ATI LUAT FITOMAGRA?

•  
    • 27 mesaje
    8 Iun 2004, 08:49
    0 0
    Cine a cumparat Fitomagra? In fiecare zi aud la radio de Fitomagra pentru slabit. Am inteles ca este cam scump .
  •  
    • 1 mesaje
    5 Iul 2005, 14:11
    0 0
    Eu am folosit ceaiurile Fitomagra Attivia & Fitomagra Drena.In combinatie cu sport si putin regim (fara paine, paste fainoase, cartofi si dulciuri) da rezultate foarte bune si nici nu te ingrasi dupa ce renunti la ceai.
  •  
    • 3 mesaje
    5 Iul 2005, 15:17
    0 1
    MAMA MEA A LUAT FITOMAGRA.TI-O RECOMAND ESTE EXTRAORDINARA.INSA ITI DAU UN SFAT PE CARE L-A URMAT SI MAMA MEA IN TIMPUL ACESTUI TRATAMENT CU FITOMAGRA:EVITA GRASIMILE PE CAT POSIBIL SI INCEARCA SA NU MAI MANANCI DUPA 6 SEARA.BEA MULTE LICHIDE (VEZI CA TOT DIN GAMA FITOMAGRA ESTE UN CEAI CARE SE ASOCIAZA CU FITOMAGRA ATTIVA,ESTE FOARTE BUN PENTRU ORGANISM)
    DUPA CATEVA ZILE DE TRATAMENT POFTA DE MANCARE SE VA DIMINUA FOARTE MULT PT CA PRACTIC ACESTE CAPSULE SUNT FOARTE HRANITOARE.SE URMEAZA TRATAMENTUL NU MAI MULT DE 2 ORI PE AN.CHIAR DA REZULTATE,BINEINTELES DACA NU EXAGEREZI CU MANCAREA.SUNT INTR-ADEVAR PUTIN CAM SCUMPE,DAR CRED CA SANATATEA TA ESTE IMPORTANTA(CAPSULELE SUNT IN JURUL A 500.000 LEI,IAR CEAIUL FITOMAGRA ATTIVA-CRED CA 300000).LE POTI LUA DE LA FARMACIA DIN PIATA KOGALNICEANU).MULTA SANATATE SI INCEARCA FITOMAGRA CU TOATA INCREDEREA.
  •  
    • 58 mesaje
    5 Iul 2005, 17:00
    0 0
    eu am luat fitomagra attiva ceai acum vreo 2 luni...beam un ceai cald dimineata pe stomacul gol, sau in timp ce mancam...am slabit in 20 de zile (cate pliculete sunt)..nu stiu cat pt ca, cantarul meu a luat-o razna..in orice caz era vizibil si pt colegi de-ai mei care niciodata nu-mi spusesera ca am slabit, desi sunt veterana in abtinutul de la mancare...partea cea mai interesanta e ca mi-a taiat pofta de dulce...ce-i drept nu mancam zahar ci niste combinatii de branza de vaci cu zaharina...in fine, nu mai pofteam nici cioco, nici inghetata, dupa care sunt moarta...deci e bun! pe mine m-a costat cam 150.000...nu am mai luat de atunci,ca am uitat total de el, dar azi iau leafa, asa ca ma infiintez la farmacie...va pup