cum sa devii indiferent?
-
0 2Dati-mi si mie, va rog din inima, un sfat! Cum pot sa fac sa devin indiferenta. pun toate "cacaturile" la inima si i-mi afecteaza sanatatea!
-
mey, detasarea e secretul.
dar nu va doriti sa deveniti indiferente la cele ce vi le fac sotii, va spun eu ca nu va aduce fericirea.
cu colegii, deviza mea este: "am un job, sunt platita pentru ce fac, nu merg acolo sa-mi fac prieteni"
sunt in relatii bune cu majoritatea colegilor (doar una e mai capra), dar atat. iar rautatile, efectiv nu le bag in seama, imi vad de treaba mea. -
de acord. e necesara o oarecare detasare. nu luati totul atat de in serios.
(poate fi considerat si offtopic) citeam zilele trecute un interviu al narcisei suciu intr-o revista. nu-s fan al ei si nici nu mi-am dat interesul vreodata sa aflu cum gandeste, dar citind vorbele ei mi-am dat seama ca are o filosofie de viata mai sanatoasa decat a altora. Adica, in timp ce majoritatea oamenilor merg pe ideea ca "asa trebui", "asa e bine", ea e adepta lui "orice fac trebuie sa-mi placa. Daca nu-mi place, nu are nici un rost." -
ma regasesc si eu in acest topic, nu am probleme cu tensiunea inca e prea mica la mine dar asta nu inseamna ca nu ma enervez de simt ca mor. Eu inca am avansat la capitolul asta cu nesimtirea dar nu indeajuns. Vad persoane care au o incredere in ei si efectiv atata timp cat ei au parerea aceea bune adespre ei nu conteaza ca cineva ii face in toate felurile sau le spune rautatii pe fata. Eu am intalnit oamenii care pur si simplu iti spuneau in fata asta da nesimtire am suferit pana intr-o zi cand am zis stop gata nu se mai poate.
Eu ma gandesc ca daca mie imi zice asemenea chestii si ma barfeste cu restul face la fel. Si este realitate nu ma imbat cu vb goale. E foarte bine ma mai detensioneaza si nu ma mai enervez. Oricum mai am de lucru cu sensibilitatea. Daca ma prinde intr-o zi in care nu sunt bine dispusa mai am si ceva probleme iar ne intoarcem in trecut la aceea femeie sensibila. Dar banuiesc ca peste cativa anii sa-mi mai revin. Totul tine de tine -
incearca sa NU fi indiferenta.de la indiferenta la ura nu e decat un pas,asa cum un pas este si intre indiferenta si iubire.invata sa te detasezi!sa fi constienta in orice clipa ca fiecare are dreptul lui la gandire si manifestare,ca fiecare isi face viata cum vrea.incearca sa iubesti fara a cere reversul.cu timpul o sa te obisnuiesti si vezi ca se poate.