Dosar Eva. 7 vedete din România care luptă cu celulita. Vezi ce metode folosesc!

26 August 2012
Celulita este una dintre obsesiile multor femei. Nu doar aspectul ei inestetic, dar şi faptul că scapi foarte greu de grăsime, te aduc la disperare. Pare că orice ai face, orice ai încerca, nu mai poţi să-ţi recapeţi libertatea de a-ţi lăsa picioarele la vedere.
Pentru vedete, celulita e o lovitură dură. Asta înseamnă multe bârfe, poze indiscrete prin tabloide şi o scădere a încrederii de sine. Lupta cu celulita se dă pe cont propriu şi fiecare încearcă fel de fel de metode pentru a scăpa de acest "flagel", de la sport îmbinat cu dietă, până la leacuri băbeşti.

Andreea Mantea a făcut împachetări cu zaţ de cafea

După ani de eforturi, prezentatoarea de la Kanal D a reuşit să scape de celulită. Dar până la succes, a trecut prin toate fazele disperării.

Deşi mergea la saloane de înfrumuseţare şi apela la sfatul specialiştilor, Andreea nu era mulţumită de rezultate, aşa că a început să se intereseze şi de metodele naturiste publicate în reviste. "Făceam împachetări cu zaţ de cafea, ştiam că şi vinul este foarte bun, de fapt alcoolul în general şi ajunsesem să fac foarte multe tratamente. Citeam pe internet, prin fel şi fel de cărţi, îmi doream foarte tare să scap de celulită. Am vrut să iau un butoi din acela în care se pune varza sau murăturile. Mă gândeam să iau vin şi stau în butoiul plin cu vin. Până acolo ajunsesem", a spus ea.

Bruneta a scăpat foarte greu de celulită pentru nu avea timp să facă sport şi nici nu reuşea să ţină dietă, fiindcă nu se poate abţine când îi este poftă să mânânce ceva. Şi de fapt, mănâncă orice. "Mănânc fel şi fel de prostii. De fapt nu mănânc prostii, mănânc tot ce îmi trece prin cap şi ce-mi pofteşte inima şi stomăcelul. Niciodată nu m-am abţinut de la nimic şi mi-ar fi foarte greu să mă abţin acum", a recunoscut prezentatoarea de la Kanal D.

Andreea Raicu a renunţat la carne

În iarnă, vedeta a mărturisit pe blogul ei că nu mai consumă carne de aproape un an, iar astfel corpul ei "e mult mai fericit".

La început, Andrea se temea că organismul ei nu va avea surse suficiente de energie ca să facă faţă ritmului solicitant de zi cu zi, dar şi-a zis că merită să încerce un regim alimentar bazat pe fructe şi legume, care să conţină produse de origine animală cât mai rar. De la începutul anului trecut, vedeta a respectat acest regim şi a observat o îmbunătăţire a tonusului. Pielea a căpătat un aspect mai frumos şi, cel mai important, a scăpat de chinuitoarea celulită, notează ziarul Cancan. "La începutul anului trecut am decis să elimin carnea din alimentaţia mea, iar produsele de origine animală să fie din ce în ce mai rare. Cei din jur mi-au spus că e o nebunie fără de seamăn, mai ales că nu am o diversitate culinară. Sincer, şi eu am crezut că nu voi avea de unde să-mi iau energia necesară pentru o zi plină. A trecut aproape un an şi pot spune că mă simt excelent! Corpul meu e mult mai fericit cu acest regim alimentar. Totul ţine de imaginaţie şi dorinţa de a mânca sănătos, iar pentru sală am mai multă energie ca oricând", a scris vedeta pe blog.

"Corpul meu e mult mai fericit cu acest regim alimentar. Cât despre diversitatea felurilor cred că pot să scriu o carte de bucate. Totul ţine de imaginaţie şi dorinţa de a mânca sănătos, iar pentru sală am mai multă energie ca oricând.
Rezultate:
-piele mai frumoasă
-energie mai multă
-adio kg în plus ca să nu mai vorbesc de chinuitoarea celulită
-mă simt mult mai bine cu corpul meu"
, a mai scris Andreea.

Adelina Pestriţu mănâncă doar pepene

În primăvară, vedeta a fost la nutriţionist, pentru că, deşi dieta aplicată până atunci a funcţionat, ea s-a gândit să facă o schimbare pentru a obţine rezultate mai rapide.

“Am celulită! Dar şi copiii de trei ani au. Nu am timp să merg la sala de fitness şi mănânc toate prostiile, nici măcar legumele nu mai sunt sănătoase. Dar am renunţat la băuturile acidulate, pentru că nu vreau să fac celulită şi mai rău”, declara Adelina, anul trecut, pentru ziarul Naţional.

Ea a optat pentru masajul anticelulitic, iar acum situaţia s-a mai schimbat în bine. "Războiul" ei este însă lung şi greu de câştigat, aşa că vara aceasta vedeta a schimbat "tactica", adoptând un regim drastic de slăbire, pentru a scăpa rapid de câteva kilograme: "Mănânc numai pepene cât e ziua de lungă. Uneori, mai mănânc pui sau salată, dar cel mult o dată pe zi", a povestit Adelina pentru Click!.

Ioana Ginghină, injecţii de 3.000 de euro

Actriţa a apelat la mezoterapie, procedură care presupune injectarea în piele a unui cocktail de vitamine.

