abdomen epilat

•  
    • 13 mesaje
    18 Apr 2007, 20:01
    3 4
    va voi confesa poate lucrul care il regret cel mai mult.....acum am 16 ani,iar in urma cu mai multi ani am observat ca pe abdomen am mai multe fire de par si ceva mai vizibile decat prietena mea cea mai buna la vremea aceea...si m-am plans ei de asta si ea imi zice "da-ti cu lama"..cand am auzit astea am zis cum Doamne sa imi dau cu lama pe abdomen....dupa ceva vreme am facut un curs de modeling..din nou vedeam fetele cu abdomenele (epilate sau nu) foarte fine etc...si ce am facut>?....am urmatu sfatul prietenei.....ce sa mai spun...ca nu mai pot...acum,cum sa zic.....in portiunea ce uneste zona inghinala cu buricul mi-am dat....nu peste tot....dar acolo se vede urat.....imi dau cu benzi de ceara dar am pielea sensibila si imi apar punctuletele acelea rosii si inestetice...si nu prea dispar..din cauza aceasta vara nu pot merge la strand etc...regret ca am folosit lama mai mult ca orice mai ales ca acum la liceu vad o gramada de fete care au puin par pe abdomen si s zicem ac se vede dar am avzut ca ottusi e cat de cat normal..si pe langa asta mai is si vergeturi..dar am colege care au vergeturi si nu se subestimeaza din pct asta de vedere....vreau sa ma sfatuiti.....eu am mai mult par si pe spate si peste tot mai exact dar nha...nu va imaginati cine stie ce.....doar ca daca m-as epila intr-o parte ar ramane partea cealalta vizibila.ppoate ca ar fi solutia cu epilarea definitiva dr nu posed atatia bani..nici nu stiu cum sa va mai zic..daca aveti parerii in afara de aceea ca lama nu rezolva nimic deoarece sunt contienta de greseala... daca va epilati pe abdomen .....spuneti-mi si mie...multumesc anticipat:*
  •  
    • 120 mesaje
    18 Apr 2007, 20:15
    4 2
    e cumva o gluma? ai 16 ani?si acum cativa ani ti-ai dat cu lama? ....acum cati ani?...
    de obicei in zona aia parul e fin...la tine e firul gros?nu-l poti decolora?....si pe spate la fel...firul cum e fin,e mai putin vizibil daca e decolorat...incearca sa nu-ti mai faci atatea complexe...
  •  
    • 17 mesaje
    18 Apr 2007, 20:20
    0 0
    am vazut si eu asa ceva
    o prietena de a mea are par pe abdomen si foloseste masina de epilat. totusi nu are 16 ani, ci cu vreo 20 mai mult
    se pare ca e vizibil ( firul gros ) daca nu face asta
    probabil o epilare definitiva ar ajuta mai mult
    nu cred sa fie scump, mai ales ca e o zona mica
    intereseaza-te
  •  
    • 506 mesaje
    19 Apr 2007, 16:43
    0 0
    eu iti recomand epilarea definitiva care la noi costa pt abdomen 750 roni, insa daca nu ai acum posibilitatea, eu iti recomand epilarea cu ceara de unica folosinta...este oricum mult mai bine decat cu lama sau cu aparatul...
  •  
    • 614 mesaje
    19 Apr 2007, 20:48
    0 0
    Doamne,ce mi-e dat sa mai citesc.si eu am firul gros pe burta si mai mult par decat alte fete,si ma fac cu ceara.eu zic sa continui sa te faci cu ceara,si sa te dai cu un ulei bun dupa,ca sa-ti treaca punctele alea.si..ar fi bine chiar zilnic cu o lotiune de corp,ca sa mai "inmoaie" firul de par si pielea.mie in timp mi-au disparut.am avut pe picioare mari probleme cu ele...
    sa stii ca unele fete se epileaza si pe spate,eu zic sa incerci,doar sa nu fie prea sensibila pielea,ca atunci apar probleme.
    baba sufera la frumusete
  •  
    • 175 mesaje
    19 Apr 2007, 21:40
    0 1
    cherio, cat de definitiva este epilarea?
    cu ce se face?

