abdomen epilat
-
3 4va voi confesa poate lucrul care il regret cel mai mult...
..acum am 16 ani,iar in urma cu mai multi ani am observat ca pe abdomen am mai multe fire de par si ceva mai vizibile decat prietena mea cea mai buna la vremea aceea...si m-am plans ei de asta si ea imi zice "da-ti cu lama"..cand am auzit astea am zis cum Doamne sa imi dau cu lama pe abdomen....dupa ceva vreme am facut un curs de modeling..din nou vedeam fetele cu abdomenele (epilate sau nu) foarte fine etc...si ce am facut>?....am urmatu sfatul prietenei
..
...ce sa mai spun...ca nu mai pot...acum,cum sa zic.....in portiunea ce uneste zona inghinala cu buricul mi-am dat....nu peste tot....dar acolo se vede urat.....imi dau cu benzi de ceara dar am pielea sensibila si imi apar punctuletele acelea rosii si inestetice...si nu prea dispar
..din cauza aceasta vara nu pot merge la strand etc...regret ca am folosit lama mai mult ca orice mai ales ca acum la liceu vad o gramada de fete care au puin par pe abdomen si s zicem ac se vede dar am avzut ca ottusi e cat de cat normal..si pe langa asta mai is si vergeturi..dar am colege care au vergeturi si nu se subestimeaza din pct asta de vedere....vreau sa ma sfatuiti.....eu am mai mult par si pe spate si peste tot mai exact dar nha...nu va imaginati cine stie ce.....doar ca daca m-as epila intr-o parte ar ramane partea cealalta vizibila.ppoate ca ar fi solutia cu epilarea definitiva dr nu posed atatia bani
..nici nu stiu cum sa va mai zic..daca aveti parerii in afara de aceea ca lama nu rezolva nimic deoarece sunt contienta de greseala

... daca va epilati pe abdomen .....spuneti-mi si mie...multumesc anticipat:* -
am vazut si eu asa ceva
o prietena de a mea are par pe abdomen si foloseste masina de epilat. totusi nu are 16 ani, ci cu vreo 20 mai mult
se pare ca e vizibil ( firul gros ) daca nu face asta
probabil o epilare definitiva ar ajuta mai mult
nu cred sa fie scump, mai ales ca e o zona mica
intereseaza-te -
Doamne,ce mi-e dat sa mai citesc.si eu am firul gros pe burta si mai mult par decat alte fete,si ma fac cu ceara.eu zic sa continui sa te faci cu ceara,si sa te dai cu un ulei bun dupa,ca sa-ti treaca punctele alea.si..ar fi bine chiar zilnic cu o lotiune de corp,ca sa mai "inmoaie" firul de par si pielea.mie in timp mi-au disparut.am avut pe picioare mari probleme cu ele...
sa stii ca unele fete se epileaza si pe spate,eu zic sa incerci,doar sa nu fie prea sensibila pielea,ca atunci apar probleme.
baba sufera la frumusete
-
Nu stiu de ce unora li se pare ca ar fi o gluma..Fata are un complex nu e cazul sa i l amplificati si voi..Ma rog..Si eu ma epilez putin pe abdomen,sunt bruneta si se vede destul de aiurea.Nu ma consider "paroasa" dar am un pufulet asa ca o piersica mai pe peste tot
Vara il decolorez pe ici pe colo si e f bine.Stai linistita ca nu este ceva grav insa nu mai folosi lama.La un cabinet de cosmetica te ar csta cam 5ron sa te epileze o cosmeticiana si nu te vei mai irita. -
eu am intrebat daca e o gluma pt. ca mi s-a parut id-ul scris la intamplare...si eu ma confrut cu problema parului(care cu anii apare unde nici nu gandesti
)dar ma mir de varsta....spui ca acum cativa ani ai dat cu lama si acum ai doar 16...
...pun pariu ca nu era necesara o masura atat de drastica.......dar acum e tarziu pt. regrete....incearca dupa epilare cu ceara sa aplici o ceva sa inhibe cresterea parului...poate cu timpul ajuta...cine stie.... -
eu nu am zis ca nu exista diferentze.....doar ca de crescut,creste.....crede-ma....poate mai rar si mai fin, dar daca incepi iar cu lama ajunge la fel ca inainte....e recomandat ca atunci cand creste sa il epilezi tot cu laser.....uuuuffff.....deci nu e definitiv.....e doar cea mai eficace si mai de durata solutie....si pielea e atat de fina si frumoasa....merita, dar definitiva, nu ...categoric nu e....