Sfaturi ingrijire/educare pisoi de 2 luni

•  
    gmn
    • 327 mesaje
    27 Apr 2011, 13:51
    1 0

Acest mesaj a fost editat de către gmn: 2 Oct 2012, 19:31
  •  
    • 7469 mesaje
    30 Apr 2011, 02:51
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3741 mesaje
    30 Apr 2011, 08:30
    1 0
    Eu n-am avut nicio treaba cu pisoiul meu. Cam tot 2 luni a avut cand l-a "cules" de pe strada prietenul meu si mi l-a facut cadou.

1. A invatat foarte repede cum sta treaba cu litiera. L-am dus la nisip, i-am aratat cum miroase, s-a prins care-i treaba si a fost ok (mai putin cand a intrat in calduri).
    2. I-am facut vaccinuri si deparazitare.
    3. Nu s-a urscat pe nicio perdea, dar in schimb mi-a facut tapiteria de la scaune praf. Incerca sa-si ascute ghearele desi ii pusesem o chestie de lemn sa-si faca damblaua, se pare ca tapiteria era mai fascinanta
    4. Cand intra in calduri zici ca intra in chinurile facerii si desfacerii, dar am auzit ca pe pisici le apuca nebuniile mai tarziu decat pe motani asa ca esti o fericita. Am o prietena care are pisica de 2 ani si d'abia acum a schitat o urma de caldura, pana acum nimic.
    5. Eu i-am taiat ghearele acum cateva luni ca smecherul parca si le facuse cu polizorul, iti lua grupa sanguina imediat! Cat e mica e ok sa-i lasi gherutele, dar nu cred ca are mare enevoie de ele prin casa, ci numai pe afara ca sa se urce in copaci si...sa supravietuiasca.
    6. Ca sa nu-ti lase o gramada de par prin casa ar trebui s-o perii cam in fiecare zi sau o data la 2 zile. Pe mine m-a innebunit al meu cu parul si nici nu suporta peria.
    7. Arata-i multa afectiune si veti fi cele mai bune prietene!
    8. Daca o inveti sa doarma in pat s-ar putea sa nu-ti mai ajunga patul

•  
    gmn
    • 327 mesaje
    30 Apr 2011, 11:18
    0 0

Acest mesaj a fost editat de către gmn: 2 Oct 2012, 19:31
  •  
    • 3311 mesaje
    30 Apr 2011, 22:15
    0 0
    se pare ca a fost o decizie luata in pripa, in graba.
    asa ceva nu prea se face.
    cand vrei un animalut, te gandesti la avantaje si dezavantaje.
    acum, mai mult ai debusolat saracul pui.
    sa speram totusi ca va avea parte de o familie care sa-l ia si sa-l tina, cu bune si cu rele.
    (pentru una dintre pisicile mele am fost a4a familie si s-a vazut clar acest lucru).
    ps: nu este intentia mea sa te supar, sper ca ai inteles ce voiam sa subliniez.