urme lasate de cosuri

•  
    • 16 mesaje
    21 Iun 2006, 10:16
    0 1
    Ma confrunt cu o problema la care nu gasesc rezolvare.Pana acum ma confruntam cu cosurile dar dupa luni de zile in kre am folosit nenumarate creme recomandate de medic, am reusit sa scap de ele cu ajutorul cremei de galbenele.Acum problema mea sunt semnele care le-a lasat cosurile, niste pete rosii inestetice pe obraji.Ma poate ajuta cineva? Multumesc
  •  
    • 216 mesaje
    21 Iun 2006, 10:27
    0 0
    Si eu la fel , petele astea ma scot din minti. Am inceput sa ma dau cu o crema depigmentara si se vad ceva efecte sa stii, ma dau cam de o luna si fata s-a mai luminat. Eu sunt mai creolina asa la fata. Albaten de la elmiplant este crema, bine sunt si mai scumpe dar bugetul era cam limitat atunci.
  •  
    • 16 mesaje
    21 Iun 2006, 11:21
    0 0
    mersi frumos
  •  
    • 551 mesaje
    21 Iun 2006, 11:27
    0 0
    La mine au trecut cu smooderm( acelasi lucru cu retin-a), aplicat la 2 zile numai pe pata, in cantitate ff mica, crema hidratanta la jumatate de ora, exfoliere o data pe sapt
  •  
    • 16 mesaje
    21 Iun 2006, 11:43
    0 0
    cu ce ai facut exfolierea? ce crema ai aplicat dupa retin-a?
  •  
    • 95 mesaje
    21 Iun 2006, 13:42
    0 0
    spuneti-mi si mie cum sa procedez cu aceste urme. la mine sunt pe o portiune mai mare... as vrea sa mi se regenereze pielea... am mai citit de retin-a si l-am si folosit dar este f puternic, pielea mi se exfoliaza imediat...alta solutie nu este?
  •  
    • 551 mesaje
    21 Iun 2006, 13:49
    0 0
    Eu m-am exfoliat cu un exfo cu papaya de la oriflame( asta aveam atunci).Acum am vichy.

Crema de noapte aveam de la avon ( milk nourishing...). Uneori ma dau cu crema cu galbenele si propolis de la plafar ( 20000 cutia)
  •  
    • 551 mesaje
    21 Iun 2006, 13:52
    0 0
    retin a si smooderm sunt f puternice si trebuie sa le folosesti cu mare precautie.te dai cu o cantitate f mica numai pe zona cu pb, dupa ce te-ai demachiat, dupa care stai o ora si te dai cu o crema f hidratanta. cand mi s-a exfoliat pielea m-am dat cu crema de galbenele si propolis
  •  
    • 1316 mesaje
    21 Iun 2006, 17:28
    0 0
    daca situatia e mai grava, si crezi k nu se duc cu produse gen retin a ,eu zic sa investesti in produse profesionale cu efect de peeling, sau chiar sa iti faci un peeling
    daca situatia e usoara, microdermabraziunile te-ar putea ajuta, si exfolierile (sunt multe firme cu exfoliante mai puternice decat cele normale)

ps: roz_04_miky, cum ai scapat de cosuri cu crema de galbenele?
  •  
    • 222 mesaje
    21 Iun 2006, 18:47
    0 0
    eu am tenul mixt intr-o perioada foloseam crema de galbenele, are actiune antimicobiana si antiseptica, dar imi ingrasa tenul si lucea toata ziua ,ceea ce ma enerveaza, oricum nu o mai folosesc de mult timp.
  •  
    • 939 mesaje
    22 Iun 2006, 10:26
    0 0
    si eu o rog pe roz_ sa ne spuna ce crema de galbenele a folosit si cum, seara, dimineata, altceva in paralel?
  •  
    • 939 mesaje
    22 Iun 2006, 10:27
    0 1
    si cam cat timp a durat... "tratamentul" ?
  •  
    • 2 mesaje
    22 Iun 2006, 10:40
    0 0
    incearca sa te speli seara cu ceai de galbenele, eu am inceput sa fac asta si simt fata mai curata si nu ramane grasa ca de la crema...
  •  
    • 841 mesaje
    22 Iun 2006, 11:03
    0 0
    ce firma produce smooderm si cat costa?
    de ce nu e bine sa o aplici pe toata fata?
  •  
    • 2 mesaje
    22 Iun 2006, 11:22
    0 0
    Poti gasi smoderm la help net si costa in jur de 15 ron.
    Incercati totusi sa va spalati pe fata cu "Pure Zone"de la L'oreal( costa in jur de 20 ron) si nu mai aveti nevoie de o crema asa de puternica...
    O prietena incercat si la ea a dat rezultate f. bune.
  •  
    • 551 mesaje
    22 Iun 2006, 12:37
    0 0
    Smooderm este o crema exfolianta ff puternica. Poti sa o dai si pe toata fata daca vrei dar risti sa ti se exfolieze pielea ff rau. Este excelenta daca o folosesti cu precautie, altfel poti sa-ti faci mai mult rau decat bine.