merci anticipat!
  •  
    • 4411 mesaje
    19 Apr 2007, 21:59
    2 0
    Nu stiu de ce unora li se pare ca ar fi o gluma..Fata are un complex nu e cazul sa i l amplificati si voi..Ma rog..Si eu ma epilez putin pe abdomen,sunt bruneta si se vede destul de aiurea.Nu ma consider "paroasa" dar am un pufulet asa ca o piersica mai pe peste tot Vara il decolorez pe ici pe colo si e f bine.Stai linistita ca nu este ceva grav insa nu mai folosi lama.La un cabinet de cosmetica te ar csta cam 5ron sa te epileze o cosmeticiana si nu te vei mai irita.
  •  
    • 120 mesaje
    19 Apr 2007, 22:24
    1 0
    eu am intrebat daca e o gluma pt. ca mi s-a parut id-ul scris la intamplare...si eu ma confrut cu problema parului(care cu anii apare unde nici nu gandesti )dar ma mir de varsta....spui ca acum cativa ani ai dat cu lama si acum ai doar 16......pun pariu ca nu era necesara o masura atat de drastica.......dar acum e tarziu pt. regrete....incearca dupa epilare cu ceara sa aplici o ceva sa inhibe cresterea parului...poate cu timpul ajuta...cine stie....
  •  
    • 506 mesaje
    20 Apr 2007, 17:21
    1 1
    definitiv, inseamna definitiv..nu altceva.se semneaza un contract intre tine si doctor, si el isi asuma o responsabilitate..asa ca stai linistita.epilarea se face cu laser IPL 2007,ultima generatie.
  •  
    • 120 mesaje
    20 Apr 2007, 17:49
    4 0
    definitiv nu e .....dupa cativa ani,parul incepe sa creasca...
  •  
    • 506 mesaje
    20 Apr 2007, 19:06
    0 1
    nu, deanne, te contrazic...NU MAI CRESTE CEL EPILAT DEFINITIV...pot aparea fire ici colo peste ani, dar NICIODATA ACELEASI SI CU ACEEASI DESIME..
  •  
    • 120 mesaje
    20 Apr 2007, 20:56
    1 0
    eu nu am zis ca nu exista diferentze.....doar ca de crescut,creste.....crede-ma....poate mai rar si mai fin, dar daca incepi iar cu lama ajunge la fel ca inainte....e recomandat ca atunci cand creste sa il epilezi tot cu laser.....uuuuffff.....deci nu e definitiv.....e doar cea mai eficace si mai de durata solutie....si pielea e atat de fina si frumoasa....merita, dar definitiva, nu ...categoric nu e....
  •  
    • 175 mesaje
    21 Apr 2007, 06:46
    0 0
    cherio, si cat costa interventia??? de cate sedinte este nevoie? poti sa dai numele clinicii?
    merci!
  •  
    • 506 mesaje
    21 Apr 2007, 08:38
    0 0
    costa 750 roni, dureaza 4 sedinte, fiecare la interval de o luna- o luna si jumatate, si sedintele se fac la arcadia cosmetic center, de dl dr joseph kopp
  •  
    • 175 mesaje
    22 Apr 2007, 05:22
    0 0
    cherio, merci de raspuns!
    deci, toate cele 4 sedinte costa in total 750, nu? si preturile nu difera de zona si intinderea pe care se lucreaza???
  •  
    • 506 mesaje
    22 Apr 2007, 16:17
    0 0
    deci, pretul este 750 roni ,si includ cele 4 sedinte necesare.tot ce ai pe abdomen..
  •  
    • 69 mesaje
    22 Apr 2007, 22:31
    1 0
    nu te supara stii si ce preturi mai sunt de exemplu la un epilat de musteaza sau mush.....cam cat ajunge....si ce preturi mai sunt??