Tetanie hipocalcemica....ajutooor
-
0 1Am fost diagnosticata cu tetanie hipocalcemica,nu prea stiu mare lucru despre boala aceasta.Dar stiu ca inseamna o lipsa mare de calciu,care se manifesta prin organism slabit,fine tremuraturi ale extremitatilor(maini si picioare),transpiratii abundente,emotii frecvente chiar si atunci cand stai de vorba cu cineva.
La mine pe langa aceste simptome mai apare si o ameteala,iar cand ma ridic brusc de pe pat sau scaun se face totul negru in fata ochilor,piciorele nu ma mai ajuta si trebuie neaparat sa ma asez.Daca urca scarile simt ca picioarele mi se moaie si trebuie sa ma sprijin de ceva,oprindu-ma din mers.
Doctorii mi-au dat calciu si magneziu (mai toate din import) dar nu am simtit nici o ameliorare. Incerc zilnic sa consum lactate ca sa asimilez calciu pe cale naturala,si sper ca voi ajunge la un rezultat.
ma deranjeaza faptul ca obosesc asa de repede si ametelile pe care mi le provoaca boala,imi e frica sa nu cad undeva jos pe strada si sa nu ma ajute nimeni.
In afara de asta am auzit ca urmatorul pas al bolii acesteia e spasmofilia,stie cineva mai multe?
As vrea sa stiu daca mai sufera cineva de boala aceasta,si daca are vreun remediu. -
Daniela, te rog, fa o consultatie la aparatul de biorezonata. Simpomele avute de tine se regasesc la multe eve, cu siguranta, dar numai o reechilibrare a organismului sub toate aspectele poate da rezultate.
Acea ameteala care iti apare poate sa fie si o scadere a tensiunii...sau sa aiba si alte cauze...
Iti spun astea, pentru ca eu am avut, cu ani in urma, asemenea probleme. Atunci nu aveam acces nici la un astfel de aparat si nici la produsele care sunt astazi. Echilibrarea mea s-a facut atunci cam intr-un an de zile dar am consumat multe produse in stare naturala: oua crude, lapte crud de capra, nuci, miere, grau incoltit si altele de genul asta. Cred ca sunt retineri la alte eve in ceea ce am consumat eu in acea perioada, dar, cand ai epuizat toate caile si iti mai ramane una (sau cel putin asa crezi tu) mergi si pe aia.
Nu lasa sa se cronicizeze manifestarile pentru ca organismul intra pe o panta alunecoasa (ca bulagarele de zapada in rostolgolire) din care iese foarte greu si cu mari eforturi mai tarziu.
Sanatate! -
Daniela, hai, mai, ce naiba! nu te mai da de ceasu' mortii, ca nu se moare de hipocalcemie!

Chiar si numai dupa medicamentele prescrise (pe care si le poate cumpara si inghiti aproape oricine, oricand) poti sa-ti dai seama ca nu e ceva grav.
Ai consultat un endocrinolog, sau doar medicul de familie? Te intreb asta taman din cauza banalitatii tratamentului care ti s-a prescris.
Nu de alta, dar lipsa de calciu o e chestiune pentru care este nevoie de un ENDOCRINOLOG, care stie cum s-o abordeze corespunzator, in functie de tabloul clinic al fiecarei persoane.
Cu un tratament adecvat o sa-ti treaca, ai sa vezi. In cazul lipsei de calciu problemele cele mai neplacute sunt cele legate de modul de gandire (pesimism, anxietate), nicidecum de altceva. Dar, constientizand ca aceste stari ti se trag, de fapt, de la aceasta banala lipsa de calciu, vei trece mai usor peste ele. -
Daniela, eu cred ca nu este atat de grav cum suna..trebuie doar sa fi calma si sa ai multa rabdare.
Acum vreo 2 ani aveam si eu aceleasi simptome, ameteam des, mai ales cand ma ridicam de pe scaun si vedeam negru in fatza ochilor. Cateodata mi se intampla sa ametesc chiar atunci cand mergeam lejer pe strada si aveam tendinta sa merg intr-o parte, de parca ma tragea ceva incolo..
Mi-am facut analizele si s-a descoperit ca aveam o lipsa mare de fier si magneziu. Am facut tratamentul cu vitaminele respectine si intr-o luna nu mai aveam absolut nimic.. Stiu ca e o situatiue diferita de a ta, pt ca eu stateam bine cu calciul, doar ca aveam aceleasi simptome..