Gasesti mai multe detalii pe topicul "acneea", cel cu vreo 2000 de mesaje
  •  
    • 1530 mesaje
    22 Iun 2006, 13:36
    0 1
    Si io am probl astea + pct negre. Am mai scris despre asta, la un moment dat scapasem de ele cu un tratament de vreo 3 luni pe baza de Skinoren (tot un exfoliant destul de puternic)si niste creme si lotiuni preparate la farmacie, dar ale caror ingrediente nu se prea mai gasesc.
    De vreo 2 saptamani iau zinc in fiecare seara si imi dau de 2 ori pe saptamana cu o crema cu particule de aluminiu (care se fol in dermabraziune) pe care am luat-o de la o tipa care distribuie prod Mary Kay. Eram destul de sceptica la inceput, pt ca nu imi prea place sistemul asta de vanzare, insa sa stiti ca se vede efectul in ceea ce priveste pctnele negre, fata e mai curata. Poate in timp o sa se vada ceva si la petele rosietice de la acnee... Inca sper! Dar cel mai bine cred ca mi-ar face o dermabraziune facuta intr-un cabinet specializat... insa e cam scumpa.
  •  
    • 1316 mesaje
    22 Iun 2006, 13:53
    0 0
    borgia79, e bun zincul? tocmai am inceput un tratament cu Zn, Ca, Mg si seleniu de la harmony line , numai k nu stiu cate sa i-au pe zi
    sper sa aiba efect la sebum
  •  
    • 16 mesaje
    22 Iun 2006, 14:50
    0 0
    la mine a dat rezultat crema de galbenele mai mult dekt toate celalate creme.Si eu eram neincrezatoare mai ales k folosisem produse scumpe si fara rezultat. Mi-am facut putin ceai de musetel p care il pastrez in frigider.Sa nu faci mult pt k se strik.Cu el t dai dimineata si seara si apoi t dai cu crema de galbenela.Dimineata te dai mai putin si o intinzi bine k sa nu se vada iar seara poti sa pui mai multa.Crema mea este d galbenele si mai are si tataneasa si coada soricelului.Am luat-o d la plafar.Acum vreau sa vad dak exista galbenele cu rostopasca.Am auzit k si aceea e buna. Mult succes!Sper sa ai rezultate
  •  
    • 1530 mesaje
    22 Iun 2006, 16:24
    0 0
    17girl, nu stiu daca a fost zincul sau scrubul ala, sau combinatia celor 2, insa is incantata ca se vad ceva rezultate. Mai folosesc si o lotiune tonica impotriva pct negre de la Johnson (numai seara, ca ziua imi stralucea fat de la ea). O colega imi spusese ca ea a facut o cura de vreo 2 luni cu zinc si ca avea tenul mai curat.
    Si totusi cred ca zincul m-a ajutat mai ales in ceea ce priveste genele: s-au mai regenerat, le parlisem si nu mai cresteau. In orice caz, vreau sa iau zinc in continuare si sa iau si niste vit A, E si C, ca cica fac f bine la ten.
    Dar pe prospectul vitaminelor pe care le-ai cumparat nu scrie nimic despre cum si cat sa iei?