rani de la stors cosuri
-
0 0asa-mi trebuie pt ca nu-mi tin mainile cuminti!
aveam niste puncte negre care stateau sa se transforme in cosuri,pe nas,m-am apucat sa le storc,mi-am facut rana si acum arata de parca m-as fi julit 
ce as putea pune?n-am decat o crema reparatoare de la avene in casa...
oofff
-
Daca iti faci compresie cu ceai caldut atunci iti vei deschide porii si incearca sa-ti cureti tenul cu tarata si apoi inchide porii cu apa rece sau cu ceai rece de ce nu,si foloseste pt puncte negre ACTIVA SOLUTIE PT PUNCTE NEGRE&ACNEE,ACNEOGEL MAI ESTE BUN SI DERMOGENT PE CARE IL FOLOSESC EU,nu ma asteptam sa scap de ele,
-
Se gasesc cu siguranta la plafar.Eu folosesc dermogent in fiecare zi si noapte este foarte bun si in caz ca-ti mai apare vreu cos da-i cu extract uleios de cimbru pe acnee dimineata si seara(nu costa mult acest extrac de cimbru costa 5lei) si dermogentul costa (6lei)si solutia pt puncte negre.... deasemenea 6lei.Sper sa-ti dea rezultate mult succes!:*
-
aaa si era sa uit in caz de-ti este de folos foloseste hrean cu otet .Pune hrean cubulete mici intr-o sticla apoi adauga otetu cat sa acopere hreanu las-o o saptamana si apoi te dai in fiecare seara si lasi timp de 10min si apoi te speli. dupa 7zile vei observa rezultatul daca nu,poti continua ink 2-3saptamani.Eu doar ce l-am inceput si sincer sunt multumita