Decolorarea parului de pe maini

•  
    • 29 mesaje
    27 Oct 2004, 22:37
    6 6
    Salut, am si eu cateva intrebari legate de problema asta. Adica: se face asa ceva in cabinete de cosmetica (daca stiti cumva si un nume de cabinet, ar fi super..), ati incercat, cum iese, cam cat costa, etc..Sunt f nelamurita pt ca mi-a zis o cosmeticiana ca dupa decolorare parul de pe maini capata o culoare dubioasa galbena.. Asa ca..sa incerc sau nu? Multam anticipat pt raspuns
  •  
    • 1026 mesaje
    27 Oct 2004, 22:49
    3 2
    Nu trebuie sa te duci neaparat la cosmetica pentru asta. Dar daca vrei, du-te..Nu stiu cat costa.
    Exista in comert creme decolorante, eu le-am folosit pentru maini, parul intr-adevar nu se vedea deloc (nici gand de galben dubios). Eu am incetat sa mai folosesc asa ceva ca ma ustura rau pielea cand o aplicam
  •  
    • 73 mesaje
    27 Oct 2004, 23:55
    2 1
    eu am folosit pt decolorare apa oxigenata de la farmacie.la inceput nu se vedea nici o diferenta,dar dupa vreo 8-10 frecari a inceput sa se deschida pana s-a facut f blond,insesizabil.incearca si vezi cum iese
  •  
    • 249 mesaje
    28 Oct 2004, 17:06
    5 0
    Pt. Oana76,
    Unde ai gasit, cum se numeste si cat costa crema aceea decoloranta de care spui? Am cautat pe net dar n-am gasit nimic...
    Apa oxigenata tb sa fie intr-o anume concentratie sau pur si simplu sa fie apa oxigenata?
    Mersi mult!
    Pa-pa!
  •  
    • 73 mesaje
    28 Oct 2004, 18:43
    4 1
    pai apa ox. pur si simplu.o iei de la farmacie
  •  
    • 29 mesaje
    28 Oct 2004, 19:33
    2 0
    Multam mult pt promptitudine. Dar eu..tot mai am niste intrebari Ce inseamna 8 frecari, adica 8 aplicari in zile diferite, deci efectul se vede in timp, sau ai insistat in aceeasi zi de 8 ori si s-a vazut imediat efectul? Eu vreau sa stiu daca e vreo sansa sa rezolv problema asta pana-n weekend, adica azi, maine
  •  
    • 73 mesaje
    28 Oct 2004, 19:44
    7 1
    nu chiar intr-o zi.ai nevoie de macar 3-4 zile sau poate chiar mai putin.depinde si de par,cat e de inchis la culoare,dak e fin sau mai gros,etc.freaca in fiecare zi de cate ori ai chef,de ex dimineatza,la pranz si seara inainte sa te culci.ai grija ca o sa te manance pielea oleak.in rest... tot ce pot sa-ti spun e ca eu am aplicat metoda asta inainte de vara si m-am dat vreo 2-3 zile ca pe urma m-am plictisit.dar s-au vazut efectele.parul meu e acum fff blond,nici nu se vede si era destul de negrutz.
  •  
    • 1026 mesaje
    28 Oct 2004, 21:44
    1 0
    Pentru Elfride:
    Ce am folosit eu era de la Jolie si Sally Hansen. Nu stiu daca marcile astea sunt si in Romania dar sunt aproape 100% convinsa ca exista ceva asemenator in comertul romanesc. Du-te la un magazin de cosmetice si intreaba de crema decoloranta pentru parul de pe corp.
    Eu folosesc crema de epilat acum pentru maini si sunt multumita.
    Bleach-ul ala ma ustura prea rau.

Succes! Te pup!
    Oana
  •  
    • 65 mesaje
    29 Oct 2004, 02:18
    0 0
    nu am folosit crema decoloranta, dar folosesc constant crema epilatoare. si e ff ok. eu am una de la elmiplant.
  •  
    • 249 mesaje
    29 Oct 2004, 11:45
    1 0
    Mersi mult, Oana. M-ai cam speriat cu faza cu usturimea...sa fie mai ingrozitor decat epilatul cu ceara!??!
    Hai ca o sa intreb azi prin magazine...
    Si eu te pup!
  •  
    • 707 mesaje
    29 Oct 2004, 14:05
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1623 mesaje
    29 Oct 2004, 19:10
    0 5
    Ce decolorat fetelor? are mare dreptate Eva de mai sus: traiasca epilatul cu ceara! piele fina si frumoasa ..mai mare dragul sa fie pupata de Adam
  •  
    • 29 mesaje
    2 Nov 2004, 13:40
    1 0
    Salut, am fost plecata din Bucuresti asa ca abia acum va pot scrie.Multam mult pt sfaturi, eu deja am inceput sa folosesc apa oxigenata si mi s-a mai deschis parul la culoare, chiar e vizibil, asa ca o sa continui cu asta. Cat despre epilat, in primul rand nu ma simt asa curajoasa acum cred ca doare...si in al doilea rand ma intreb daca nu e aiurea cand incepe sa creasca parul, adica nu arata dubios, sau apar cosuri, iritatii si alte minuni Dar poate o sa incerc si chestia asta. Deocamdata ma bucur mult ca am descoperit apa oxigenata
  •  
    • 1 mesaje
    25 Iul 2011, 14:42
    3 2

