sampon pentru cai
-
42 6
am tot citit pe diferite site-uri cum ca samponul pt. cai ar fi nemaipomenit pt. par..fiind mai putin dur si cum ca ar da o stralucire si un volum deosebit...fiind folosit de vetedele de la hollywood si nu numia..recent am citit pe un forum marturia unei fete care spunea ca ar fi intr-adevar extraordinar... a folosit cineva sau macar a auzit? ce parere aveti?
-
prietena unei colege de munca foloseste un sampon special conceput pentru cai. e multumita, la fel spune si ea, ca parul are mai mult volum, e mai stralucitor si i se ingrasa mai greu. din cate am inteles este un sampon bogat in vitamina b. colega mea ar fi fost tentata sa-si cumpere insa i s-a parut usor ridicol sa faca asta. mai multe detalii nu am, insa din ce am mai auzit, in timp se usuca parul prea tare, avand in vedere ca formula e mult mai concentrata fata de cea pt uz uman
-
eu stiu ca e concentrat si din cauza asta se dizolva in apa..adica se amesteca o cantitate de sampon cu o cantitate de apa..nu stiu exact cat..nu se foloseste asa cum il cumperi.. totusi si eu am auzit ca ar fi foarte bun dar folosit nu mai des de o data pe saptamana. asta stiu de la un medic dermatolog.
-
heba said:
eu stiu ca e concentrat si din cauza asta se dizolva in apa..adica se amesteca o cantitate de sampon cu o cantitate de apa..nu stiu exact cat..nu se foloseste asa cum il cumperi.. totusi si eu am auzit ca ar fi foarte bun dar folosit nu mai des de o data pe saptamana. asta stiu de la un medic dermatolog.
Stimate forumiste, pana acum am tot citit despre Mibazon utilizat in tratamentul acneei, care desi este de uz veterinar, contine 3 antibiotice si antiinflamator steroidian(ultimul contraindicat in administrarea la nivelul fetei deoarece determina subtierea epidermei, cuperoza, teleangiectazii, pilozitate faciala, suprainfectii cu germeni oportunisti si multe alte belele), se recomanda frenetic de catre diverse cosmeticiene care nu citesc nici prospecte si nici nu au un minim de pregatire medicala. Acum aflu despre sampon pentru cai! Nu am nimic cu voi, dar nu inteleg de va bateti joc singurele de podoaba capilara care presupun eu deja este in suferinta de vreme ce apelati la solutii disperate, respectiv sampoane ptr patrupede???? S-a inventat dermatologul destept, care uneori mai stie si el ce vorbeste, chiar daca gurile rele zic ca au emigrat doctorii inteligenti si au ramas cei prosti! Desi, daca intr-adevar ai primit acea recomandare de la un dermatolog s-ar putea ca gurile rele sa graiasca partial adevarat.
Va rog sa o luati ca pe un sfat, nu ca pe o critica.
@Heba: Iar daca vedetele de la Holiud mananca ca spartele si apoi isi provoaca varsaturi, trebuie sa le luam drept exemplu????
Acest mesaj a fost editat de către matzoanca: -
ai dreptate...asa am auzit si eu..numai lucruri bune despre sampon..si nici eu nu locuiesc in romania iar medicul dermatolog despre care vorbeam nu e roman..dar n-am vrut sa intru in detalii sa ma cert aici cu lumea. vad ca si tu il alternezi cu un alt sampon..si eu am auzit ca nu e pt. uz frecvent..adica daca obisnuesti sa te speli pe cap in fiecare zi...
poti sa-mi spui te rog ce sampon folosesti si ce tip de sulfati contine?
Acest mesaj a fost editat de către heba: -
heba said:
ai dreptate...asa am auzit si eu..numai lucruri bune despre sampon..si nici eu nu locuiesc in romania iar medicul dermatolog despre care vorbeam nu e roman..dar n-am vrut sa intru in detalii sa ma cert aici cu lumea. vad ca si tu il alternezi cu un alt sampon..si eu am auzit ca nu e pt. uz frecvent..adica daca obisnuesti sa te speli pe cap in fiecare zi...
poti sa-mi spui te rog ce sampon folosesti si ce tip de sulfati contine? -
Bună fetelor.Am auzit si eu de acest șampon ca e foarte bun,dar încă nu l-am încercat mie cam frica pt ca e foarte concentrat.Știu ca nu se folosește des odată s-au doua ori pe saptamina pt ca dacă îl folosim prea des el va începe să functioneze invers adică sa usuce firul de păr.Mod de folosire: o lingura de șampon se amestecă cu 0,5ml de apa calduță,si se spală parul.
-
am tot cautat despre acest sampon Mane'n Tail si vad ca aici in Marea Britanie este foarte folosit.....mi-am comandat si eu sunt foarte curioasa de el....am incercat foarte multe pentru par,asa ca nu am ce sa pierd..o sa revin aici cu ceva informatii dupa ce il folosesc poate va voi fi de ajutor.