Fondul de ten Covermark
-
0 0Pisu_miau, ma adresez tie in principal
pentru ca tu parca foloseai acest fond de ten. As vrea si eu sa mi-l cumpar, dar m-am uitat pe site-ul Covermark si pe Helpnet.ro, si am vazut ca exista doua tipuri - Covermark Foundation, si Covermark Face Magic (asta e mai scump, si e sub forma de tub). Foundation-ul e trecut pe site-ul Covermark la "extreme coverage" (sau ceva de genul asta), in timp ce la "Face Magic" se spune ca se pot masca toate defectele gen acnee etc. Acum eu nu stiu ce sa aleg dintre aceste produse... tu pe care il ai si cum e? Acopera bine, are efect de masca sau nu, e matifiant, usuca pielea? In fine, astept tot ce imi poti spune despre el
! Aaa, si BTW, se curata usor de pe fata (ca iteleg ca e si waterproof sau ceva de genul)?
Hai ca te-am bombardat de tot
! Sper sa-mi raspunzi, ca vreau sa-l cumpar cat mai repede (de fapt, maine-poimaine LOL
), am la sfarsitul saptamanii un eveniment important si as vrea sa arat perfect
, sau ma rog, cat mai aproape posibil de perfectiune LOL!
Va pup pe toate, si pe Pisu in special, noapte buna! -
Buna Angelito!
eu il am pe cel sub forma de tub, dar faza este ca depinde f mult de ce probleme ai cu tenul. Cel sub forma de gel exista in 2 variante parca, este o cutiuta f mica si aplici continutul ca sa uniformizeze pielea in caz ca ai cicatrici (cavitati) care trebuie "umplute" ca sa zic asa ca sa nu se vada denivelarea . cel sub forma de tub e doar fond de ten si se gaseste in multe nuante, eu am nr 4 pt ca am tenul f deschis. este f cremos, si cred ca va expira pana am sa il termin eu pe tot. Problema e ca trebuie sa iei si pudra tot de la ei sau daca nu sa folosesti o pudra pulbere ca sa se fixeze ca lumea. oricum trebuie aplicat in cantiitate extreeeeeem de mica pt ca ase ininde f mult si acopera f bine, iar daca te dai cu mai mult are efect de masca, dar daca te dai cu f putin efectul este super, chiar acopera tot.
Ca sa sintetizez: pentru a acoperi denivelari iti trebuie ambele produse, pentru pete rosii, cearcane, etc, doar fondul de ten .
Pupici si astept intrebari daca mai ai.
btw, ce parere mai ai de crema aia de la herbagen, mie imi place la nebunie in continuare! -
Multumesc mult angelito si pisu_miau. Explicatiile au fost super. Cred ca o sa imi iau fondul de ten la tub. Daca tine mult si acopera bine chiar renteaza. Pana acum aveam hypersmooth de la max factor...era ok ...insa nu acopera atat de bine si aveam senzatia ca pielea mea il absoarbe ..nu inteleg foarte bine de ce...chiar daca foloseam o crema hidratanta. Merci mult inca o data... O zi buna
-
ei spun ca trebuie folosita pudra lor...acuma nush, eu am incercat si cu alta, ideea e sa fie pulbere, ca sa se fixeze bine dar sa nu se faca efect de masca.
eu il am pe cel la tub .
pe el scrie COVERMARK FACE MAGIC, soft creamy make-up waterproof hypoallergenic non comedogenic, UVA-UVB Protection SPF 20 .
in cutiuta lui e si un buretel cauciucat cu care aplici mai bine decat cu degetele, oricum trebuie intins cat se poate de bine si aplicat asa cam cat un bob de orez din care sa punctezi pe toata fata .
mie imi place si fondul de ten gerovital, nu costa mult si mi se pare foarte bun, desi nuanta deschisa e prea inchisa pentru mine .
pupici
pisu_miau -
Merci mult Pisule pentru informatii
!
