i agraveze boala. Asa ca pana la urma depinde de fiecare. Despre pigmentare nu stiu, n-am remarcat.
  •  
    • 518 mesaje
    2 Mar 2006, 16:18
    3 0
    am folosit si eu sapunul moale pt prima data in una din serile trecute. dar mai intai am stat pe cap cu o masca din ulei de masline si ou. parul meu arata super hidratat de dimineata si mult mult mai bine fata de obicei. dar acum nu stiu daca sapunul moale a avut ceva de spus sau doar a fost actiunea mastii.
  •  
    • 1 mesaje
    30 Mar 2009, 17:57
    3 1
    Eu foloseam sapun moale cam de 3 ani,imi pica parul foarte tare si m-a sfatuit cineva sa-l folosesc ca da rezultate.asa a fost,insa nu l-am folosit tot timpul asa cum mi se spusese.De 2 ani si ceva am incetat sa ma vopsesc si au inceput sa imi apara fire albe,din ce in ce mai multe si am 25 de ani.nu vreau nici macar unul.Asa ca am decis sa folosesc si CHELSTOP...poate,poate...Am inceput sa folosesc in urma cu 2 luni si jumatate,la inceput a fost greu sa stau si cu prosopul in cap 30 min,insa acum mi se pare foarte simplu,pot face ceva in astea 30 min,la inceput decat stateam asteptand un rezultat pozitiv.Nu stiu daca intr-adevar repigmenteaza parul carunt,insa ce pot spun este ca regenereaza.Sunt extraordinar de multumita,am par de bebe de 5 cm si la salon m-au intrebat ce tratament folosesc pt ca este vizibila imbunatatirea.Usuca parul sapunul moale,insa exista si balsam!!!Iar Chelstop face parul "bat" cum a spus cineva,insa nu e chiar atat de rau.Aranjat dupa nu mai e deloc "bat".Parul pare mai rezistent si in sfarsit mai stralucitor.folosind des perie electrica si placa era saracul vai de el.Cu siguranta o sa folosesc Chelstopul mai mult de 6 luni,la cum mi-a crescut parul nici vorba sa abandonez dupa 6 luni.
  •  
    • 1 mesaje
    11 Mai 2011, 06:43
    5 0

ffffff bun..parul meu nu a mai cazut..dar respectati indicatiile de pe flacon.