fond de ten luminos?
-
0 0Buna, fetelor!
As vrea sa imi recomandati un fond de ten cu efect iluminator. Am un ten uscat, masliniu-palid, si cercane destul de pronuntate. De aceea folosesc cu religiozitate fondul de ten, insa nu sunt multumita de efect cu nici un produs.Am incercat Maybeline, Avon.
VA multumesc! -
Annabela, fetele pe care tu le vezi la televizor sunt machiate altfel...daca le-ai vedea in realitate, cred ca ai avea un soc: sunt machiate foarte, foarte strident!
Iar cele care apar in reviste, sunt prelucrate cu un program special, de regula photo-shop.
Nici eu nu am gasit pana acum fondul de ten care sa ma satisfaca. Ma bate gandul sa iau 10 sleep - sau asa ceva, de la Bourjois. Nu are putere mare de acoperire, dar e foarte hidratant si e bun pentru iarna in special. Costa in jur de 60 RON. -
pudra fara fond de ten arata rau. si eu am tenul mai gras si cel mai bine m-am inteles cu Mary Kay, dar cum nu am mai gasit niciun reprezentant, am mers pe Vichy - Norma Teint si,deocamdata, pot sa spun ca e f.ok pe fata. imi rezista pana seara cand ajung acasa, doar pe nas se vede un pic lucios, in rest e bine. si nici nu incarca tenul. incearca, insa, daca gasesti fdt de la Mary Kay, dar sa pui pe buretel f.f.putin si sa-l intinzi bine ca altfel arata ca o masca. succes!
-
Toleriane de la La Roche Posay este special creat pentru tenuri cu probleme si arata foarte bine pe fata, nu ca Normateint... se pune f putin ca acopera ca un corector, dar nu se cunoaste
Eu am primit si o mostra de 10ml cand am cumparat fondul de ten pe care n-am terminat-o inca de 3 luni 
Si mie imi placuse Colorstay, dar usuca putin pielea.