Petele de deodorant

•  
    • 150 mesaje
    26 Ian 2008, 23:22
    0 1
    Fetelor-

Stie cineva cum se scot petele de deodorant ( acelea galbui) de la subrat, pe lucrurile deschise la culoare? Parca din ce in ce mai mult apar, si nu ies doar cu detergent si clor. Nu mai stiu ce sa fac- am ajuns sa port doar haine de culoare inchisa, si pe cele albe/crem doar rareori de teama sa nu se pateze.

Orice sfat e binevenit! Multumesc!
  •  
    • 282 mesaje
    27 Ian 2008, 01:14
    1 0
    schimba deodorantul sau incearca cu vanish ...
  •  
    • 736 mesaje
    27 Ian 2008, 11:13
    0 0
    Inainte de spalare, umezeste-le cu otet alb. Merge mai bine decat clorul si merge si la haine mai inchise la culoare.
  •  
    • 150 mesaje
    27 Ian 2008, 18:20
    2 0
    Multumesc de sfaturi!

Ank, orice deodorant-stick am incercat, tot au aparut petele. Vanish din pacate nu cred ca se gaseste pe aici, dar o sa incerc in concediu, cand vin in Ro.

Medeutz, deci sa le umezesc cu otet pe pata? Si cam cat sa le las inmuiate cu otet? Chiar saptamana trecuta am cumparat o sticla de otet alb de la supermarket, si ma tot intrebam la ce o sa o folosesc
  •  
    • 939 mesaje
    27 Ian 2008, 23:22
    1 0
    Incearca sa folosesti pe viitor Lady Speed Stick , eu il folosesc de ani de zile si imi fac stocuri din RO pt ca aici, in Franta, nu l-am gasit exact pe cel ce-mi place mie. Chiar nu lasa pete albe.
  •  
    • 736 mesaje
    27 Ian 2008, 23:57
    2 0
    Eu am un recipient cu pulverizator in care am pus otetul. Inainte de a pune rufele in masina, dau cateva puf-uri in regiunea subratului.
  •  
    • 150 mesaje
    28 Ian 2008, 04:57
    1 0
    Medeutz- mersi mult! Nu am pulverizator, dar o sa torn pur si simplu putin otet. Merge si la cele cu pete mai vechi? Stiu ca deja incep sa cer prea mult .

Laperla, o sa incerc si lady speed stick, daca tu spui ca nu lasa pete! De vreo 2 sapt. am renuntat la antiperspirante, si folosesc numai deodorante fara aluminiu, poate acestea nu lasa pete.

Va tin la curent.
  •  
    • 93 mesaje
    28 Ian 2008, 12:18
    0 1
    Poti incerca sa-ti cumperi tampoane de subratz. Sunt foarte foarte discrete si te feresc si de petele ude neplacute pe care le facem la subrat, in timpul verii. Se lipesc pe haie, la maneci.
    Eu acum locuiesc in Japonia, insa sunt sigura ca in Cora sau Carrefour in tara gasesti asa ceva!
    Succes
  •  
    • 150 mesaje
    29 Ian 2008, 04:34
    0 2
    Multumesc! O sa incerc si eu sfaturile voastre. Sper sa mearga!

Tampoane la subrat? O sa caut si eu pe aici- nu sunt incomode?
  •  
    • 2794 mesaje
    29 Ian 2008, 15:57
    2 1
    Eu am renuntat la Lady Speed Stick tocmai datorita petelor... poate nu era acelasi model. Nici stickurile lor, nici gelurile si nici sprayurile nu mi-au placut. Adica sint fff eficiente, dar pateaza. De vreun an si ceva am trecut la Nivea, gama Pure (eu prefer roll-on-ul) si mi se pare fff ok. Protejeaza f bine si nu lasa urme.
  •  
    • 150 mesaje
    31 Ian 2008, 05:07
    0 1
    Lolitaa, si nici nu apar pete galbui in timp, de la roll-on? Mersi!

Intre timp- sa anunt progrese: am pus otet alb la subrat si, desi nu a iesit toata galbeneala, s-a mai diminuat. Petele sunt vechi si de cativa ani, probabil de asta ies mai greu.
  •  
    • 2794 mesaje
    2 Feb 2008, 18:20
    2 0
    Nu, nu au aparut pete nici in timp.
  •  
    • 2 mesaje
    3 Feb 2008, 20:17
    0 0
    aaa.. sa va intreb si eu ceva ...am o geaca de fas alba si mi sa ingalbenit in unele locuri , ce pot sa fac sau cu ce sa o dau sa scot galbeneala ...nu vreau sa o arunc ca-mi place foarte mult .
    va rog daca stiti ma ajutati si pe mine .
  •  
    • 150 mesaje
    4 Feb 2008, 19:46
    0 0
    Nu stiu cum se scot petele de pe geaca. Scuze ca nu pot fi de folos.

Lolitaa, o sa incerc si eu roll-on. Deocamdata, folosesc un stick fara aluminiu, sa verific daca aluminiu e ingredientul de vina pt. pete.

De deodorantele clasice stiti ceva? Apar pete si de la ele, sau numai de la stick-uri?