ECOFIT pastile de slabit
-
3 0buna fetelor! am si eu o intrebare la voi a incercat cineva ECOFIT pastilele de slabit?
am auzit ca sunt foarte bune...am si citit foarte multe multe despre el , vreau sa il incerc , deja am si comandat o cutie! nu am luat niciodata pastile de slabit si mie cam frica , mereu am fost impotriva pastilelor de slabit ! a incercat cineva ? -
am vazut si eu ca este o adevarata isterie cu ecofit-ul asta.....am intrat si eu pe site la ei si tot vad k are o mare amestecatura de ingrediente si in plus marturiile alea pe care le vedeti pe site....nu le mai credeti, daca ati intra pe site-ul flick.com o sa gasiti toate pozele de pe site-ul lor....flick.com este un site pe care sunt postate fotografii free fara drept de autor....oamenii aia sunt pe site fara sa stie....nush, prefer ceva mai natural nu 7000 de ingrediente puse la un loc....eu am tot auzit de capsulele de otet de mere si am inceput sa iau....macar au un singur ingredient....a mai incercat cineva?
-
Si eu sunt curioasa in legatura cu acest produs! Nu vreau sa investesc 140 lei aiurea. Am citit multe forumuri si raspunsurile par doar reclame, nu cazuri adevarate.
Sunt si foarte multe persoane care zic ca nu are efect deloc.
Ma roade curiozitatea, cred ca pana la urma il cumpar sa-mi fac damblaua, chit ca arunc pe geam 140 lei -
Dana2002 said:Si eu am slabit cu ecofit si cu o alimentatie buna 9 kilograme in patru saptamani.Ecofitul m-a ajutat sa slabesc ,nu am avut simptome adverse de la el si pot sa spun ca e singurul care a dat rezultate in cazul meu,pentru ca am mai luat inainte si alte pastie de slabit care nu au dat rezultate
.
Buna! Ce inseamna o alimentatie buna? Si cu ce se deosebeste Ecofit de Slim & Fit, Slim Duo Forte Original Formula, etc.? Toate sunt naturale!
Acest mesaj a fost editat de către otiliagheorghe: -
Andraandrutz said:Hahaha cei de la duo slim si-au facut cont si se dau persoane dezamagite de ecofit dar spun ca au slabit cu duo slim. Rusineeee!
Mintiti de ingheata apele,va e ciuda ca ecofit chiar da rezultate si ca produsele voastre nu sunt bune de nimic.Da mai, mi-am facut cont acum vreo 7 ani asteptand momentul asta ca sa-ti zic ca ecofit sunt niste TEPE!

La mine au functionat celelalte. Te oftici?
) In mod sigur contul tau e numai pt a face reclama la ecofit. -
am luat ecofit timp de o luna, am mancat sanatos,nu am facut sport si am slabit 7kg. De trei luni nu mai iau ecofit si m-am mentinut la 57 de kg. Eu nu pot decat sa laud aceste pastile si picaturi ecofit. Picaturile sunt foarte bune mi-au luat pofta de mancare si nu mi-a fost rau absolut deloc de la ele.