Super glue pe pantaloni???

•  
    • 36 mesaje
    25 Oct 2006, 22:43
    9 3
    Am pus super glue pe o pereche de blugi, mai am vreo sansa sa ii port? Stiti cyumva daca se poate scoate cu ceva?Precizez ca sunt un albastru foarte inchis - indigo dar oricum se vede foarte bine. Pupici
  •  
    • 116 mesaje
    25 Oct 2006, 23:12
    6 2
    nu ai nici o sansa sa ii recuperezi.si eu mi-am patat o pereche de pant negri si tot se vede si nu am ce face.....ii port asa..
  •  
    • 242 mesaje
    26 Oct 2006, 00:29
    2 1
    eu i-am patat cu ceara si mi- a spus cineva sa pun un ziar peste pata si sa-i calc cu fieru de calcat pana s-a dizolvat ceara in ziar si intr-adevar s-a rezolvat. Cu superglu chiar nu stiu poate merge si la superglu tot asa, de stricat nu cred ca i strici mai rau daca incerci. Zi mi daca a dat rezultat daca o sa incerci.
  •  
    • 623 mesaje
    26 Oct 2006, 11:59
    0 0
    Poti sa aplici un imprimeu sau ce-ti place tie, pe zona respectiva k de iesit nu prea cred...
  •  
    • 3158 mesaje
    26 Oct 2006, 12:18
    0 1
    eu am patit pe blugi deschisi la culoare...nu ai cum sa o dai jos
  •  
    • 36 mesaje
    26 Oct 2006, 12:21
    0 0
    Speram sa stie cineva cum pot scoate petele, dar se pare ca nu exista nimic.Asta e, o sa incerc sa vad ce as putea pune pe ai, dar problema e ca sunt clasici, simpli si ii stric daca ii incarc cu ceva.
  •  
    • 623 mesaje
    26 Oct 2006, 12:27
    0 0
    aplici si tu ceva simplu si de bun gust, nu trebuie neaparat sa-i incarci...oricum asta e singura varianta daca vrei sa-i mai porti.
  •  
    • 127 mesaje
    27 Oct 2006, 00:31
    6 2
    Exista o solutie "Dr. nu-mai-stiu-cum" care curata si pete de super glue. Daca esti din bucuresti se gaseste in carrefour,cora, etc. E o sticla micuta, costa cam 6-7 ron si se aplica pe locul cu pricina, se lasa putin...in fone scrie cum trebuie procedat pe prospect. Cauta bine si o sa gasesti solutia de care iti vorbesc. E f buna. O sa ma uit cum se numeste exact cand ajung printr-un market, ca a mea s-a terminat. Promit sa te anunt cat de curand!
  •  
    • 36 mesaje
    27 Oct 2006, 10:00
    2 2
    Multumesc mult de tot, o sa ma interesez si eu in Carrefor, cred ca si alte eve iti sunt recunoscatoare. Ar fi minunat daca ne-ai putea da si numele lui si unde il gasim. Multumesc mult. Pupici
  •  
    • 127 mesaje
    27 Oct 2006, 15:08
    2 2
    Imi pare tare rau, dar nu am ajuns inca prin carrefour sa vad exact cum se numeste. In schimb mi-am amintit oarecum cateva detalii despre solutie: din cate imi amintesc, se numeste "Dr. Beckman" si dedesubt scrie "Teufel Flecken", e o sticluta de plastic verde si o gasesti la raionul de detergenti, exact la inceput. Tot acolo sunt mai multe solutii pt tot felul de pete. Sper ca v-am fost de ajutor. Va pup!
  •  
    • 87 mesaje
    27 Oct 2006, 15:36
    2 1
    Asa e, exista de la dr. Beckmann si sunt pt tot felul de pete, f. bune. Eu am pt pete dr rugina pe rufe, chiuveta etc. Este sigur in Carefour nu stiu daca si in Cora. bafta!