Transformarea uimitoare a unui tip ambiţios: În 12 săptămâni a devenit alt om

Un tânăr şi-a fixat un obiectiv ambiţios, iar cu o dietă strictă şi sesiuni scurte de efort cardio a reuşit să-şi transforme corpul, într-un interval de trei luni.

Lupta cu kilogramele în plus e un chin pe care nu puţini o pierd. Poveştile celor care au reuşit pot fi de bun augur pentru cei care au nevoie de inspiraţie în încercarea de a slăbi.

Hunter Hobbs, din Norman, Oklahoma (Statele Unite), e un exemplu de putere şi ambiţie. Timp de 12 săptămâni, el s-a fotografiat în fiecare zi şi a creat un filmuleţ de 55 de secunde care surprinde perfect modul în care el s-a transformat în acest interval dintr-un tip supraponderal într-unul cu un corp perfect sculptat.

Exerciţiile intense şi dieta strictă au dat rezultate. Neavând o abordare ştiinţifică, Hunter a mers pe o metodă personală, alternând greutăţile cu sesiuni scurte de efort cardio a căror intensitate a crescut-o treptat pentru a combate efectele programului său de la slujbă, unde lucrează zilnic la birou de la ora 9.00 până la 17.00, relatează Daily Mail.

Dieta a fost cel mai greu şi cel mai important element, spune Hunter.

El s-a obişnuit repede să consume doar pui, cartofi dulci, terci de ovăz, salate, alune de pădure şi shake-uri de proteine. "Îmi gătesc toate mesele, iau masa la serviciu în fiecare zi şi rareori mănânc în oraş", a spus el pentru Daily Mail. "Iniţial notam tot ce mâncam, ca să am o idee mai bună despre câte calorii, proteine, carbohidraţi şi grăsimi consumam, apoi m-am obişnuit mâncând aceleaşi lucruri şi ştiam pe de rost ce şi cât înghit", a explicat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Aprilie 2018