Mult succes si ai grija de tine }{ -
Multumesc my way,dar unde pot gasi acel aparat de biorezonanta. Iti amintesc ca eu sunt din Iasi si ca sa ajung in Bucuresti trebuie sa am o delegatie de serviciu sau sa imi iau concediu. As face si analiza asta ca sa mai vad despre ce e vorba,caci m-am invatat cu spitalele si cu analizele ca "tiganii cu cortul" stii tu cum e vorba.
Multumesc deasemenea si celorlalte fete care mi-au raspuns.
Ptr. donna_imobile diagnosticul mi-a fost pus de catre un doctor endocrinolog,am ajuns la el caci ceilalti doctori( cel de familie si cel dermatolog)ma suspectau de hiperetiroida.In urma analizelor nu mi s-a gasit hipertiroida,dar s-a gasit tetanie hipocalcemica.
Multumesc mult -
Daniela, cu siguranta ca se gaseste si la tine, in Iasi, aparatul asta.
Am sa-ti dau o adresa a depozitului CaliVita de unde cred ca vei afla despre medicii care fac consultatii cu acest aparat.
Str. Muntenimii 4, bl.591, parter, cartier Pacurari tel. 258.065. Iti dau si programul luni-vineri 9-17 sambata 9-12.
Daca apar probleme, scrie-mi pe mail la eva ca sa-mi parvina mesajul tau. (Eu sper sa ajung dupa 10 iulie la Iasi. Am o prietena aci si tot ma roaga sa ajung la ea. Eu sper sa-mi faca timp dar... cine stie.) -
Daniela, eu am facut acesta analiza cu 250.000 lei. Nu stiu cat este la tine. Dar vezi si tu ca poate e mai putin sau la fel.
Oricum tu poti sa te interesezi si o faci dupa cum te aranjeaza pretul sau nu. Banuiesc ca toti cei care au aparatul merg cam pe acelasi pret, dar asta mai vezi si tu daca-i asa.
Dupa cum imi amintesc eu, la Iasi preturile sunt mai mari ca la Craiova. Stiu ca la taxiuri pretul era mai mare. De restul nu mai stiu.
Sanatate multa! -
De un an de zile am si eu aceleasi simptome. In plus frisoane noaptea.
La analizele de sange..calciul era ok ..insa magneziul era sub limita normala. Am urmat tratamente cu tot felul de vitamine...si injectii intramusculare.
Insa simptomele au persistat. Culmea e ca ultima oara dr la care am fost m-a intrebat daca nu sunt gravida
Nu eram.
Mai trist e ca intre timp am descoperit ca am chisturi la ovar. Poate avea asta legatura?...nu stiu...ma gandesc ca au avut loc niste dereglari hormonale si poate e si asta cauza. -
Daniela,eu am chisturi destul de maricele..iar acum fac tratament pentru ele..ca sa evit operatia daca s-o putea.Culmea e ca de cand am inceput tratamentul adica de vreo 2 saptamani..nu am mai avut simptomele alea. Sa vedem acum ce-o mai fi.
Imi era frica sa nu lesin pe strada si sa nu ma apuce tremuratul cine stie pe unde. Am ajuns obsedata de alimentatie...cautam tot timpul sa consum alimente cat mai bogate in minerale...am eliminat toate alimentele nesanatoase..am mancat in exces..cica sa suplinesc lipsurile ..iar cu ocazia asta m-am si ingrasat.
Multi mi-au zis pana nu demult (chiar si dr) ca totul e pe fond nervos..insa nu cred ca totusi e chiar asa. O cauza trebuia sa fie.
Tinem legatura. A propos si eu sunt din Iasi
insa de un an si ceva m-am mutat in Bucuresti.
Chiar tu faci vreun tratament pentru ovar polichistic? -
da, aparatul asta de biorezonanta "vede" cam tot ce nu e in ordine in organismul nostru. Dar si medicul care "citeste" ce spune aparatul are importanta (asta cred eu).
Stiu ca am dat adresa unde puteati gasi informatii referitoare la acest aparat dar era valabila 14 zile asa ca am s-o fac aici pentru cine e interesat.
"Aveti acces la cea mai noua tehnologie de diagnosticare!
Aparatul de biorezonanta
Combina biorezonanta si biofeedback-ul cu simplitatea tehnologiei calculatoarelor pentru a produce cel mai avansat sistem pentru analiza corpului si tratamentul energetic. El ii da terapeutului nu numai cauza bolii pacientului (cauza externa, mentala, sociala, spirituala, etc.) dar si tratamentul necesar.
