Vreau sa vand carti unui anticariat

•  
    • 48 mesaje
    30 Iun 2007, 15:09
    7 3
    Am cateva sute de carti(autori clasici,arata bine cartile) pe care as dori sa le vad unui anticariat din Bucuresti (eu sunt la cateva zeci de km de bucuresti).Intrebarea mea este care este procedura,daca anticariatele cumpara carti asa,cam cat se plateste,etc,poate ati mai vandut si voi.
    Nu prea stiam unde se incadreaza,am pus topicul aici.
  •  
    • 85 mesaje
    1 Iul 2007, 21:53
    2 0
    Bineinteles ca vei gasi anticariate unde sa le vinzi, insa vei primii o nimica toata.
    De ce nu le donezi unei biblioteci? Unei biblioteci mici, de la tara....vor fi etern recunoscatori. Sunt satuce in care copii ar vrea sa citeasca si nu au ce.
    Scuza-ma ca am indraznit sa propun asta, poate situatia ta materiala nu-ti permite....Dar, si cu vei primii la anticariat...Eu am lucrat multi ani intr-o biblioteca si cumparam carti de la anticariat, daca nu sunt foarte vechi si in stare buna nu-ti dau mai nimic.
    O zi buna!
  •  
    • 508 mesaje
    2 Iul 2007, 14:07
    3 0
    eu am gasit carti la anticariat cu 10-15.000 anul trecut. nu stiu exact cat iti vor oferi ei pe carti, dar probabil ca o nimica toata. poti incerca la anticariatele din pasajul de la Universitate. faci o lista de carti, cu anul de editare, eventual editia nr.. si treci pe la ei.

si as merge pe varianta unei biblioteci rurale. dar este doar parerea mea.
  •  
    • 48 mesaje
    2 Iul 2007, 17:41
    2 0
    Multumesc pentu raspunsuri.
    O sa vand ce apuc la anticariat.Ma gandisem si eu sa donez restul bibliotecii scolii,dar cred ca aveti dreptate,o sa caut o biblioteca cu mai putine carti din judet.
  •  
    • 1 mesaje
    11 Nov 2012, 16:49
    0 2
    Buna ziua,
    Dispun de un numar de carti personale (in jur de 40) pe care as dori sa le vand, acestea fiind in stare buna si unele sunt noi. Cartile sunt din domeniul limbii franceze, carti cu exercitii, teste, dictionare sau romane din literatura franceza, precum si 2 enciclopedii cu personalitati si reviste despre pictori celebri si de gastronomie.
    http://www.havanacafe.ro/vand-carti/
  •  
    • 1 mesaje
    2 Feb 2014, 20:27
    1 0
    Incearca si pe http://carte-veche.ro/