Aseara am fost la Helpnet sa iau fondul de ten - bineinteles ca n-am luat ce vroiam eu, ca atata m-a batut la cap tipa de la farmacie ca n-am nevoie, ca e pentru probleme speciale, ca mie nu imi trebuie asa ceva, ca imi recomanda alt produs care va fi minunat pentru mine, bla bla bla... am luat un fond de ten pt ten sensibil de la Artdeco, care nu mi se pare deloc extraordinar, in plus mi-am dat seama acasa ca e si o nuanta cam inchisa pentru mine (vad ca amandoua avem problema asta...). Ce sa mai, sunt furioasa! Iar am aruncat cu banii aiurea, mai ales ca mai am acasa diverse tuburi de fond de ten de-abia incepute (oricum, e vina mea, asa ca degeaba ma mai inversunez)...
O sa va anunt cand gasesc fondul de ten ideal (cand si daca o fi si asta vreodata...)
Va pup! -
mi l-am cumparat si eu dar nu-s foarte incantata.
nu mi se pare ca nu imi acopera cine stie ce imperfectiuniile,ba mai mult,se 'strange'in partiile mai uscate ale fetei(desi aplic o crema inainte)
am intrat cu el in piscina(ca doar e waterproof)dar n-a rezistat
culmea,rezistau cele de la l'oreal si asta nu
nu am reusit sa-l aplic cu buretelul
-
Vreau si eu Covermak Face Magic

Din pacate nu se gaseste la mine in oras (Iasi) si nici n-am reusit sa-l comand din Bucuresti. Cum altfel as putea sa-l achizitionez?
PS: e o chestie ciudata cu nuantele; pe site-ul covermark exista denumiri si coduri, insa in farmaciile helpnet au numere de la 1 la 9, si n-am gasit corespondent intre cele 2 sisteme, asa ca nu-mi dau seama ce nuanta as putea sa-mi iau. As vrea culoarea tenului putin atins de soare
-
Buna! Si eu mi-am luat fondul de ten Covermark Face Magic, dar nu prea mi se potriveste (mi-am luat nuanta 1, adica f deschisa). Eu sunt in tratament cu roaccutane....si imi trebuia un fdt ffffffffff hidratant, acesta nu este f hidratant. De aceea, daca cineva deja foloseste acest fdt si este multumita de el...eu pot sa-l dau la pretul de 90 ron (l-am luat din Victoria cu 120 ron). M-am dat doar o singura data cu el.
-
Aoleu ai luat o nuanta cam deschisa, de fapt cea mai deschisa. Si eu imi luasem nr 3 si tot era deschis pt mine.
Vezi in Iasi la farmaciile Helpnet sau daca nu la Ina Center, magazine de astea pt machiaj. Dar sincer poti incerca f bine si Avene fond de ten compact care acopera f bine. Acuma si la astea e un minus k nuanta 1 adica Porcelaine are acoperire mai mare decat nr 3 Sable. Nu stiu cum se face asta dar pur si simplu asa e. Asa am patit si cu Covermark, Face Magic nr 3 avea acoperire mai mare decat Foundation nr 6 sau 7 cand pe prospectul lor spune clar k Foundation are acoperire mai mare decat Face Magic. Concluzia mea este ca, culorile mai deschise au acoperire mai mare decat cele inchise.
Avene fond de ten compact exista de 2 feluri si anume pentru ten uscat cu actiune hidratanta si pentru ten mixt, oil free. Este ok k nu tine decat vreo 3 luni si costa 60 ron si ceva la farmacia Dona, cel mai mic pret gasit pana acum. -
buna! cred ca tocmai te-ai facut cu un client
. chiar caut asa ceva pentru ca am niste semne destul de urate cauzate de o alergie (de anul trecut inca!!!) si de la dermato mi-au spus ca asa ceva mi s-ar potrivi. in plus am si tenul foarte deschis...poate reusim sa luam legatura cumva, trimite-mi un mail pe lopataverde@yahoo.com atunci cand vezi mesajul. multam fain! -
daca tot suntem la capitolul nuante nepotrivite la fondul de ten,eu am un fdt double wear estee lauder,am dat o groaza de bani pe el si sta saracul in dulap,este nr 2 nuanta pale almond,nu este f inchis fata de tenul meu,dar mie mi-ar fi trebuit ceva cu nuante spre galbui,acesta e spre bej-roze,eu am dat in jur de 130 de ron din sephora,si il dau cu 85 ron,daca este cineva din bucuresti care il vrea..expira in 2011,si e valabil 24 de luni de la deschidere,eu il am de vreo 3 luni,puteti merge intr-un magazin sa incercati un tester sa vedeti cum arata ca si textura, culoare