masturbarea la femei
-
1 1azi-noapte a fost prima mea experienta de genu asta.si am avut orgasm.superrr
prietenu meu nu e de acord sa fac asta crede ca nu-l doresc si nu ma satisface.pana acum nu am avut orgasm.si saracu sa chinuit sa mi-l ofere dar nimic.si eu dintr-o joaca am avut parte de cea mai super experienta -
daca el continua sa se agite ca un iepuroi,si tu sa astepti sa iti ofere orgasmul sau sa te consolezi ca iti vei oferi singura unul cand vei avea ocazia sa fii iar singurica..nici sa nu te astepti sa iti imparti placerea cu el!
stiu ca e placut,dar e mai deplin si implinit cand e intr-un act sexual.de accea lucrati la asta:stimularea clitorisului!e obligatorie!explica-i !nu esti singura femeie care simte nevoia de asa ceva,si spune-i ca degeaba va incerca el tot felul de viteze daca nu te asculta si pe tine
deci:schimbati pozotia,una care sa permita stimularea clitoisului,si lucrati impreuna...... -
ma intreba o cunostinta -femeie- ce e ala orgasm,ca ea nu stie daca a avut unul,ii place sexul ,se simte bine,si crede ca a avut orgasm,dar nu stie exact....si i-am spus ca nu a a avut pt ca ar fi sigura ca a avut unul ,numai daca il simte.
ehh,in schimb nici nu a incercat sa-l simta,se multumeste sa fie iubita de el,si sa fie impreuna,mai nou s-au casatorit....si uite asa te intrebi de ce doamna care vinde paine ,te umple de respect daca o rogi sa iti mai dea si o punga....de aia sunt femeile frustrate!!!pa ca nu stiu sa obtina ceea ce vor,sa ceara ...
-
Mai e si o problema mentala, in lipsa de orgasm. Cu cat astepti mai mult sa ai orgasm in timpul unui act sexual, cu atat el va lipsi. Niciodata nu ma gandesc la orgasm, facem pur si simplu ceea ce ne place, ceea ce simtim, ne bucuram unul de celalalt si am avut orgasm intotdeauna, in ultimul timp. Totul e ca orgasmul sa nu devina un scop in sine...
-
me_eva , te-ai gandit mult pana s-o coci? sigur ca se poate ca o femeie sa aiba orgasm vaginal si sa nu se prinda! si ghici de ce? pt ca e obisnuita cu reactiile si senzatiile descrise de toate cele din jur, o ascultatoare fidela a acestor "dezvaluiri intime" se poate dezorienta si sa nu-si mai dea seama de propriul orgasm pe care ea (prin legea individualitatii) il resimte foarte diferit.
me_eva , vad ca tot tu spui, destul de precipitata, o grozavie asemanatoare; cum sa nu uitam de clitoris! ei bine, eu daca-l stimulez in timpul actului sexual... atunci cand am orgasm nu mai stiu de care e; clitoridian sau vaginal? ce stiu sigur; m-a zdruncinat din tatani un orgasm, e al meu si-l savurez! ei bine, SE POATE SA FII CONFUZA cand vine vorba de simtiri (ca doar nu facem matematica, ci sex)!!!
so... women radea de un tip care se masturba in fata prietenei! ei bine, mie imi place treaba asta! de ce nu??? pt mine ar fi ca un preludiu sa-l vad masturbandu-se in timp ce ne privim reciproc! ech... cum creste ca bradul sub privirile mele fericite... mey..
hai, sa aveti parte de sex grozav in weekendul asta!