Super glue pe pantaloni???
-
9 3Am pus super glue pe o pereche de blugi, mai am vreo sansa sa ii port? Stiti cyumva daca se poate scoate cu ceva?Precizez ca sunt un albastru foarte inchis - indigo dar oricum se vede foarte bine. Pupici
-
eu i-am patat cu ceara si mi- a spus cineva sa pun un ziar peste pata si sa-i calc cu fieru de calcat pana s-a dizolvat ceara in ziar si intr-adevar s-a rezolvat. Cu superglu chiar nu stiu poate merge si la superglu tot asa, de stricat nu cred ca i strici mai rau daca incerci. Zi mi daca a dat rezultat daca o sa incerci.
-
Exista o solutie "Dr. nu-mai-stiu-cum"
care curata si pete de super glue. Daca esti din bucuresti se gaseste in carrefour,cora, etc. E o sticla micuta, costa cam 6-7 ron si se aplica pe locul cu pricina, se lasa putin...in fone scrie cum trebuie procedat pe prospect. Cauta bine si o sa gasesti solutia de care iti vorbesc. E f buna. O sa ma uit cum se numeste exact cand ajung printr-un market, ca a mea s-a terminat. Promit sa te anunt cat de curand! -
Imi pare tare rau, dar nu am ajuns inca prin carrefour sa vad exact cum se numeste. In schimb mi-am amintit oarecum cateva detalii despre solutie: din cate imi amintesc, se numeste "Dr. Beckman" si dedesubt scrie "Teufel Flecken", e o sticluta de plastic verde si o gasesti la raionul de detergenti, exact la inceput. Tot acolo sunt mai multe solutii pt tot felul de pete. Sper ca v-am fost de ajutor. Va pup!