ma doare buricul!!!!

•  
    • 215 mesaje
    28 Sep 2007, 16:41
    1 2
    fetelor de dim ma tot doare buricul! nu i-am facut nik.nu m-am scarpinat nu am bagat degetul in el deci nu i-am facut nimic dar ma doare ingrozitor mai ales cand il ating si daca ma uit in el vad in fund acolo o portiune micuta de piele roz(zici ca e carne vie)si zici ca m-am dat cu ulei in buric ca ranutza aia secreta un lichid(putin).
    am vb azi cu doctora de familie si mi-am facut programere luni.pana atunci aveti vreun sfat pt mine?
    a mai avut cineva asa ceva???
    pupici si astept raspunsuri
  •  
    • 3036 mesaje
    28 Sep 2007, 18:15
    1 0
    poate sa fie o eczema.
    sau
    poate sa fie alergie la o catarama metalica (alergia la nichel este din ce in ce mai des intalnita).
  •  
    • 68 mesaje
    28 Sep 2007, 18:22
    1 0
    ...sau o hernie periombilicala.
  •  
    • 215 mesaje
    28 Sep 2007, 18:30
    0 0
    fetlor nu am probleme cu cureaua si nu ar fi avut cum ca ce am vazut la alte fete pana acum era pe burta dar la mine e inauntrul buricului si afara adica pe piele nu ma doare nu ma ustura. v-am mai zis in buric in fundulul lui acolo undeva departe e bubitza care ustura si "lacrimeaza" ca nu stiu cum sa ma exprim
  •  
    • 115 mesaje
    28 Sep 2007, 21:31
    0 1
    Da, am avut si eu ! E foarte distractiv Mie nu numai ca imi curgea "zeama" aia si ma durea, dar s-a si umflat.. de am ajuns la spital. Ar putea fi o infectie sau o hernie ombilicala (cel putin mie asta mi-a spus dr chirurg care m-a vazut). A trebuit sa fac tratament cu antibiotic vreo saptamana si si-a revenit. Si nici lichid dintr-acela n-a mai secretat.. pana acum vreo luna Acum tre sa prind buricul exact cand e "zeama" proaspata (neuscata) ca sa ia o proba sa vada ce naiba e...
  •  
    • 390 mesaje
    29 Sep 2007, 16:00
    0 1
    Am suferit toata adolescenta si tineretea de aceste supuratii si dureri ombilicale. Nu puteam face eforturi si era jenant cand supuratia era abundenta si imi pata hainele. Parintii m-au dus la medici, la chirurgi, peste tot. S-a incercat injectarea cu un ac bont a unui lichid contrastant pentru a se evidentia o eventuala comunicare cu intestinul (la radiografie), dar nu s-a reusit.
    Concluzia a fost ca sufar de omfalita cronica si ca ar trebui s-o operez atunci cand ma voi hotari sa raman gravida, ca e pericol ca la marirea abdomenului acea fistula sa se mareasca.
    N-am facut mica interventie si cand am ramas gravida am mai avut o mica supurare prin luna a sasea, iar apoi s-a inchis definitiv (sper).Au trecut 25 de ani de atunci si totul e ok.
    Ma gandesc ca ar fi putut fi o mica hernie sau o mica fistula, inca de la nastere, care apoi odata cu cresterea in inaltime si greutate, la adolescenta, sa se fi agravat. Mie, nu stiu daca intamplator sau nu, sarcina mi-a rezolvat problema.
  •  
    • 488 mesaje
    30 Sep 2007, 03:12
    0 2
    Mergi neaparat la medic.Poate fii o hernie ombilicala.Eu am avut ceva de genul asta cand am fost gravida