Masajul anticelulitic functioneaza?

•  
    • 3 mesaje
    16 Nov 2005, 17:27
    0 0
    A fost cineva la masaj anticelulitic? Functioneaza, se vad rezultate remarcabile sau e mai mult ca un masaj de relaxare? Va rog un raspuns ca vreau sa ma apuc
  •  
    • 120 mesaje
    16 Nov 2005, 17:51
    0 0
    hi hi masaj relaxare...asta mi-a placut!

e destul de departe de un masaj de relaxare, adica doare. dar apuca-te cu incredere, chiar da rezultate!
  •  
    • 31 mesaje
    16 Nov 2005, 20:04
    1 0
    Vezi si la subiectul Nuuuuuuuuuuuu... celulitei ca s-a discutat acolo si despre masajul anticelulitic.
    Eu zic ca daca n-ar functiona n-ar face lumea...ca e una din cele mai vechi terapii pentru problema asta...
  •  
    • 3 mesaje
    17 Nov 2005, 14:21
    0 0
    Stiu ca e una dintre cele mai vechi terapii dar se presupune ca stiinta avanseaza si se gasesc metode mai bune, cel putin teoretic. Intrebam in sensul ca este o metoda care poate fi adoptata pe termen scurt sau pe termen mai lung, adica in momentul in care nu mai faci dispar eventualele efecte benefice care au aprut anterior?
  •  
    • 28 mesaje
    17 Nov 2005, 15:21
    0 0
    Vezi si aici:

http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?
    topic=18095&forum=14&99
  •  
    • 627 mesaje
    23 Nov 2005, 09:20
    0 0
    Iti spun cu toata increderea FUNCTIONEAZA!,dar sa nu iti imaginezi ca te gadila , dar nici nu te omoara ,oricum "suferi" putiin dar merita! Mai depinde acum f mult si de maseor.Trebuie sa fie profesionist,sa stie sa faca.Eu sunt f multumita si ajuta si la burtica ,si la aripioare.
  •  
    • 65 mesaje
    23 Nov 2005, 09:59
    0 0
    Pentru celulita cel mai bine functioneaza vacuumul pt. ca o sedinta echivaleaza cu 3 sed. de masaj anticelulitic, cel putin mie asa mi s-a spus, si dupa rezultatele pe care le-am avut tins sa cred chestia asta.
  •  
    • 23 mesaje
    23 Nov 2005, 22:02
    0 0
    Eu am peste 20 sedinte de masaj anticelulitic si vreau sa va spun ca lumea ma intreaba ce am facut, cat am dat jos, ca arat foarte bine... Vreau sa spun ca a trebuit sa imi stramtez pantalonii sau sa-mi iau altii ( cu 2 nr. mai putin).Eu sunt foarte multumita, bineinteles ca am tinut si dieta pentru a elimina si din toxine etc.
    Dar se poate si mai bine... am vazut cu ochii mei! Eu zic ca merita orice pentru sanatatea si aspectul nostru, nu?
  •  
    • 841 mesaje
    24 Nov 2005, 09:53
    0 0
    blue dream, unde faci acest masaj?
    eu stiam ca un masaj ...de orice tip .. trebuie sa fie nedureros....
  •  
    • 3 mesaje
    25 Nov 2005, 09:31
    0 1
    Mersi fetelor de sfaturi, cred ca ma apuc si eu de masaj din asta anticelulitic, acum problema e ca nu stiu unde gasesc un bun profesionist in Brasov. E cineva din Brasov care sa-mi poata recomanda pe cineva bun?
  •  
    • 47 mesaje
    1 Dec 2005, 14:42
    0 0
    Daca te intereseaza, eu fac masaj la domiciuliu.
  •  
    • 725 mesaje
    1 Dec 2005, 15:50
    0 0
    NE POTI SPUNE PRETUL SI EVENTUAL UN NR. DE TELEFON SA TE PUTEM CONTACTA?
  •  
    • 69 mesaje
    2 Dec 2005, 10:41
    0 0
    Ce fel de masaj faci? Cit dureaza sedinta? Ce creme/uleiuri folosesti?
    Ai masa de masaj sau faci pe patul clientei?
    Si evident cit costa?
  •  
    • 47 mesaje
    2 Dec 2005, 19:58
    0 0
    Sedinta costa intre 300.ooo - 450.000lei, in functie de zonele masate, durata masajului si cremele folosite. Uleuri vegetale( cocktail) si alte creme anticelulita, pe baza de iedera, castan. Cremele sunt profesionale. Daca va intereseaza, nr. de tel: 0723099835
  •  
    • 14 mesaje
    23 Ian 2006, 23:11
    0 0
    Buna seara tuturor Evelor. Eu sunt Andreea, co-asociata la Body Temple. Am ajuns aici datorita clientelor noastre care m-au indrumat aici. Am auzit zilele acestea si de aceste comentarii si mi-am zis ca trebuie sa auziti si parerea mea.
    Ce am citit aici, m-am ingrozit! Nu stiu daca e rautate sau doar… Asa ca vreau sa spun si eu cate ceva:
    * in primul rand, multumesc tuturor Evelor care au avut si au incredere in noi, e principalul lucru care ne face sa mergem inainte. MULTUMIM!
    * o sa incerc sa pun acest text pe cat mai multe subiecte care fac referire la BT, in virtutea dreptului la replica.
    * referitor la parerile citate, m-a durut sa aud de “paturi la mana a doua”. Absolut tot ce avem in salon este NOU, iar daca cineva doreste, poate sa vina la noi sa se convinga. Inclusiv certificatele de garantie stau marturie in acest sens. Si nu vorbesc doar de paturi, ci de TOATA aparatura. Tot aici vreau sa spun ca electrozii nu au cum sa fie vechi, au 3 luni. ?!?
    * campaniile noatre publicitare poate nu au fost de anvergura centrelor cu traditie si buget extins, insa publicitatea nu este “inexistenta”. Din nou, marturie inclusiv sponsorizarea concursului de Craciun de pe Eva, precum si alte astfel de actiuni.
    * conditiile din blocul in care functionam nu as zice ca sunt printre cele mai proaste, este riscul de a fi in centrul Bucurestiului. Iluminarea – pe scara am pus bec cu senzori, scara e luminata si ea. Incercam sa facem salonul cat mai confortabil si mai primitor. Orice sugestie e bine venita.
    * Apoi, in politica salonului nostru este inclusa si ideea de a refuza oricarei cliente un serviciu contraindicat, chiar cu riscul de a pierde respectiva clienta. Si nu numai atat, am schimbat orice sedinta bonus care nu se potrivea clientei respective, ba chiar si abonamentele in desfasurare, fara a pretinde extra costuri, daca o clienta a considerat ca e mai bine asa, de acord cu doamna doctor.
    De asemenea, cu toate ca acest lucru nu s-a intamplat pana acum, daca cineva doreste sa reununte la abonament, o poate face in orice moment, cu rambursarea banilor platiti in avans. Deci afirmatia “m-am dus pt ca am apucat sa imi fac abonament”, nu este justificata!
    * o rog pe doamna sau domnisoara nemultumita sa imi comunice intr-un fel sau altul numele sau, pentru a putea verifica corectitudinea spuselor sale.

