indesirea parului...o problema

•  
    • 184 mesaje
    4 Mar 2004, 14:08
    0 2
    OFFF.....nu stiu ce sa fac. Fetelor poate ma ajutati voi. Eu am un par care e predispus la ingrasare....si dupa ce mi-am vopsit parul cu Palette(nu stiu daca are sau nu importanta), ma uit in oglinda si imi vad pielea capului mai mult decat era inainte ca sa mi-l vopsesc. dar cand se ingrasa e un dezastru, si plus firul de par s-a subtiat vizibil. Acum incerc sa-mi fac niste masti cu ulei de masline si 1 galbenus de ou, sau masaj cu ulei de ricin, dar nu stiu daca e eficient pentru indesirea parlui si ingrosarea firului de par. Ce ziceti?
  •  
    • 4 mesaje
    4 Mar 2004, 14:50
    0 0
    Depinde foarte mult si in ce culoare ti-ai vopsit parul...daca ai parul de culoare inchisa este normal sa se vada pielea capului mai tare...Mi-am facut si eu masca de par cu ulei de masline si galbenus de ou...parca ingroasa putin firul de par,dar nu spectaculos.Daca mai aflu ceva te anunt.
  •  
    • 401 mesaje
    4 Mar 2004, 14:58
    1 0
    Uleiul de ricin este foarte bun pentru cresterea si indesirea parului! eu l-am folosit pentru gene si pot spune ca s-au indesit! este o masca de la Aslavital sau Gerovital - nu mai stiu sigur cu gaz, ulei de ricin si vitamine , pute cam rau dar e buna! da-ti si tu in week-end de vineri seara pana sambata dimineata si apoi spala-te pe cap. Vezi ca sunt topic-uri deschise cu cresterea parului si indesire pe la paginile 3-4 si sunt sigura ca si retetele de acolo sunt ok. Incearca si Revalid dar ai mare grija!!! Mie imi dadea o pofta enorma de mancare si am renuntat la el, dar sa stii ca chiar daca l-am luat numai pentru o sapt s-a observat o revitalizare. Succes !
  •  
    • 94 mesaje
    6 Mar 2004, 00:45
    0 0
    ^buna!
    incearca tratamentul cu usturoi!!!! cat mai des posibil, sau inainte de fiecare spalare, freci scalpul cu cate un catzel de usturoi retezat la capete, dupa care iti acoperi capul cu o punga! stai asa minim o ora, poti sta si toata noaptea!! in paralel poti face si masajul cu ulei de ricin!!
    multa bafta!
  •  
    • 184 mesaje
    9 Mar 2004, 13:01
    1 0
    Merci fetelor pentru sfaturile voastre, eu am inceput sa-mi fac masajul cu ulei de ricin. cel putin pentru gene si sprincene vad deja rezultateTratamentul cu usturoi nu cred ca am sa-l incerc, cu toate ca cred ca are efecte, dar mi-e teama ca o sa miroase de la mine a usturoi si nu risc.
  •  
    • 132 mesaje
    9 Mar 2004, 13:19
    3 0
    Dupa cat timp se vede efectul la utilizarea uleiului de ricin?
    Multumesc
  •  
    • 1530 mesaje
    10 Mar 2004, 19:04
    2 0
    Of! Evelor, si eu, care vreau sa am parul mai subtire si mai rar.... is disperata! adica sampoanele pt netezire la care se tooot face reclama nu au efect...iar daca din greseala ma spal cu un sampon pt volum.. auoleu! sa vedeti ce coama am... Vai si iara vai! mai bine sa aveti parul moale, fin, decat ca el meu! fiti fericite....
  •  
    • 1 mesaje
    21 Mai 2006, 17:38
    3 1
    Dragele mele uleiul de ricin da rezultate dar dupa o folosire indelungata,puteti incerca sampoane de la Roc sau Fenolftene costa kam 30 lei sau tratament de la petrol hahn 20 lei.Totusi usturoiul e cea mai buna alternativa