vergeturile-cum scap de ele?

•  
    • 2001 mesaje
    9 Aug 2008, 10:03
    0 0
    dati-mi si mie un sfat ca am slabit 10 kg si am ramas cu vergeturi daca e vreo crema care l voi a dat rezultate
  •  
    • 1166 mesaje
    9 Aug 2008, 13:36
    0 0
    buna,
    si mie mi-au aparut cateva vergeturi dupa sarcina si acum m-am apucat sa le tratez (inca sunt rosiatice si acum e momentul ).eu am slabit vreo 15 kg in 3 saptamani...
    nu stiu sigur daca functioneaza dar iti pot impartasi ce am gasit eu pe aceasta tema (diverse articole, forum-uri etc):

"Aveti nevoie de:

- vitamina A fiole;
    - vitamina E fiole;
    - colagen fiole;
    - elastina fiole;
    - ulei de masline;
    - gel de aloe vera;
    - tinctura de propolis;
    - crema de galbenele;

Toate aceste ingrediente si putina imaginatie ofera o alternativa foarte buna la cremele extrem de scumpe. Cele mai bune rezultate se obtin prin combinarea tratamentelor.

Puteti, de exemplu, sa combinati 6 linguri de ulei de masline, 6 linguri de gel de aloe vera, 4 fiole cu vitamina A, 4 fiole cu vitamina E si 4 fiole cu elastina. Aplicati zilnic acest amestec prin masaj. Poate fi folosit nu doar pentru zonele afectate cat si pentru intregul corp, avand un efect extraordinar asupra calitatii pielii.

Efecte foarte bune se obtin si adaugand tinctura de propolis in crema de galbenele ( le recomand pe cele de la Plafar). Daca va hotarati sa folositi tinctura de propolis in diferite combinatii, asigurati-va mai intai ca nu sunteti alergice la propolis. Pentru a verifica daca sunteti alergice aplicati respective substanta pe o portiune mica de piele si asteptati sa vedeti daca nu se inroseste sau se umfla. Nu exista neaparat o cantitate fixa, dar nu exagerati cu tinctura, astfel incat crema sa-si mentina totusi densitatea. Va recomand sa folositi aceasta crema seara, deoarece este si mai grasa, intra mai greu in piele si are si un miros specific.

Puteti de asemenea sa adaugati in crema hidratanta de corp, pe care o folositi de obicei, continutul de la cateva fiole cu colagen.

Si inca ceva: pentru a obtine rezultate optime este bine sa faceti de 2-3 ori pe saptamana un gomaj pentru tot corpul. Procedand astfel, veti indeparta celule moarte si va veti asigura ca tratamentele patrund bine in piele."

eu am cautat prin farmacii vitamina e, colagen si elastina , insa din pacate nu am gasit...

Tratament 2
    Crema cu iedera, anticelulitica si contra vergeturi, de la Ardes Cosmetici - Italia. Se procura din farmacii. Aceeasi firma mai comercializeaza si fiole de Colastin. Se aplica local colagenul, care amelioreaza aspectul vergeturilor.

Tratament 3: produse geomar http://probeauty.ro/geomar/geomar_7.html

Tratament 4 anticelulitic :
    http://www.biosline.com/prodotti/dettagli.aspx?idarticolo=57

have a nice day!
  •  
    • 1092 mesaje
    9 Aug 2008, 14:00
    1 0
    din pacate vergeturile nu trec niciodata, cel mult le poti atenua cu ajutorul anumitor creme, sa nu te astepti insa la minuni
  •  
    • 693 mesaje
    9 Aug 2008, 15:55
    1 1
    Ba trec dc sunt rosii...Nu trec daca sunt albe...(daca-s albe inseamna ca sunt de multa vreme si nu se pot inlatura).

