Uscator de par Rowenta

•  
    • 66 mesaje
    5 Apr 2009, 16:07
    0 0
    Ok... mi s-a stricat vechitura de uscator de par pe care o aveam.

Ma bate gandul sa imi unul de la Rowenta.

La caracteristici zice asa : 2 nivele de temperatura , duza de concentrare a aerului, jet de aer rece, diferentiator ionizare (un par mai usor de peptanat, reducand efectul static), putere 1500w.

Ce parere aveti?

Care e faza cu ionizarea, chiar face un par mai usor de pieptanat si nu se mai electrizeaza usor?
  •  
    • 815 mesaje
    5 Apr 2009, 16:40
    0 0
    Nu stiu sa dau explicatii stiintifice insa iti pot spune practic ce obtin eu.
    Am un foehn de la Babyliss luat din Carrefour, primavara trecuta. Este ceramic si ionic. Intradevar parul nu se electrizeaza, ii da volum si stralucire si se aseaza f bine, iti confera un semicoafat.
    Chiar l-am vfazut azi in Carrefour si era vreo 90 de lei acum, eu am dat mai mult anul trecut.
    Pareri bune am mai auzit de Braun, foehnul pt par vopsit, cel cu rosu, Color protect sau nu stiu. Zice k iti face parul super frumos. La fel si placa.
  •  
    • 66 mesaje
    6 Apr 2009, 20:45
    0 0
    Msi ptr raspuns.
    Nu are nimeni uscator de par din asta de la Rowenta?
  •  
    • 72 mesaje
    7 Apr 2009, 22:01
    0 0
    eu am uscator roweta si eu foarte bun intradevar se piaptana mai usor ...ce sa zic e super eu il am de 2 ani si sunt foarte multumita de el
  •  
    • 2 mesaje
    8 Apr 2009, 08:56
    0 0
    e ok uscatorul de la rowenta.am si eu un epilator nou braun 7385 de vanzare e nou,l-am luat la pachet cu uscatorul e cineva interesat.nou e 350 roni eu il dau la 200.
  •  
    • 2439 mesaje
    8 Apr 2009, 11:46
    0 0
    Hai, mai, Gabitzooo, mai lasa-ne cu epilatorul ala! :O :O :O

Da, e super bun uscatorul Rowenta cu sistem de ionizare. Merita pretul.
  •  
    • 2 mesaje
    8 Apr 2009, 13:48
    0 0
    sunt la altex mi-am luat si eu doar uscator de par de 1 an si e super am dat cam 40 ron
  •  
    • 66 mesaje
    8 Apr 2009, 14:18
    0 0
    De asta m-am si orientat catre uscatorul asta de par...ca e convenabil ca pret...si ma intrebam daca si face ce promite
    Si s-ar parea ca da, din ce mi-ati raspuns voi.
    Eu pe unde l-am vazut era 60 ron