Poate e o placere sa fie pupata de "Adam" dar asta in cazul in care pers respectiva nu se irita de la epilatul cu ceara. Mainile sunt singura zona pe care nu o epilez, iar in rest folosesc ceara, deci sunt obijnuita cu durerea. Evit mainile pentru ca e inestetic dupa cateva zile/saptamani, in functie de cresterea firului de par. Am prietene care folosesc ceara, crema, epilator etc si au mainile pline de bubite si pe langa faptul k nu se vede frumos se si simte aiurea...Nici vorba de piele fina...Asta poate doar in cazul in care ai fost binecuvantata cu fire rare si foarte subtiri, deci deschise la culoare. In felul asta nici nu treb sa te epilezi des. Eu pe picioare etc ma bucur dak pot sa port cv scurt dupa 3 zile pt k deja incep sa mi se vada firele care cresc primele. Am sa incerc si eu metoda prin decolorare pe maini si abdomen desi sunt destul de neincrezatoare pt k am firul foarte inchis la culoare si am auzit multe persoane carora le-a iesit o culoare galbuie. Gen, cum le iese la unele fete care se vopsesc blond dar se trezesc cu o culoare foarte stranie de blond-portocaliu

•  
    • 735 mesaje
    25 Iul 2011, 22:05
    2 0
    Ghighineatza said:

Poate e o placere sa fie pupata de "Adam" dar asta in cazul in care pers respectiva nu se irita de la epilatul cu ceara. Mainile sunt singura zona pe care nu o epilez, iar in rest folosesc ceara, deci sunt obijnuita cu durerea. Evit mainile pentru ca e inestetic dupa cateva zile/saptamani, in functie de cresterea firului de par. Am prietene care folosesc ceara, crema, epilator etc si au mainile pline de bubite si pe langa faptul k nu se vede frumos se si simte aiurea...Nici vorba de piele fina...Asta poate doar in cazul in care ai fost binecuvantata cu fire rare si foarte subtiri, deci deschise la culoare. In felul asta nici nu treb sa te epilezi des. Eu pe picioare etc ma bucur dak pot sa port cv scurt dupa 3 zile pt k deja incep sa mi se vada firele care cresc primele. Am sa incerc si eu metoda prin decolorare pe maini si abdomen desi sunt destul de neincrezatoare pt k am firul foarte inchis la culoare si am auzit multe persoane carora le-a iesit o culoare galbuie. Gen, cum le iese la unele fete care se vopsesc blond dar se trezesc cu o culoare foarte stranie de blond-portocaliu

Decat negru, mai bine portocaliu

•  
    • 1 mesaje
    26 Iun 2013, 22:43
    2 1
    presupun ca si eu am problema asta, din moment ce tot ce spuneti se intampla si in cazul meu. eu insa sunt putin blocata..nu stiu daca sa ma epilez sau sa decolorez parul de pe corp. acum e si vara, ma gandeam sa ma bronzez si sa se faca blond..dar tot se simte aiurea si cand pui mana. nu stiu ce sa fac, nu vreau sa devin maimuta de atat nu cunosc pe nimeni care sa aiba problema asta, parca m-a blestemat cineva. ma simt complexata de treaba asta.
  •  
    • 29 mesaje
    3 Iul 2013, 18:58
    3 0
    ce rost are sa ti-l decolorezi sau sa te epilezi cu ceara cnd poti sa-ti faci epilat definitiv cu IPL? eu mi am facut (si nu pt k aveam probleme) iar acum nu-mi mai cresc decat 2-3 fire. se merita!
  •  
    • 20 mesaje
    24 Iul 2013, 02:06
    0 0
    Drella, te sustin in ceea ce priveste epilarea definitiva cu IPL. Am scapat de mult de chinuri si de par. Acum 6 ani, am decis sa-ncep epilarea definitiva cu IPL, dupa 8 sedinte peste 90% din pilozitate a disparut, au mai ramas cateva firisoare firave pe care le iau cu lama, am continuat cu cate o sedinta de intretinere la un an si jumatate, pielea e atat de fina ca nu-mi vine sa cred ca am fost candva o "parosenie" .
  •  
    • 1 mesaje
    9 Aug 2014, 21:16
    0 0
    buna Drella,am citit ca folosit IPL si vreau sa stiu daca e periculos intr-un fel  pt ca vreau sa folosesc si eu imediat cum fac 18 ani deoarece am par pe tot corpul si nu mai stiu cum sa scap de el(am folosit mai multe "leacuri babesti" gasite pe internet si nu au prea dat roade . PS tin sa mentionez ca am doar 15 ani si daca mai stiti mici trucuri de indepartare a parului atat facial cat si corporal va rog sa imi scrieti !!
  •  
    • 2 mesaje
    23 Aug 2014, 20:34
    0 0
    Imediat implinesc 15 ani , ma simt complexata de parul de pe maini , dar nu ma incanta ideea de a ma rade pe maini pentru ca ar trebui sa ma rad foarte des si ar arata inestetic , as vrea sa incerc si eu decolorarea parului , doar ca pe maini am pielea mai inchisa si mi-e frica sa nu se cunoasca parul si mai tare daca se deschide prea mult , am vazut pe internet ca e o metoda eficienta sa il tai cu o forfecuta , crede-ti ca e o idee buna? Ma simt blestemata si in cercul meu de prietene nici una nu are par pe maini sau daca au e foarte rar si deschis ...Va rog sa ma ajutati!! Cat de tare "te mananca" pielea daca folosesc apa oxigenata? Daca se cunoaste mai tare ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat! :*