Din proprie experienta va spun...Am slabit mai demult vreo 12 kg intr-o luna si jumatate...Chiar in perioada aia mergeam in vacanta in Franta...De-acolo mi-am cumparat Eucerin pt vergeturi(erau 2 tuburi la oferta)...La noi nu aparuse inca...In 2 saptamani de aplicare zilnica(de 3 ori pe zi) s-au diminuat, apoi au disparut...Va spun sincer...nu fac reclama, nu am niciun party prix...La mine chiar a functionat...Merita incercat..Stiu ca a aparut si pe la noi...Nu stiu insa dc e la fel de eficient(adica dc e original).
  •  
    • 88 mesaje
    9 Aug 2008, 16:44
    2 0
    Buna, fetelor! Ruxandra_ioana, te rog spune-mi si mie cum ai slabit atat de mult in timp atat de scurt. Si eu vreau sa slabesc. Te rog sa-mi raspunzi. Multumesc mult.
  •  
    • 2 mesaje
    9 Aug 2008, 16:54
    0 0
    de acelea albe e foarte greu sa scapi daca nu chiar imposibil
  •  
    • 2001 mesaje
    9 Aug 2008, 17:33
    0 0
    va multumesc pt sfaturi si vreau sa va zic ca sunt albe si le am de la ultima sarcina.......folosesc crema cu iedera si sunt foarte multumita de ea in sensul ca 80% din celulita mi-a disparut ,pielea mea e ca de bebelus ,dar vergeturile............... sau acoperit de la soare ca m-am bronzat
  •  
    • 1166 mesaje
    11 Aug 2008, 07:22
    0 0
    miky, nu am urmat o dieta anume:
    dupa cezariana am pierdut 6 kg (bebelus, placenta, etc)
    - 3 kg in urmatoarele 4 zile din spital (supe fara sare, iaurt degresat , banane-max 3 /zi, piept de pui la gratar).
    eu am ramas fidela dietei south beach, chiar daca alaptam (faza 1 , 2 saptamani fara fructe,dulciuri ,alcool, fainoase), pentru ca oricum o alimentatie sanatoasa in timpul alaptarii este formata din :lapte,carne ,branza , oua
    carne slaba la gratar, branzeturi degresate,oua fierte sau omleta cu legume(nu oua ochiuri),salate.
    se pune si efortul depus pentru bebe + alaptatul insa din experientele anterioare sarcinii iti spun ca south beach este dieta care m-a scos mereu din incurcatura (mai ales cand aveam de slabit 5-6 kg rapid).
    o saptamana placuta!
  •  
    • 742 mesaje
    11 Aug 2008, 22:24
    1 0
    mi-am luat un lipogel cu iedera, colagen, cafeina.. suna interesant prin ingredientele pe care le contine... ramane de vazut daca da rezultate.. va tin la curent
  •  
    • 30 mesaje
    12 Aug 2008, 01:54
    0 0
    ce crema cu iedera folosesti?
  •  
    • 742 mesaje
    12 Aug 2008, 09:20
    2 0
    e un lipogel anticelulitic de la TIS, l-am cumparat de la plafar si ingredientele de baza sunt: colagen, iedera, cafeina.. produse despre care auzisem k refac tesuturile si dau rezultate . Am mai auzit de frunzele de iedera uscate, se fierb in apa si apoi se pun comprese pe zonele afectate. Insa nu stiu de unde sa fac rost de frunze de iedera... are vreuna dintre voi care sta la casa? imi trimiteti si mie prin posta? platesc!
  •  
    • 1 mesaje
    29 Aug 2008, 21:53
    0 0
    eu am citit ca trec daca inca sunt rosii ...stiti cumva daca contine vreun aliment colagen?
  •  
    • 15 mesaje
    31 Aug 2008, 12:40
    0 0
    crema cu iedera? poti sa mi spui mai precis ce crema?
  •  
    • 29 mesaje
    31 Aug 2008, 21:19
    0 0
    Eu stau in Franta si i se face reclama aici unei creme pe baza de bale /saliva (nu stiu cum se spune in romaneste) de melc si care se spune ca da rezultate foarte bune pentru vergeturi cosuri si riduri