Acum două luni, sătulă să lupte în zadar cu celulita, actriţa în vârstă de 34 de ani şi-a luat inima în dinţi şi a început sesiuni de mezoterapie, pentru că nu-i place să meargă la sală sau să ţină diete. "Ideea de ac mi se părea groaznică, dar nu mai suportam celulita. De la prima şedinţă am văzut rezultate îmbucurătoare, aşa că teama a început să se evapore. Acum, după zece şedinţe, mi-am scos pantalonii scurţi din dulap şi-i port cu mândrie, pentru că am mai slăbit, pielea mea arată foarte bine, este mult mai fermă şi celulita a dispărut", a declarat Ioana Ginghină.

Potrivit ziarului Click!, o şedinţă de mezoterapie costă, de regulă, în jur de 300 de euro. "Mezoterapia constă în injectarea unor cantităţi foarte mici de substanţe homeopate, vitamine, aminoacizi şi enzime în mezoderm, adică în stratul mijlociu al pielii. E unul dintre puţinele tratamente ce combat eficient celulita, pentru că substanţele injectate interacţionează cu celulele adipoase, determinând celulele să elibereze grăsimea şi apoi consumul ei. Totodată, mezoterapia ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi a drenajului limfatic", a explicat pentru Click! medicul Adriana Frăţilescu, de la clinica Perfect Lines.

După mezoterapie, Ioana a căutat să menţină cât mai mult rezultatele obţinute, folosind, cel puţin o dată pe zi, o cremă specială. "Nu cred că o cremă poate face minuni, dar cred că o îngrijire sistematică şi corespunzătoare poate preveni apariţia şi chiar reducerea celulitei. Aplicând o cremă anticelulitică pe coapse, talie, abdomen şi în alte zone afectate, pielea cu aspect de coajă de portocală se va netezi treptat. Eu mă dau cu această cremă înainte de a-mi începe gimnastica aproape zilnică pe care o fac acasă. Apoi mă împachetez cu folie alimentară. Chiar dacă nu faceţi sport, e bine să vă împachetaţi, pentru ca ingredientele să intre cât mai bine în piele", a explicat vedeta pe blogul ei.

Mihaela Rădulescu a apelat la antrenoarea surorilor Kardashian

La 42 de ani, vedeta are un corp pe care îl invidiază orice femeie. Mihaela s-a bazat pe sport pentru a scăpa de celulită.

Mihaela Rădulescu a apelat şi la Kinga Sebestyen, antrenoare de Kangoo Jumps, cunoscută pentru colaborarea cu nume celebre precum surorile Kardashian, relatează cotidianul Libertatea. Kinga era plecată pentru o campanie de promovare a acestui nou sport, dar nu a refuzat-o pe Mihaela şi i-a explicat la telefon programul pe care l-a conceput special pentru ea.

Cât privește alimentația, vedeta a declarat că se bazează foarte mult pe ceea ce îi recomandă Mihaela Bilic, despre care spune că este un "guru al mâncatului sănătos". "Sunt fanul specialiştilor. Nu-mi place să fac ceva de capul meu, să iau vitamine sau pastile de slăbit. Mă duc la un nutriţionist şi îl întreb pe el ce trebuie să fac. Mihaela Bilic e un fel de guru al meu de mâncat sănătos. Îmi face un program de mese dese, dar nu copioase, în care am voie orice, cu excepţia prăjelilor, a zahărului", a declarat vedeta, citată de Realitatea.net.
În plus, ea are grijă să-şi menţină nealterat stilul de viaţă sănătos. "Nu pierd nopţile, nu stau în fumul altora, nu beau alcool niciodată (cu excepţia paharului de vin roşu pe care-l savurez în vreo ocazie socială), nu acumulez nervi, tristeţi inutile, griji pentru care să mă consum mai mult decât găsindu-le rezolvarea", a mai spus ea.

Marina Dina a pierdut bani din cauza celulitei

În primăvara anului trecut, presa a scris că modelul i-a pus pe jar pe organizatorii unei prezentări de modă după ce, în ultima clipă, a refuzat să defileze în bikini. Vedeta s-a plâns că are celulită şi a cerut o rochie scurtă, însă pretenţiile ei au costat-o 500 de euro, jumătate din onorariul promis.

Marina şi-a dat seama atunci că are doar de pierdut din cauza celulitei şi a decis să se ocupe serios de această problemă. Acum ea merge frecvent la salonul de înfrumuseţare pentru împachetări cu parafango sau cu ciocolată. În plus, ea are şi alte soluţii. "Celulita, un subiect sensibil. Fac sală, masaj, dansuri, kangoo, vacuum. Chiar dacă am avantajul vârstei, încerc să am grijă de mine", a mărturisit Marina pentru site-ul showbiz.ro.

Oana Turcu, adeptă a tratamentului termo-crio

Soţia lui Cristi Brancu e mulţumită că a găsit o metodă eficientă care o ajută să scape repede de celulită.

Oana urmează un tratament cu diverse împachetări şi masaje care alternează temperatura ridicată cu cea scăzută, mai exact tratamentul termo-crio. “La un an de la venirea pe lume a băieţelului meu, silueta mea şi tonusul pielii mele sunt cele ale unei femei care alege să muncească până la epuizare, dar care se îngrijeşte în limita timpului şi nu face caz de existenţa celulitei. Există însă multe femei care o urăsc pentru că le strică imaginea”, a declarat Oana Turcu.

Ea susţine că are o soluţie eficientă care dă rezultate rapide - alternarea împachetărilor şi masajelor calde cu cele reci. Oana spune că dimineaţa este indicat un masaj energic cu crema biogheaţă în zonele cu celulită, iar seara ea recomandă un masaj cu balsam de rozmarin.