Cum sa slabesc?

•  
    • 1 mesaje
    30 Mar 2011, 10:17
    2 2

Buna..am 14 ani,1,55 m si am 69 de kg:((....cum sa fac sa slabesc repede  fara iau pastile.AJUTOR!! sunt cea mai grasa din clasa mea si ma simt foarte prost cand ma uit la colegele mele si apoi la mine:(:-<....multumesc anticipat!!

•  
    • 111 mesaje
    31 Mar 2011, 17:35
    1 1

Repede nu poti slabi decat punandu-ti sanatatea in pericol. In plus, Kg pierdute repede le vei pune la fel de repede la loc. Esti inca foarte tanara si daca incepi de acum sa slabesti iti vei putea crea un stil de viata sanatos pe care sa il urmezi pentru totdeauna.

La 14 ani iti recomand, in primul rand, multa miscare. Mergi la alergat in parc sau la aerobic. In nici un caz nu te apuca acum de fitness...vei pune muschi peste grasime si te vei umfla si mai mult.

Nu poti tine o dieta stricta la varsta ta pentru ca esti inca in crestere. Adopta doar un stil sanatos de a manca. Manaca cat mai multe legume si fructe, carne de pui sau peste gatita la cuptor sau pe gratar. Din mancarurile interzise (cu multe grasimi, dulciuri etc.) doar gusta daca iti e foarte pofta. Pune-ti putin in farfurie...mai bine mananci de 10 ori pe zi cate putin decat de 2-3 ori si mult. Manaca incet, savurand fiecare inghititura si opreste-te imediat ce simti ca te-ai saturat. Daca ti se face foame peste 30 minute mananca din nou...putin.

Pentru a slabi trebuie sa consumi mai multe calorii prin activitatea zilnica decat ai mancat. Deci, daca ai trisat cu o pizza sau o ciocolata....alearga mai mult in ziua respectiva.

O scadere in greutate sanatoasa este de 2 kg, cel mult 4 Kg pe luna. Daca incerci sa slabesti mai repede le vei pune cu siguranta la loc.

Angajeaza-te acum la un proces pe termen lung, dar care iti va oferi multe satisfactii pe viitor.

Multa bafta!

•  
    • 67 mesaje
    31 Mar 2011, 19:53
    1 0
    miscare, miscare si iar miscare!! mananca des si putin. incearca sa te inscrii la vreun club de dans sau ceva sport. nu trebuie sa te simti prost fata de colegele tale, asta esti si sigur ai ceva in plus pe care ele nu au! bafta!
  •  
    • 45 mesaje
    1 Apr 2011, 04:57
    0 0
    Draga mea,trebuie sa faci sport neaparat,incearca in fiecare zi sa alergi o jumatate de ora iar in acelasi timp sa porti acesti colanti http://bit.ly/i3v9xA. Eu asa am reusit sa dau jos din kg.Incearca,eu am facut acest lucru si rezultatele au fost vizibile
  •  
    • 260 mesaje
    3 Apr 2011, 23:22
    0 0
    La varsta ta nu pot sa iti recomad decat sa faci sport si sa elimini alimentele nesanatoase, junk food si sucuri acidulate.
  •  
    • 4 mesaje
    11 Apr 2011, 15:55
    0 0
    Eu am slabit cu Zein foarte mult. Am asociat capsulele se slabit Zein cu ceaiul si a dat rezultate spectaculoase. Curand implinesc 37 de ani. Metabolismul la aceasta varsta lucreaza mai greu... lucru dovedit de incercarea mea de a tine diverse cure de slabit care s-au soldat cu un esecuri. Am trecut apoi la pastile de slabit. Arp Farm, celebra `Capsula de slabit` - da, este extraordinar ca am slabit. Mult, foarte mult am slabit, dar ce efecte adverse, ce stari de depresie, insomnii, palpitatii... Eram foarte fericita ca reusisem supa 2 sarcini sa am un corp in forma. 56kg!!! Superb! Am facut pauza o luna si am pus 11 kg... dupa o luna... si nu am mancat cine stie ce. Astfel de incercari cu DuoSlim care este copie ArpFarm si alte doua despre care nu am sa mai vorbesc pt ca fetele de pe acest forum `te invinovatesc` foarte usor de reclama mascata.
    Intelegeti ca nu fac reclama, ca sunt o mama care a incercat si a trecut prin ceva situatii... Am slabit cu Zein, da, si nu m-am ingrasat. nu am pus la loc kg dupa tratament, nu a avut reactii adverse.
    Imi pare foarte rau pt cei/cele care au incercat si nu a `mers`. Poate erau contrafacute, poate ati luat de unde nu trebuie. www.slabut.ro te ajuta.
  •  
    • 232 mesaje
    11 Apr 2011, 19:36
    0 0
    nu mai recomandati produse de slabit minorilor, la 14 ani cel mai bun lucru pe care il poate face e sa manance sanatos si sa faca sport.
  •  
    • 43 mesaje
    19 Apr 2011, 14:45
    1 0
    Buna! Pe langa sport si o alimentatie sanatoasa, pe mine m-a ajutat foarte mult sa slabesc intr-un timp rapid Aloe Slim Day and Night , de la Zuccari. Este un supliment alimentar, 100% natural ce accelereaza procesul de ardere a grasimilor.Eu il folosesc de 2 luni de zile si rezultatele sunt mai mult decat vizibile.
    So, vi-l recomand
  •  
    • 2 mesaje
    19 Apr 2011, 23:06
    3 0

Hello!!! Sincer eu iti recomand sa incerci programul de 30 de minte de la clubul de fitness FitCurves...mie mi-a fost de un real folos, am slabit 5 kg, plus ca antrenoarele sunt niste profesioniste si te motiveaza in permanenta. Programul dureaza 30 de minute si combina antrenamentul cardio cu cel de forta si streching, iar pentru a obtine rezultatele dorite trebuie sa mergi doar de trei ori pe saptamana. Nu stiu parerea ta, dar pentru mine conteaza foarte mult si atmosfera de la sala, iar aici ma simt extraordinar de bine, chiar e multa distractie, organizam concursuri, e nebunie si suntem numai fete, no boys allowed!!!
      Daca te tenteaza intra pe site-ul http://www.fitcurves.ro/ si poate ne vedem la sala.

