autobronzant-vichy,avene,uriage sau piz
-
0 0Ce alegem?Toate sunt produse de calitate,toate(cica)nu lasa pete si para-se ca nici nu ar lasa mirosul ala de ranced.
Ati incercat vreunul din cele 4? -
Ioooo!

Avene si Piz Buin ...bune amandoua, parca mai mult Piz Buin.Despre ele am scris mai mult la topicurile despre autobronzante..cauta un pic.
Dar trebuie sa iti spun ca sunt foarte curioasa de Uriage ... am vazut in Sensi un autobronzant gel vreo 40 ron ... imi cam face cu ochiul... cred ca o sa mi-l iau... -
miha,daca-l iei,nu uita sa ne impartasesti din experianta ta

cand ai timp,sa-mi spui si mie de piz buin,chiar nu s-a luat pe haine?nici Avene?
eu am incercat aproape toate lotiunile hidrat.cu autobronz.(l'oreal,jhonnson's,garnier,nivea,dove)TOATE lasa mirosul ala de ranced dupa o zi
la capitolul parfum,care din cele 2 folosite de tine,era mai bun? -
Cred ca sunt singura nemultumita de piz buin. Imi pare rau ca am aruncat banii pe ea. Am folosit-o o saptamana zilnic si nu am observat absolut nicio diferenta, parca foloseam crema hidratanta de zi. Nu eram bronzata deloc. Apoi mi-am luat Avene. Cred ca numai asta o voi folosi in viitor, ma multumeste pe deplin. Bronzul apare in 2-3 ore, pare natural si nu miroase urat.
Imi place si Sublime gel de l al'oreal, rezista mult pe piele, chiar si dupa ce fac n dusuri pe zi. COncluzia: mie personal imi plac avene si sublime gel. -
Gata fete!
Am folosit Uriage.
L-am luat sambata trecuta.
E un autobronzant puternic, trebuie folosite manusi si trebuie aplicat cu atentie.
Va sfatuiesc sa aplicati mai multa crema pe maini, laba piciorului, coate si genunchi.
Intra repede in piele si lasa o piele uscata aproape imediat.Pielea arata foarte neteda si acopera eventualele probleme (cicatricile sunt mascate destul de bine).
L-am folosit si pe fata-nu mi-a iesit nimic(l-am amestecat si cu crema hidratanta).
Nu tine destul de mult (trebuie aplicat aproape in fiecare zi daca vrei sa ai un bronz foarte inchis)si se ia destul de frumos la spalat...adica dupa o saptamana am facut un gomaj serios cu manusa si gel de dus exfoliant si s-a luat uniform.
Totusi, mi se pare ca usuca un pic pielea...in cazul acestui autobronzant cred ca trebuie folosita o lotiune/unt/ulei de corp in ziua cand nu este aplicat(eu am folosit ulei de corp si am rezolvat problema).
Parca s-ar lua un pic pe haine..intr-o zi s-a luat fooooarte putin pe spate, sus, intre omoplati dar era foarte cald si umiditate foarte mare;nu s-a luat insa pe la cusaturi...
Si marele minus ...se decoloreaza dupa bretelele sutienului...reaplicat sa rezolva problema, insa...(am avut bretele cu fundite si aveam doua pete decolorate in locul acela).
Oricum, per total, imi place foarte mult si maine imi voi cumpara al doilea tub. -
Am vrut sa imi cumpar si Vichy ...scrie in romaneste pe cutie. Pe produsele originale scrie doar in engleza, franceza, germana si italiana/spaniola sau ceva de genul;are aplicata de importator o eticheta cu traducerea si atat.
Asa ca m-am enervat si l-am aruncat in raft.
Banana, esti sigura ca ai cumparat produsul potrivit? Intreb pt ca multe din farmacistele/cosmeticianele nici nu stiu despre ce e vorba...sunt paralele de-a dreptul.
Mi s-a intamplat si mie ...imi recomanda una un Piz Buin autobronzant!!! (in Ploiesti nu am vazut inca) si o tinea pe a ei ca e autobronzant din acela puternic...eu ziceam ca e lotiune de plaja intesificatoare de bronz ea zicea ca e autobronzant... -
La produsele Vichy,daca vei avea curiozitatea sa indepartezi eticheta in lb. romana,vei vedea ca de fapt pe spray/flacon e scris si in engleza/franceza.Da,e drept ca la unele produse pe CUTIE scrie in limba romana,fiind obligati prin lege si este firesc,atata vreme cat produsul este achizitionat din Ro.Chiar nu ai de ce sa iti faci probleme in privinta asta si verifica si ce/cum scrie pe continut,nu doar pe cutie.
-
Voi cat timp asteptati pana sa intre in piele, sa va imbracati?
Eu am lotiune cu bronzare progresiva de la Boots si imi place mult. Se intinde uniform, fara pete,e hidratanta, miroase frumos, culoarea dureaza si daca nu o aplici in fiecare zi si lasa particule foaarte discrete stralucitoare pe piele.
-
La autobronzant e recomandat macar 40 de minute sa nu te atingi/sa nu te atinga de nimeni/nimic.

La lotiunile cu bronzare progresiva,de moment ce ai masat bine si a intrat in piele,te poti imbraca fara nicio problema.Dar depinde de produs-unele lasa urme chiar si dupa o ora,altele.. mai deloc.Na,stai si tu 10-15 min. dupa ce ti-ai aplicat si cred ca e ok.
Si mie imi plac autobronzantele din gama Sublime Bronze.De fapt,is unele din cele mai bune,comparabile cu cele de la Lancome si Clarins. -
Eu am cautat de am capiat Piz Buin autobronzant pana am aflat ca anul asta nu s-a mai adus.
Cum mi se pusese pata pe Piz Buin am luat crema progresiva.Pfff,cea mai p.roasta de pana acum!
(si am tot folosit in ultimii 2 ani Jhnonnson's,Dove,Nivea,Garnier si L'oreal)
Evident ca am facut gomaj,am hidratat pielea-totul ca la carte.Am ramas cu niste pete de toata frumusetea.
Rau este ca nu exista varianta dark/light iar eu sunt destul de alba...Ce sa zic,o dezamagire totala.
Am sa ma intorc la singura lotiune mai ok din toata asta-dove-ul... -
Ma plictisesc o groaza aplicandu-mi autobronzantul/ lotiunea progresiva si asteptand sa actioneze, stand goala prin casa!
Voi ce faceti in timpul asta?
Azi-noapte m-am plictisit atat de tare, m-a luat somnul, incat dupa vreo 30 min de astetare m-am imbracat si m-am culcat, desi planuiam sa fac altceva!
Un fel de chin mi se pare toata treaba asta.
Intrebam pentru ca nu mi se pare ca intra chiar complet in piele, desi incerc sa o masez bine, cu miscari usoare si se vede putin diferenta in zonele acoperite de haine fata de cele expuse.
Hmm...cred ca ma las de genul asta de sporturi extreme.