    Se numeste kaita dar au aparut foarte multe replici ale acestei creme gen ELICINA,ELLINA care nu dau nici un rezultat
    Eu am comandat o sapt trecuta(teleshopping) si a costat 77 €
    Va tin la curent sper sa dea rezultatele dorite
  •  
    • 16 mesaje
    1 Sep 2008, 13:17
    0 0
    tot tratamentul de la geomar il recomand si eu. are cele mai bune rezultate...si am incercat multe creme pana acum.
    intr-adevar doar vergeturile rosii pot fi tratate.
    mai multe informatii despre vergeturi gasiti pe www.armoni.ro
  •  
    • 3 mesaje
    1 Sep 2008, 17:31
    1 0
    buna
    vergeturile sunt de fapt fibre de colagen rupte. daca sunt rosii se pot trata cu creme pe baza de colagen si elastina, sau tratament cu raze infrarosii( acestea stimuleaza sinteza de colagen din corp). ideea e sa actionezi cat sunt rosii sau vei ramane cu ele toata viata
  •  
    • 1 mesaje
    19 Ian 2010, 19:06
    1 0
    buna ....am si eu o problema care ma macina zi de zi....la numai 20 ani din cauza curelor de slabire am multe vergeturi ....as vrea sa incerc fiolele colastin de la ardes...oare imi vor fi de folos? ....mentionez k vergeturile sunt albe ....m-ar interesa cat costa aceste fiole si de unde le pot procura....ms mult :*
  •  
    • 3 mesaje
    19 Ian 2010, 19:40
    2 0
    Cremele nu pot face mare lucru, eu m-am dus la dermatologul meu care mi-a facut un tratament injectabil cu aminoacizi si acid ialuronic. Practic mi-a explicat ca vergeturile apar cand elastina si colagenul din piele se diminueaza, iar cremele nu patrund in profunzime pentru a le putea reface. Din pacate singura solutie este de a injecta acesti aminoacizi in profunzime, iar ei refac colagenul si elasticitatea pielii...eu am facut la clinica Dermestetica acest tratament si sunt foarte multumita, am folosit in paralel si o crema si niste pliculete tot cu aminoacizi, deja sunt la al doilea tratament si chiar da rezultate. Eu m-am chinuit cu vergeturile de pe pulpe de la 16 ani si abia acum am reusit sa scap de ele...si apropo, erau albe, nu rosii...
    Deci fetelor reteta de a scapa de vergeturi este: injectabilul Jalupro facut de un doctor (mi-a pus o crema cu anestetic si nu am simtit nimic) + crema de corp (Proglyme)+flacone de baut cu aminoacizi chiar functioneaza, lasati la o parte leacurile babesti si apelati la un doctor care sa va faca tratamentul, va spun din experienta ca doar asa puteti scapa de vergeturi.
  •  
    • 3 mesaje
    19 Ian 2010, 19:45
    2 1
    Bela, trec si daca sunt albe, numai ca nu trec numai de la creme....iar colagenul este o proteina formata din aminoacizi, deci este de ajuns sa mananci alimente care contin aminoacizi.....sau mergi la sigur daca iei flacoanele buvabile Proglyme, le gasesti in farmacie sau le comanzi la aminoterapia.ro (eu asa am facut si mi-au venit prin curier acasa)....
  •  
    • 1767 mesaje
    24 Ian 2010, 11:53
    1 0
    Acele injectii toate femeile si le-ar dori, in schimb pretul si costul unor astfel de tratamente inpiedica multe femei sa il faca.
    Amdivine, cat te-a costat?

Corina, crema cu iederea este cumva cea de la Ardes? Te rog sa imi raspunzi, pt ca eu vreau sa le comanad pt masaj. Tu o folosesti singurica acasa sau la masaj profesionist?

Si eu cred ca vergeturile se estompeaza foarte mult, dar trebuie folosit constant, in fiecare zi crema+miscare+ atentie la ce papam.