Acest mesaj a fost editat de către andraadaa: 19 Apr 2011, 23:09
  •  
    • 232 mesaje
    25 Apr 2011, 21:52
    1 0
    imi place ca toata lumea recomanda cate ceva, eu recomand sa nu crezi tot ce auzi si sa consulti un medic inainte sa iei orice fel de pastile.
  •  
    • 5 mesaje
    8 Iun 2011, 16:41
    0 0
    hey kiddo, stiu ce zici ca am fost si eu in situatia ta as putea spune, eu am facut balet, gimnastica in timpul scolii si m-am lasat brusc, ceea ce mi-a dat organismul peste cap, desi nu sunt mare mancatoare sau pofticioasa dar nu dispera, iti recomand sa te hidratezi bine, sa mananci fructe legume si carnita daca vrei sa fie slaba, fiarta, pui, peste sau chiar vita, sa papi cate putin, nu in graba, un iaurt, un biscuite, sa fii atenta in general, si daca nu ai timp de sala desi ar trebui sa iti faci, iesi in parc seara si alearga putin, fa acasa niste abdomene sari coarda nu stiu, sunt atatea posibilitati... si ti-as recomanda cu caldura DuoSlim pentru ca eu asta am folosit la cei 20 d ani ai mei, nu stiu tu daca poti apela la asa ceva ... www.duoslim.ro, niste capsule naturale intra pe site la ei si te informeaza, sfatuieste-te cu medicul de familie sau cel de la scoala eventual un nutritionist; o viata sanatoasa sa stii ca are efecte mult mai mari si de durata. nu te stresa, impune-ti niste reguli si vei obtine tot ce doresti, iti doresc multa bafta si sanatate!!!!! :*
  •  
    • 2 mesaje
    29 Iun 2011, 00:18
    0 0

Buna fetele,

PROMOȚIE LIMITATĂ @ FitCurves!

Vino Vineri, 1 IULIE la clubul FitCurves, activează-ți abonamentul și primești CADOU O ANALIZA GRATUITA A CONDITIEI FIZICE + 1 ANTRENAMENT + 1 ulei de corp care să te facă să strălucești!
    Pentru programare sunați @ 0725 544 363!
    SUCCES

www.fitcurves.ro

•  
    • 151 mesaje
    29 Iun 2011, 21:20
    0 0
    Jumatate de ora sigur nu este destul pentru a da mai multe kilograme jos. Incearca sa te apuci de un sport, gen tae bo, iti modeleaza foarte frumos corpul, dar trebuie practicat cu seriozitate. Daca vrei, poti incerca ceai verde, nu vad sa iti faca vreun rau. De asemenea fibrulina este iar un constituient alimentar natural deci nici acela nu ar avea cum sa iti dauneze.
  •  
    • 30 mesaje
    28 Sep 2011, 13:37
    0 0

www.club-taebo.ro  iti oferim acum sansa la sanatate reala si sigura fara " pastile minune" care iti fac mai mult rau decat bine.muzica,sport si gasca noua de prieteni,hai si tu alaturi de noi daca vrei sanatate,un corp armonios si tonifiere musculara,alunga acum celulita prin sport

•  
    • 30 mesaje
    28 Sep 2011, 13:37
    0 0
    www.club-taebo.ro iti oferim acum sansa la sanatate reala si sigura fara " pastile minune" care iti fac mai mult rau decat bine.muzica,sport si gasca noua de prieteni,hai si tu alaturi de noi daca vrei sanatate,un corp armonios si tonifiere musculara,alunga acum celulita prin sport
  •  
    • 8 mesaje
    11 Oct 2011, 13:10
    0 0

pentru ca esti tanara nu trebuie sa iei pastile sau alte chestii ca sa slabesti. incerca ceva care sa iti faca si placere, nu sa o faci fortata. curele de slabire sunt nu intotdeauna atat de placute. eu iti recomand ciocolata pura cu antioxidanti si ahake-ul de la www.newchocolatelifestyle.eu. inceraca si ai sa vezi rezultatele!!!! succes! 

•  
    • 8 mesaje
    0 0

pentru ca esti tanara nu trebuie sa iei pastile sau alte chestii ca sa slabesti. incerca ceva care sa iti faca si placere, nu sa o faci fortata. curele de slabire sunt nu intotdeauna atat de placute. eu iti recomand ciocolata pura cu antioxidanti si ahake-ul de la www.newchocolatelifestyle.eu. inceraca si ai sa vezi rezultatele!!!! succes! 

•  
    • 8 mesaje
    0 0

•  
    • 232 mesaje
    9 Sep 2013, 17:24
    0 0
    daca voi asta credeti ca este ok si mai ales daca asa faceti si pentru copii vostrii , nici nu vreau sa ma gandesc mai departe..
  •  
    • 232 mesaje
    9 Sep 2013, 17:26
    0 0
    coryb said:

pe bune , recomanzi asa ceva ? nu crezi ca slabitul si mai ales , ca ea trece prin fazele clasice de criza la scoala  ( colegele arata mai bine ca mine ) se fac prin vointa nu prin stat in pat si shak-uri si ciocolata..si etc. Daca vrei sa dai jos nu se da stand ci prin sport