Petele de deodorant
-
0 1Fetelor-
Stie cineva cum se scot petele de deodorant ( acelea galbui) de la subrat, pe lucrurile deschise la culoare? Parca din ce in ce mai mult apar, si nu ies doar cu detergent si clor. Nu mai stiu ce sa fac- am ajuns sa port doar haine de culoare inchisa, si pe cele albe/crem doar rareori de teama sa nu se pateze.
Orice sfat e binevenit! Multumesc!
-
Multumesc de sfaturi!
Ank, orice deodorant-stick am incercat, tot au aparut petele. Vanish din pacate nu cred ca se gaseste pe aici, dar o sa incerc in concediu, cand vin in Ro.
Medeutz, deci sa le umezesc cu otet pe pata? Si cam cat sa le las inmuiate cu otet? Chiar saptamana trecuta am cumparat o sticla de otet alb de la supermarket, si ma tot intrebam la ce o sa o folosesc
-
Medeutz- mersi mult! Nu am pulverizator, dar o sa torn pur si simplu putin otet. Merge si la cele cu pete mai vechi? Stiu ca deja incep sa cer prea mult
.
Laperla, o sa incerc si lady speed stick, daca tu spui ca nu lasa pete! De vreo 2 sapt. am renuntat la antiperspirante, si folosesc numai deodorante fara aluminiu, poate acestea nu lasa pete.
Va tin la curent. -
Eu am renuntat la Lady Speed Stick tocmai datorita petelor...
poate nu era acelasi model. Nici stickurile lor, nici gelurile si nici sprayurile nu mi-au placut. Adica sint fff eficiente, dar pateaza. De vreun an si ceva am trecut la Nivea, gama Pure (eu prefer roll-on-ul) si mi se pare fff ok. Protejeaza f bine si nu lasa urme.