Aparatul analizeaza reactiile corpului uman la mai mult de 10.000 substante (virusi, bacterii, paraziti, boli, medicamente chimice, emotii, etc.) doar in cateva secunde. Rezultatele sunt evaluate de un medic profesionist dand un diagnostic corect de 90-95%
Este o posibilitate de investigatie complexa asemanatoatre EKG-ului;
Principiul biorezonantei : fiecare organ are propia frecventa de rezonanta. Se compara datele masurate la fiecare persoana cu valorile standard pentru organele sanatoase.
Modul de viata nesanatos afecteaza armonia organismului, aparatul precizand carentele fiecaruia;
Determina bolile chiar in faza de debut. Aparatul transmite semnale electrice in corp si prin detectarea raspunsurilor fiecarui semnal poate calcula reactanta fiecarei substante. Calculatorul are o baza de date de peste 8.000 substante si prin folosirea unui aparat matematic complex poate da terapeutului, in mod exact, diagnosticul si recomandarile pentru tratament. Intregul proces dureaza numai 3-4 minute si are loc in mod automat. Este mai ieftin sa determin prin acesta metoda produsele necesare fiecaruia decat sa le incercam pe rand sau sa le combinam neadecvat;
Este o investigatie complexa, nedureroasa (se leaga o banda in jurul capului formata din 8 electrozi prin contactul cu pielea si 4 grafite aditionale impregnate in electrozi de cauciuc ce sunt asezati pe fiecare glezna si incheietura), comoda, elimina stresul cauzat de alte analize clasice (intepaturi, radiatii, etc.)
In tratarea bolilor, primul pas este prevenirea lor. Pentru acesta, cel mai eficient mod este metoda Quantum Med.C.I. pe care se bazeaza aparatul.
Se adreseaza membrilor CaliVita, dar si cercului lor de cunostiinte (cu programare prealabila)
Aparatul a fost inventat de Dr. William Nelson din Ohio, care a fost identificat drept un geniu inca de la inceput. Interesul sau in fizica cuantica si in ingineria electronica a determinat munca sa la la General Motors si contributia la sistemul de navigatie “GYRO” de la proiectul Apollo. Doctorul Nelson este un renumit scriitor international a a carui CV sunt incluse doctorate in medicina, fizica cuantica si inginerie electrica. In dezvoltarea sistemului, doctorul a integrat stiintele matematicii , gfizicii cuantice, electronicii, homeopatiei, medicinii energetice si programarii computerului.
Pe ecranul calculatorului se pot vedea:
- Hidratarea si oxigenarea tesuturilor
- Intolerantele si alergii la alimente
- Nivelul mineralelor
- Deficit de vitamine
- Energia mentala
- Starea organelor
- Factor de mediu
- Probleme dentare
- Nivelul acizilor grasi si enzimelor
- Energia meridianelor
- Virusi si bacterii
- Fungi si paraziti
- Testarea suplimentelor alimentare
- Analiza homeopatica
- Testarea inteligentei, etc.
Lipsa simptomelor nu este un semn perfect al sanatatii. Procedeul terapeutic si de diagnostic al aparatului de biorezonanta este cea mai mare realizare a secolului nostru." -
Nu, Nivine. De vanzare nu stiu sa fie in Romania. Doar pentru diagnostic au fost cumparate dinafara. Nu stiu mai multe, adica de unde, cat costa, din ce sursa. M-as putea interesa dar nu stiu cat pot sa aflu. Nu de alta, dar egoism poate exista peste tot (si mai ales in lumea afacerilor). Si, cel putin acolo unde m-am diagnosticat eu, aparatul nu era al medicului. Medicul era doar angajat ca si asistenta. Aparatul era al unui investitor arab, parca.
Dar pentru testare, da, se gasesc. -
Ei, si cum s-a deviat discutia spre aparatul de biorezonanta, am sa va dau o stire pe care am aflat-o de la o alta persoana ce a facut cunostiinta cu acest aparat acum 2 ani.
Avea 1,60 si 80 de kg. Nu manca mult dar s-a dovedit a avea dereglari hormonale. I s-a facut reechilibrarea homeopatica cu acest aparat si dupa 6 luni a ajuns sa dea jos din kg. Iar dupa un an a ajuns la 60 de kg si fara a tine o dieta anume. In tot acest timp a luat doar cele indicate de medic (produse naturiste de la California).