Va rog sa ma scuzati pentru lungimea acestei replici, dar m-am simtit personal atinsa de aceste afirmatii. Tot ce am facut in BT a fost facut din pasiune, cu toate riscurile implicate, pentru ca nici una dintre noi nu sumtem fete de bani gata, cu grija pentru toti cei care ne calca pragul. Eu sau Anca suntem acolo in fiecare zi, fara exceptie, gata sa ascultam eventualele sugestii si chiar aprecieri... Si, poate nu crede doamna care a scris lucrurile citate, dar cu totii muncim pentru bani, inclusiv noi, si chiar respectam fiecare clienta care vine la acest salon.
    De acum incolo, o sa incerc sa intru aici zilnic. VA ROG, orice aveti de spus la adresa noastra, sunt aici sa va ascult. As prefera comentarii utile si impartiale, dar cred ca pot sa accept orice , asa ca... pe curand!
  •  
    • 627 mesaje
    24 Ian 2006, 11:26
    0 0
    Andreea_BT TE FELICIT!
    Stiu perfect ce inseamna caele replici "murdare" si neadevarate pentru tine ,si sincer stiu ce este in inima ta acum .Si eu am un Salon de remodelare corporala si slabire ,dar nu in Bucuresti ...dar dupa discutile aparute pe acest forum si atacurile din partea unor eve ,care poate nici macar nu au facut o vizita la acest gen de saloane nici macar nu m-am gandit sa fac public acest lucru.Dar sincer ,cred ca as innebuni sa stiu ca ,asa cum o faceti si voi ,depun munca multa si efort ,si vreau ca toti clientii sa fie multumiti ,si sa primesc critici mai ales atunci cand stiu ca nu sunt adevarate.Acum am scris si am indraznit sa fac public faptul ca si eu detin un Centru de acest gen ,ptr ca m-am pus in "pielea ta" si stiu ce inseamna.As vrea sa vad in locul nostru ,cele care conduc cu drag si daruinta ,pasiune un asa centru ,pe una din evele "nemultumite" sa vedem ce solutii au pentru imbunatatirea afacerii.Si inca ceva ,dragelor nemultumite ,sa stiti ca munca este multa ,datoriile catre stat f mari ,salarii ,etc ,NIMENI nu se imbogateste peste noapte sau in 3 luni din asa ceva!
    INCA ODATA FELICITARI PTR REPLICA!
    ESTE DREPTUL TAU
  •  
    • 52 mesaje
    8 Feb 2006, 00:34
    0 0
    repetitia asta ma scarbeste.
    andreea_bete...dupa cum scrii si cum te exprimi dadeai impresia de femeie cu capul pe umeri, matura...dar cine a spus ca aparentele inseala intotdeauna..maaare dreptate a avut.
    Din nevoia disperata de publicitate ( a se citi "cliente") ai recurs la o pledoarie demna de mila.
    cersind mila si pledand drept victima.

Iar tu, planta Alyutza, ai luat hartia igienica? nu de alta dar de cate ori ai pupat in partea dorsala, este nevoie sa te stergi la gura, if you know what i mean
  •  
    • 32 mesaje
    13 Iun 2010, 23:02
    0 0
    As vrea sa stiu daca pana la urma ai apelat la o maseoza buna in Brasov si ai facut acele sedinte de masaj anticelulitic ....eu abia acum am rasfoit prin forum despre masajul anticelulitic si chiar ma tenta si pe mine acum in perioada verii sa mai fac ceva masaj anticelulitic ....desigur doar in Brasov ....poate a facut cineva si ne da un sfat , o recomandare ...conteaza f mult sa ajungi la cineva care intradevar se pricepe si sa ramai si multumita de rezultate .....
  •  
    • 218 mesaje
    14 Iun 2010, 16:23
    0 0
    o maseuza buna in ploiesti stiti?
  •  
    • 35 mesaje
    14 Iun 2010, 21:45
    0 0
    Pentru evele din Bucuresti www.masajacasa.1r.ro